alza.sk
vyexpeduju ti to az ked bude potrebny tovar na sklade, ak to potrebujes rychlo tak im povedz ze nato nechces cakat no a oni ti to odosluAndrew007 napísal:AJ ja som z dediny neboj sa,...vacsiu stoku nepoznám.., aby som nebol OT objednal som vcera vecy okolo 17:30...dneska kukám vsetko mám ok len pri accalerno mam stav : NENI...vtomto prípade musim cakat kym bude v Cechach na skalde potom mi dovezu na Slovensko:??? budem mat doma veci uz pondelok:?
..mooc to suri..
objednavalk som si nedavno daco z tohto shopu cez visa embosovanu kreditku a vsetko bolo ok. teraz som si chcel zasa nieco objednat ale nejaku chybu mi to dalo ze bud malo penazi alebo precerpany limit alebo zly cvc kod. vsetko bolo dobre zadane tak isto kao predtym aj penazi na ucte je dost tak nechapem. bo lsom uz aj v banke ale povedali ze s kartou nic neni a malo by to ist. sksusil som to este raz ale nic. poradte pls. co stim
Fuha. Myslel som, ze to je niekde blizsie Strojnickej ako si pisal. Toto vyzera dost daleko. Takze asi to budem riesit inac. Skusim sa s nim dohodnut nech mi to donesie po ceste naspat. Resp. ak by si mi dal na nich cislo a povedal by som im, ze im tam pride balik s takym cislom tak bolo by mozne sa dohodnut s nimi, aby mi to doniesli okolo napr. 16:00?
Ono je to v podstate o ulicu dalej ako je Strojnicka, ak ti dam cislo vies tam zavolat a mozes sa s nimi dohodnut aj niekde na krizovatke ak budes chciet...len si musis vyziadat cislo na presne toho kuriera ktory to bude vozit tebe, vysvetlis mu co a ako a urcite najdete kompromis, mozes sa s nimi stretnut kde ti bude vyhovovat, ale samozrejme v ramci PO...A preco to potrebujes az na 16:00???
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
kore
Light Professional
Dnes som objednal tovar, samozrejme ze prevodom na ucet, objednal som to o 9:00, o 10:00 som odoslal peniaze v CSOB, platil som v hotovosti kedze som nemal ucet v CSOB..
Okolo 14:00 som volal do alzy aby mi to uz konecne vyexpedovali, poslal som im zoskenovany ustrizok.
Stale cakam no nic..
Nebudem predsa platit za dobierku este 3€..
Kedy by mi to priblizne doslo?
Zajtra?
Okolo 14:00 som volal do alzy aby mi to uz konecne vyexpedovali, poslal som im zoskenovany ustrizok.
Stale cakam no nic..
Kedy by mi to priblizne doslo?
Zajtra?