aky XboX je dobry

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
metrix0007
Expert
Expert

aky XboX je dobry

Príspevok od používateľa metrix0007 »

cawte chcel by som sa vas spytat ze ci je lepsi XboX360elite alebo Xbox360 Arcade.a ze ci si kupit PS3 alebo XBOX.hlavne na hranie hier nie na pozeranie filmov atd.
MuKkY
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuKkY »

na hranie ti staci aj X360Arcade :) s flashom
metrix0007
Expert
Expert

takze xbox elite je lepsi.a ps3
prosim poradte

//autoeditácia príspevku ( 14 Sep 2009, 15:25 )
asi idem na PS3 ale to az na vianoce lebo ho nebudem kupovat teraz ked na vianoce bude lacnejsi na 100percen
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Pri dnešnej cene Elitu by som už nad Arcade verziou ani neuvažoval. Elite má zatial najväčší HDD (120GB), tichšiu mechaniku, HDMI kábel a má aj lepšie vyriešené chladenie. ..teda, pokiaľ by si kúpil staršiu verziu Arcade, ktoré ešte patrili medzi kazové.. A biela farba mi tiež moc nesedí, kedže ostatná elektronika v izbe je čierna :P
metrix0007
Expert
Expert

alebo PS3.a na xboxe sa zevraj musi platit nieco ale to asi iba ked chcem hrat online
cital som aj ine fora a hovoril ze vlastni aj ps3 aj oxbox a ze PS3 je lepsie
lol4
Light Star
Light Star

Na Xboxe si môžes kúpiť Gold účet, čo Ti prinesie okrem širšieho on-line obsahu aj možnosť hrať multiplayer po nete. O tom či je lepšie PS3 alebo Xbox 360 sa už písalo kvantum.. PS3 v niektorých HW parametroch prevyšuje Xbox a MOŽNO do budúcna bude X-ko strácať dych, ale ja si skôr myslím, že to tak nebude.. Na PS3-ku sa o dosť horšie robia hry, čo tak trochu môže vyvojárov odraďovať. Rovnako má aj blbú architektúru, takže využiť jej výkon nie je nič lahkého..
metrix0007
Expert
Expert

aaa

pockam este na ini prispevok aby som vedel ze ako
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Kup si Xbox 360 arcade, najlacnejsi najdes tu:
http://www.pixmania.sk/video-hra-konzol ... jvart.html
169 e

a este k tomu 120 gb disk:
http://www.pcmania.sk/zbozi/xbox-360-ha ... p=z:101856
63 e
(60 gb verzia stoji polovicu)

Vyhoda xboxu je, ze mozes hrat palene hry stiahnute s netu, za online hranie sa plati na rok nejaky poplatok.

Vyhoda PS3 je to, ze je to najlacnejsi Blue-ray prehravac a PS3 ma vyssi vykon, dalej mozes hrat online zadarmo, avsak hry idu len originalky.

(oby dve konzoly mozes zapojit aj na PC monitor)
Zappir
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Zappir »

Na PS3 si nezahras napalene hry. Ak sa chces hrat len originaly a ces krajsiu grafiku tak si kup ps3 8)
lol4
Light Star
Light Star

MakeFake napísal:Kup si Xbox 360 arcade, najlacnejsi najdes tu:
http://www.pixmania.sk/video-hra-konzol ... jvart.html
169 e

a este k tomu 120 gb disk:
http://www.pcmania.sk/zbozi/xbox-360-ha ... p=z:101856
63 e
(60 gb verzia stoji polovicu)

Vyhoda xboxu je, ze mozes hrat palene hry stiahnute s netu, za online hranie sa plati na rok nejaky poplatok.

Vyhoda PS3 je to, ze je to najlacnejsi Blue-ray prehravac a PS3 ma vyssi vykon, dalej mozes hrat online zadarmo, avsak hry idu len originalky.

(oby dve konzoly mozes zapojit aj na PC monitor)
Oke, ak mu oplatí kôli 31 euro (http://www.alza.sk/SearchAdvanced.asp?EXPS=xbox+elite) objednávať z pixmanie bielu arcade verziu + čierny HDD k tomu, tak prosím.. Je to ale pekná kravina..
Zappir, k tej grafike na PS3.. Ukáž mi prosím hru, v ktorej má PS3 krajšiu grafiku ako Xbox..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

PS3 hry maju lepsiu grafiku ak sa jedna o exkluzivity, killzone 2, MGS4, uncharted 2 atd, ked sa jedna o multiplatformy tak tam jednoznacne ma krajsiu grafiku Xbox castokrat s vyhladenim stran inac aj niektore Xbox exkluzivity sa za svoju grafiku nemusia hanbit, napr. forza 3, gears 2 atd
metrix0007
Expert
Expert

a fifa 010 a gran turi.prologue5 je lepsia grafika na Ps3 alebo xbox.
a este prosim vas nejaku stranku kde sa daju stahovat hry na xbox.lebo som ziadnu nenasiel .asi som slabo hladal ale dajte prosim vas nejaku stranku
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

metrix0007 napísal:a fifa 010 a gran turi.prologue5 je lepsia grafika na Ps3 alebo xbox
gran turismo je exkluzivita na playstation 3, cize na xboxe si to nezahras, pri fife je to multiplatform cize mala by tam byt grafika na oboch systemoch rovnaka, xbox zvykne mat ostrejsie textury alebo pridane vyhladenie, kedze na fifu 10 recenzia este nieje neviem posudit kvalitu grafiky
tu ti stranku neda nikto, to je warez a to sa tu neriesi
metrix0007
Expert
Expert

aaa

dobre zatial dik ak by este niekto chcel nieco pridat tak nech da ja sa sem budem pozerat
lol4
Light Star
Light Star

rochedo napísal:PS3 hry maju lepsiu grafiku ak sa jedna o exkluzivity, killzone 2, MGS4, uncharted 2 atd, ked sa jedna o multiplatformy tak tam jednoznacne ma krajsiu grafiku Xbox castokrat s vyhladenim stran inac aj niektore Xbox exkluzivity sa za svoju grafiku nemusia hanbit, napr. forza 3, gears 2 atd
Ako môžeš potom vedieť, že má lepšiu grafiku, keď je to exkluzívna hra a s Xbox-om ju nemôžeš teda porovnať..? :idea: Ale inak máš pravdu, s tými textúrami.. X-ko má proste lepší AA..
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

proste taky uncharted 2 ten rozdiel vidis - taku hru na xboxe nemas a ta grafika je neuveritelne dobra - mozno ze by to utiahol aj xbox ale ked si pozries nejake videa atd - aj z recenzii exkluzivity su castokrat na PS3jke krajsie
btw doma mam xbox cize v ziadnom pripade teraz nechcem obhajovat sony :)
nitr0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nitr0 »

ja mam tiez xbox, rozhodoval som sa takisto aj medzi ps3 ale nakonec som zvolil xbox kvoli cene za konzolu ako aj za hry (napalene) a mozem povedat ze vobec nelutujem..hry ktore su na psko su aj na xbox a opacne (okrem vyjnimiek) plus na xboxe su aj hry ktore boli vcase ps2 co si na ps3 nezahras pokial nemas tu verziu 60gb..grafika je paradna, a co sa tyka toho LIVE tak samotna sony priznala za na Live proste nema, cize ked si to livko zaplatis tak dostanes to co mas..takze tak to je
lol4
Light Star
Light Star

Pri Xboxe je síce tá možnosť, že sa dá flashnúť, ale osobne to asi tak skoro neurobím.. Nerád by som riskoval ban na Live, ako aj stratu záruky.. :roll:
nitr0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nitr0 »

vyreklamuju ti ho aj ked mas flash staci mat nalepku, to je vseobecne zname, dokonca nemusis dat ani povodny FW
haha11
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa haha11 »

Neviete čo je so stránkou http://www.progamingshop.sk ? Vôbec nie je funkčná.

už frčí.
Napísať odpoveď