Aliens vs Predator
Re: Aliens vs Predator
nazdar pri spustení avp.exe mi vždy vypíše: nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože je súbežne zdielaná konfigurácia je nesprávna. Podrobné informácie nájdete v denníku udalostí aplikácií. pls vie mi niekto poradiť. Ďakujem
tak moj PC je 2GB RAM Intel Dual Core 2,5 GHZ a graficka ATI HD3870X2 1GB a proste aj ked som to mal na najvyssie tak vsetko v pohodke stihalo ale normalne to lagovalo viem ked hra seka a viem to rozlisit
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
mas malu ramku musis dat textury na medium aby to prestalo "lagovat"hitman232 napísal:tak moj PC je 2GB RAM Intel Dual Core 2,5 GHZ a graficka ATI HD3870X2 1GB a proste aj ked som to mal na najvyssie tak vsetko v pohodke stihalo ale normalne to lagovalo viem ked hra seka a viem to rozlisit
aky mas system? aku grafiku? pretoze zatial som nikde nepocul zeby to ludom s dobrymi strojmi lagovalo (a mas 32 ci 64 bit system?)Cyrus666 napísal:spravi to novy crack, mozno patch... lebo niektorym to robi a niektorym nie
vendo ak je podla teba mala ram 4GB DDR3 tak uz neviem a detaily mozem mat hociako nastavene
Hru hram od vcera na full detailoch a v pohode. Ziadne lagovanie. Samozrejme som aj rad ze hra je uz v cestine priamo od vyrobcu.
-
Cyrus666
Light Professional
Intel Core 2 Duo T6600 2.20 ingame @2.50 , Nvidia GTS 160M 1GB DDR3, Vistax64 ultimate
ja som cital od vela ludi ze im to laguje.. uz netreba riesit, som to vymazal, cakam kym mi dojde origos
ja som cital od vela ludi ze im to laguje.. uz netreba riesit, som to vymazal, cakam kym mi dojde origos
tak mam windows 7 64bit ale sak vam vravim ze na dal som to na minimum detaili a laovalo to chapete a neni to aj tym ze som stahol tu co ma 3,6 GB ako instalacka ?
-
vendo
Guru
myslim ze u teba bude problem v grafike mobilne grafiky su zalostne slabeCyrus666 napísal:Intel Core 2 Duo T6600 2.20 ingame @2.50 , Nvidia GTS 160M 1GB DDR3, Vistax64 ultimate
napis potom ci pomohol origos
a hitman, ono to ma cez 15Gb takze si stiahol nieco divne
-
Cyrus666
Light Professional
zalostne slaba ked mi slape vsetko na full okrem crysis a default rez...pi*e ty tu stale tocis ze mame slaby HW ale neprecitas si to poriadne..ci sme to hrali na low alebo ultra high vysledok je ten isty..to su neni frame dropy..ked pohnem s mysou tak ide normalne..ale akonahle sa chcem pohnut tak sa to zacne spravat ako keby som mal 1000 ping
Ak hram za marinaka tak mi vzdy ked zapnem baterku T zmrzne hra
Neviete kde by mohla byt chyba?
Zdravím, hu som stiahol od razor 1911. normálne som ju nainštaloval a crackol a píše mi túto hlášku...(comp:2gb ram, intel core duo 2,34 ghz, GeForce 8600 GT, windovs xp servis pack je prepísaný na 3). A musí byť nainštalovaný NVIDIA physix, lebo som ho skúsil stiahnuť a nejde mi nainštalovať, neviete čo s tým môže byť?

Tiez potrebujem pomoc neviem co stym mam robitkofish1 napísal:nazdar pri spustení avp.exe mi vždy vypíše: nepodarilo sa spustiť túto aplikáciu, pretože je súbežne zdielaná konfigurácia je nesprávna. Podrobné informácie nájdete v denníku udalostí aplikácií. pls vie mi niekto poradiť. Ďakujem
Keď chcem nainštalovať PhysX tak mi tam píše túto hlášku, neivete čo s tým mám spraviť?

-
Pigesko
King
heh som sa pobavil...x4 955, 4gb ram, gtx275 = 15-20 fps na low aj na high detailoch
dufam ze je to len chyba verzie hry alebo cracku resp. dufam ze v dohladnom case bude opravny patch...alebo je chyba na mojej strane ?
btw pripomenulo mi to GTA4 a jej "legendarny" nastup na scenu
problemy a problemy....
-
satan77
Light Star
mne hra šlape celkom v pohode, len vo videjkách mi nejde zvuk sem tam, nejaký zvuk ide, a nejaký nie 
Ja neviem, co ocakavate... stiahnete si warez a potom tu chodite plakat, ze vam nieco nejde.
Original stoji 22€ s postou. Krabicovka samozrejme. Lacnejsie to uz nebude, mozno za rok a nieco.
Mne ide demo vsetko na full bez sekania na 1680 rozliseni na E8400, 4GB RAM, ATi 4770 s 512MB, na Win7 64bit.
Original stoji 22€ s postou. Krabicovka samozrejme. Lacnejsie to uz nebude, mozno za rok a nieco.
Mne ide demo vsetko na full bez sekania na 1680 rozliseni na E8400, 4GB RAM, ATi 4770 s 512MB, na Win7 64bit.
sak mne demo islo ties v pohode na najvyssie a nic pohodka
-
vendo
Guru
v deme nebolo 10Gb textur
inac ak vam to seka skuste si zapnut strankovanie vo win, niektorym ludom to pomohlo
inac ak vam to seka skuste si zapnut strankovanie vo win, niektorym ludom to pomohlo
Pocitajte si na forach Steam-u o AVP, riesi sa tam dost problemov aj v suvislosti so spomenutymi chybami, hadam to niekomu pomoze.
-
Pigesko
King
ja neplacemicefiresr napísal:Ja neviem, co ocakavate... stiahnete si warez a potom tu chodite plakat, ze vam nieco nejde.
- ty ked si ides kupovat auto tak si do neho ani nesadnes ? nevyskusas ho ? drzis sa len toho ze si na nete precitas ake je super a hotovo ? jasna kupa ? NIE...tak potom pssst
//rovno som to aj objednal....som zvedavy na ten neuveritelny rozdiel medzi piratskou a original verziou
//este dik za ten tip na steam...ma ani nenapadlo
//och...a tie obrazky nemozete upravit aby neboli cez pol strany ? co vas v tej skole ucia...
renewal napísal:Zdravím, hu som stiahol od razor 1911. normálne som ju nainštaloval a crackol a píše mi túto hlášku...(comp:2gb ram, intel core duo 2,34 ghz, GeForce 8600 GT, windovs xp servis pack je prepísaný na 3). A musí byť nainštalovaný NVIDIA physix, lebo som ho skúsil stiahnuť a nejde mi nainštalovať, neviete čo s tým môže byť?
u mna ten isty problem.
nikto zatial neprisiel na riesenie?