Alien Swarm

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
barbaronan
Expert
Expert

Re: Alien Swarm - nová hra od Valve

Príspevok od používateľa barbaronan »

Ta hra je totalny odpad. Cisty brak, len je to zadarmo tak to ludia budu chvilu hrat a to, ze je tam nejaky prikaz na to ti kazdy vies co ked je to defaultne vypnute a v tych 5 lvloch vies kde co je. Nevybalancovane zbrane ala plamenomet, ktorý ma 99% hracov. Je to nuda, neoplati sa tych 2,8gb ani stahovat a obcas je to navyse zalagovane plus genialny system napajania do hry a zla optimalizacia.
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No aký si ty múdry. Ta hra ešte nie je dokončená.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

barbaronan napísal:Ta hra je totalny odpad. Cisty brak, len je to zadarmo tak to ludia budu chvilu hrat a to, ze je tam nejaky prikaz na to ti kazdy vies co ked je to defaultne vypnute a v tych 5 lvloch vies kde co je. Nevybalancovane zbrane ala plamenomet, ktorý ma 99% hracov. Je to nuda, neoplati sa tych 2,8gb ani stahovat a obcas je to navyse zalagovane plus genialny system napajania do hry a zla optimalizacia.
Pokial nenaprogramujes nieco lepsie a nevydas to zdarma, tak odpad si len a len ty :lol:
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

tak to musi byt strasny odpad, ked je to momentalne 6 najhranejsia hra na steame :lol:
barbaronan
Expert
Expert

Vôbec nie je dokoncena, really? 6 najstahovanejsia je preto, lebo je zadarmo, to je logicke. BTW Icefire, alebo aky to mas nick, to "neprogramoval" jeden clovek a ani ziadny amater, i ked to tak vyzera. Ide o to, že ja sa k vyvojarom nehlasim, drzim sa pravidla, ze kazdy jedinec by mal robit to co mu ide, mne ide buzerovanie, tak sa to snazim co najviac sp...covat, lebo si to ta hra zasluzi. Tesil som sa na to, ale je to shit a branit si to argumentom, ze je to 6 najstahovanejsia ked je to od valve a stoji to 0 e je dost nemudre :D.
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

Nie, nie je, chystajú sa ešte ďalšie kampane.

Najsťahovanejšia neznamená najhranejšia. Síce je pravda, že AS hrajú teraz aj tí ľudia, ktorí na PC akurát čítali maily, ale bez debaty má svoje kvality.

/// áno, kecanie blbostí ti ide, ešte čítanie by trebalo spraviť
barbaronan
Expert
Expert

sorry, ale ked hladam hry, tak z kazdej mapy- je ich tam len par je vytvorenych max 6hier, kde su tí hraci? Neskusaj namna ziadne tvrde reci, lebo na teba poslem Vranovskeho assasinkilera :D

Akurat teraz som pozeral ake kvanta ludi to hraju, nech je tam max 60 hier vytvorenych, kde su tie tisice?

Uprimne, hral to tu niekto z vas co tu komentujete? Je tam par map, kde su naspavnovane creepy na stale tych istych miestach, jedina zbran, ktoru kazdí pouziva je plamenomet, ktorý je strasne nevyvazeny a nestalo sa mi, ze by som s nim nejakeho partaka zapalil aj ked som nanho strielal, nech zije 2d.
Danielson
Darca
Darca

Ja napríklad nehrám na žiadnom public serveri, ale hrám len s kamarátmi - private - friends only, tie nenájdeš v bežnom hľadaní

No a jediné husté reči tu máš ty o tom, aká je to blbosť, ja len konštatujem, že si zamieňaš fakty.
barbaronan
Expert
Expert

Ja kritizujem a mam argumenty, zato ty ju obranujes bez municie :D. Hrat par map dokola pri ktorych vies po druhom hrani kde na teba vybehnu a ake creepy je fakt super a tá motivacia zahrat si to znova je silna- medaila :D. Diskusia by mala byt nieco ako review hry kde si mozu navstevnici precitat ci sa tych 2,8gb oplati stahovat, ved ani v 21 storoci nema kazdý optiku a nestiahne to za minutu.
Danielson
Darca
Darca

Tak ak ti to nahodilo ko**tov hráčov na serveri, tak sa nečuduj a taktiež závisí na obtiažnosti, či je možné hráča zapáliť alebo nie. Hard je taka primeraná výzva a v Insane už treba poriadne taktizovať. Ja som hru prešiel viac krát, mám 3rd promotion level 27, no pravdou je, že hra už u mňa ako u väčšiny upadla do stereotypu, no s normálnymi hráčmi z friendlistu si zahrám rád ak ma zavolajú.

A ano, oplatí sa, kto ti dá čo úplne zadarmo? Ak nerátame do úvahy pirátstvo, ktoré vo svete tak krásne kvitne.
barbaronan
Expert
Expert

Skus pouzit aspon google a zistis, ze free hier nie je malo a prenudil som sa do 24 levela. Prve prechadzanie tych par map bola sranda, pri druhom som sa cudoval, ze ci je to fakt take lacne, ze tie spawny su pevne dane a plamenomet heroes ma dorazil.
Danielson
Darca
Darca

Free hier je hromada, no väčšinou za bonusový obsah, nejaké vylepšenie, alebo "plný account" už chcú financie. To ako keby v AS chceli za plameňomet 3 Eurá.
barbaronan
Expert
Expert

Sorry, ale podobne hry su napr Battlefield Heroes a tiez to mas zadara, su tam veci za platenie, ale esteticke. Hier zadara mas plnu rit, dokonca aj mmo kde sa nekupuje nic za RL money.
Danielson
Darca
Darca

Tak bež hrať tamtie hry, ok, nepáči sa ti AS, tak si ho odinštaluj a stiahni niečo iné a to hraj. Hotovo.
Lama
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Lama »

k tym 60 hram, kolko by si chcel?Aj u L4D 2 ti najde len neakych 10 serverov a to neznamena,ze to hra len zopar ludi.Antak to je aj u AS nebude ti predsa hladat dalsich 1000 serverov z USA ked lagy su nehorazne.

Kampan je tam jedna lebo je to zadara a casom pribudnu.Kebyze to stoji 15 € tak ver,ze lvlov,zbrani a misii je tam viac.

A ak sa ti tato hra nepaci zdrz sa komentu
barbaronan
Expert
Expert

Este tomu davam sancu, dufam, ze moderska komunita nie su takí kripli ako Valve. Ved ta hra je remake UT modu. Co valve pokazi, komunita napravi :D. kebyze ta hra stoji 15 e tak ju nikto nekupi. Tot vse odomna.
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

barbaronan napísal:Este tomu davam sancu, dufam, ze moderska komunita nie su takí kripli ako Valve. Ved ta hra je remake UT modu. Co valve pokazi, komunita napravi :D. kebyze ta hra stoji 15 e tak ju nikto nekupi. Tot vse odomna.
To sme radi, že už nebudeš produkovať ďalšie sra*ky na túto hru. Zjavne nevieš oceniť snahu autorov, ktorí priniesli výbornú hru zadarmo spolu s kódom, len aby sa aj komunita mohla činiť a spraviť "vlastnú" hru. Valve kľudne mohlo nechať pracovať vývojársky tím o nejaký ten mesiac dlhšie a priniesli by viac misií, no to už by grátis nebolo. No toto nechali na komunite. Ako sa hovorí "komu sa nepáči, nech sa ráči, tam sú dvere a môže ísť do prdele". Toť vše odo mňa k tebe.
Son-Goku
Darca
Darca

Re: Alien Swarm

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Ved vlave ju vydalo naschval takuto.Oni chcu aby sa do nej pustili obycajny ludia a spravili z nej nieco ine valve aj mozno sleduje a ked si vsimne ze je niekto z nich sikovny tak ho zoberu k sebe.nepracujes tam nevies ako to tam chodi tak nepis blbosticky.
Pindo01
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pindo01 »

Zdravím potreboval by som :new04: mam tu problem chcem tuto hru zapnut ale mi stale vydrbe tuto chybu "Failed to load the launcher DLL (null)" neviete mi povedat cim to asi moze byt ? :smt104 lebo uz ma to zacina pomaly hnevat :(
poradte mi niekto vďaka :arrow:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

http://www.facepunch.com/showthread.php?t=972938

alebo
Problem #11: Can’t launch Alien Swarm PC / encounter Launcher Error Failed to load the launcher DLL: (null)

Possible Solution #1: (by Valve Software support)

Verify the game cache files ( GCF )

Possible Solution #2: (by DerrickG from Valve Software)

If the problem persists, Exit Steam and browse to the game’s installation folder. The following path is the default:

C:\Program Files\Steam\steamapps\common\alien swarm\

Once you’ve located the game’s folder, delete the “Bin” subfolder.

Then, launch Steam and test the issue.

Possible Solution #3: (by Crusadera from the Steam forums)

Things to try when it doesn’t launch:

Restart Steam

Restart Computer

Go the folder and launch the application directly

Validate integrity of game cache

Didn’t work?

Try this:
Go the folder in your steam index/common/alien swarm
delete the Type. file “srcds_run” and then revalidate the integrity of game cache. (I had to redownload 301 files)
uplne posledne na tejto stranke http://www.gamebrood.com/2010/07/21/ali ... #more-2549
Napísať odpoveď