alza.sk

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Bobr »

jaj alza.sk nieco strasne uz si u nich nekupim ani kabel:D, objednavka cez 50 eur napisane ze na objednavku 3-14 dni a to uz mam dva mesiace:objednane a stale nic, este ze to az tak nepotrebujema le asi to aj tak zrusim ved toto nie je normalne podla mna...a potom ze najvacsi obchod (to mozem byt aj ja ked viac jak polovicu veci nemam) :D
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

A písal si im mail? Je možné, že na Teba trošku pozabudli, keďže v čase Tvojej objednávky nemali tovar na sklade, a tak im tam možno niekde v databáze "zapadla" :wink:
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

GIGABYTE napísal:Čo to je s tou alzou ? Včera pozerám cena dosky 118 €, dnes 125€ a takto tam proste poskakujú všetky ceny... :?
chudacik to je asi loteria trafit nizsiu cenu :D
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Dj-XXX musíš spamovať? Bolo mi to jasne vysvetlené, ale ty si poznámku neodpustíš :roll:

Bobr fakt skús tam zaslať mail, prípadne zavolať. Btw ja som problém s tovarom nemal.. A ako som písal pár strán dozadu bol som nadmieru spokojný objednával som počas sviatkov, no ale na webe mali napísané, že tovar posielajú až po sviatkoch, ale ešte v ten deň, alebo na ďalší pracovný bol tovar vyexpedovaný a 23.12. mi prišiel domov, bol som spokojný... Fakt im asi niekde tá tvoja objednávka zostala... Ale tovar čo majú skladom môžem potvrdiť expedujú na ďalší pracovný deň :)

Ešte dnes alebo zajtra sa odtial chystám brať tovar, takže napíšem ďalšiu skúsenosť :wink:

//ja to osobne neberiem, ale keby tu každý vtipkoval predstav si čo by tu bolo... :wink:
Dj-XxX
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Dj-XxX »

neber to osobne je to ako zart pochop :D
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

v alze treba objednavat ked je tovar na sklade.. tam sa na teba v*je*u a zabudnu ak nie je a aj ked bude je*u na teba...

v PGS ked objednas a nie je.. napisu ti pekne v ten den.. ci chces zmenit objednavku alebo cakat.. :wink:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Pilifo napísal:A písal si im mail? Je možné, že na Teba trošku pozabudli, keďže v čase Tvojej objednávky nemali tovar na sklade, a tak im tam možno niekde v databáze "zapadla" :wink:
Pisal som im tam na alza.sk a aj som uz zrusil objednavku, lebo stale tvrdia ze nevedia kedy bude tovar k dspozicii... :?
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

chcel by som sa spytat, asi 2x som daval objednavku, ze si po to pridem osobne do pobocky v BA, no neprisiel som lebo vzdy som to zohnal lacnejsie .. no teraz si chcem objednat monitor a ze ci z tych 2 predoslich objednavok nebudu nejake neprijemnosti, ci budu brat moju objednavku vazne atd .. tie objednavky boli asi pred pol rokom
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

No oni tam medzitým mali asi milión objednávok a nemyslím si, že si pred každou objednávkou kontrolujú zákazníka, či bol solventný a naozaj si prebral tovar, ktorý si objednal.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

No takže vravel som, že napíšem keď mi príde objednaný tovar..

Takže, 24.2. som objednával okolo 11:30 ( v noci), 25.2. mi vyexpedovali objednávku, 26.2. som ju mal u seba okolo 12:00 prišla "kuriérka", som sa čudoval, že žena, ale to je jedno... Rozbalil som škatulu a super zabalané... Nič nepoškodené, maximálna spokojnosť :wink:
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ani ja som s dodávkou objednávky nemal žiadne problémy, kuriérka mi odovzdala všetko v poriadku, tovar mi prišiel hneď ďalší deň po odoslaní objednávky, keďže som objednával všetko skladom. Našťastie som neobjednal istý tovar, ktorý mal písanú dostupnosť 3 dni a ako vidím, asi som urobil dobre. Dúfam, že v prípade reklamácie by neboli veľké problémy.

Zatiaľ som mal s alzou iba dobré skúsenosti.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

no chcem sa spitat objednavla som tovar 14:50 a neprisiel mi mail s cisom balika tak sa chcem spitat ci to viexpedovali alebo nie este co mysliste ?
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Mail ti príde nejako navečer ak to vyexpedovali :wink: pozri okolo 19:00
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

aha ok dakujem ti
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Dosiel mi mail od nich

Kód: Vybrať všetko

Vaša objednávka č. ****** bola dnes vyexpedovaná na pobočku Alza.sk Bratislava. Tovar bude k vyzdvihnutiu na adrese
Alza.sk, pobočka Bratislava
Radlinského 4
811 07 Bratislava
následujúci pracovný deň medzi 12:00 a 18:00 (vyzdvihnutie je možné až po obdržaní SMS notifikácie).

Ihneď ako bude Vaša objednávka pripravená na prezatie Vám bude zaslaný emial o možnosti okamžitého vyzdvihnutia tovaru na pobočke Bratislava.

Pisu, ze si po to mozem ist nasledujuci den, ale zaroven, ze az po notifikacii smskou. Musim na nu pockat alebo to tam uz maju?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

je vysokopravdepodobne, ze to tam bude este skor ako o 12:00 :P ked tam pojdes o takej druhej bude to tam...
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

ok diky
matus87
Expert
Expert

Príspevok od používateľa matus87 »

sry ze otvaram starú temu ale v stredu doobedu som v alze objednal notas prislo mi ze balik vyexpedovali, prisiel aj kod balika atd. Prepravca je DPD ale dnes je piatok a nic nedoslo. Pri objednavke mi pisalo ze to pride do 24 hod. Mate niekto podobnu skusenost?

edit:/
GIGABYTE napísal:Oni ti posielajú aj neaké číslo ktoré je od DPD, to zadáš na stránke DPD a zistíš kde máš balík...
jasne to mi poslali este v ten den ked som objednal ale este aj dnes tam pise furt to iste ze balik bol v hub scane niekde v CZ...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Oni ti posielajú aj neaké číslo ktoré je od DPD, to zadáš na stránke DPD a zistíš kde máš balík...
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

i-cube napísal:najlepsi shop
uz mam odtial rozne kable, monitor, mysky, fotak, ...
nebol problem ani raz zatial
mas pravdu najlepsi obchod kupil som odtial grafiku 157 € v septembri nejako blbla dal som ju reklamovat do 30 dni sa k tomu nevyjadril dodavatel tak mi vratili prachy teraz mam 157 € a taka ista grafika predtym este drahsia Asus stoji uz iba nieco okolo 147€ takze mam tu drahsiu s tym ze som usetril 10€ a este k tomu som nemusel tolko cakat bez grafiky kym zlacnie /lebo som mal tu predtym/ ked neratam ten mesiac reklamacie :D
Napísať odpoveď