alza.sk
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: alza.sk
Tiež som s alzou ešte nemal žiaden problém. Aj keď to môže byť tým, že nakupujem cez net, a ešte som nestretol na živo nikoho z ich zamestnancov.
Takto mi to ale vyhovuje.
Takto mi to ale vyhovuje.
Ja tak isto som zatial problemy s reklamackou nemal a ani s vratenim tovaru. Len ma zarazilo pri reklamacii dvoch diskov ked som ich bol odniest osobne na pobocku mi ten Alza tipek vravi "tuna na rohu mate jeden trochu otukany, ale to by Vam mali uznat". Ja som sa musel nato smiat bo ako mi prisli odnich zabalene vtom kartone tak isli hned do PC a vysli az v case ked isli na reklamacku a cestou lezali vzadu v sedadle v aute 
Alza ako taka je OK, ale ak Vasu objednavku vtom sklade vybavuje nejaky ko**t ktory stym hadze ako s rozkami v pekarni nieje sa comu cudovat.
Alza ako taka je OK, ale ak Vasu objednavku vtom sklade vybavuje nejaky ko**t ktory stym hadze ako s rozkami v pekarni nieje sa comu cudovat.
uz tu dakto pisal ze mu v alze vobec nezobrali na reklamacku disk s osuchanym rohom
bud si mal ty stastie alebo on smolu
bud si mal ty stastie alebo on smolu
ale aký to bol roh ... ošúchaný alebo obitý ? lebo by bolo iné ak by to bolo akože buchnuté...to potom nikto nezoberie lebo to bude na 90% mechanika, v opačnom prípade to môže znamenať že si to ten kto to kúpil nepozrel pri prebratí a tým sa napálil sám...aj ja som sa tak neraz popálil, odvtedy takmer všetko hneď na predajniach kontrolujem
hlavne kvôli tomu, že človek si objedná NOVÚ vec a nikdy nemá zaručené či nedostane už predtým rozbalenú alebo niekým v rámci 7 dni vrátenú...a v tom prípade ten kto to vrátil na 30% nepovedal pravdu a zistil že to nefunguje alebo niečo a tak by to mu reklamovali a nevrátili
-
berija111
Light Professional
Zdravím, chcem sa informovať kto z vás má skúsenosť s predplatenou službou v alze: Možnosť vrátenia tovaru do dvoch rokov
ďakujem
ďakujem
-
PAuLi3
Darca
nejake info k tomu? neviem na stranke nic k tomu najst
Nevymyslel si si to?berija111 napísal:Zdravím, chcem sa informovať kto z vás má skúsenosť s predplatenou službou v alze: Možnosť vrátenia tovaru do dvoch rokov
ďakujem
-
Michaelo
Hardcore addict
Nic si nevymyslel.
U niektorych produktov je moznost ich vratenia do dvoch rokov za nejake % z ich povodnej sumy.
Ocividne si poriadne nepozeral na ich stranku: http://www.alza.sk/buyback-program-art5870.htm
U niektorych produktov je moznost ich vratenia do dvoch rokov za nejake % z ich povodnej sumy.
Ocividne si poriadne nepozeral na ich stranku: http://www.alza.sk/buyback-program-art5870.htm
-
Soviet
Darca
To by bola pekna kravina. Tyzden pred dvoma rokmi vratim tovar a musia mi vratit peniaze, alebo dat novy ci ako si si to predstavoval? Isto by to nebolo pre alzu prospesne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Pozri sa hore a poriadne si precitaj link co som poslalSoviet napísal:To by bola pekna kravina. Tyzden pred dvoma rokmi vratim tovar a musia mi vratit peniaze, alebo dat novy ci ako si si to predstavoval? Isto by to nebolo pre alzu prospesne.
Ty si to precitaj poriadne, to nieje vratenie tovaru ale dostanes zlavovy kupon za stary tovar... za zlomok sumy 
Ak už kúpený tovar nechcete, môžete sa do dvoch rokov zastaviť na ktorejkoľvek z našich pobočiek a tovar vrátiť. Dostanete za neho zľavový kupón na nový cool kus od Alzy.
Ak už kúpený tovar nechcete, môžete sa do dvoch rokov zastaviť na ktorejkoľvek z našich pobočiek a tovar vrátiť. Dostanete za neho zľavový kupón na nový cool kus od Alzy.
kupon/peniaze, nieje to jedno? ked mas v plane kupovat znova v alze tak je to naozaj jedno
a nemusis sa aspon srat s inzeratmi a riesit blbosti s pripadnym zaujemcom
a nemusis sa aspon srat s inzeratmi a riesit blbosti s pripadnym zaujemcom
-
Michaelo
Hardcore addict
Bobr, ja som si to precital poriadne. Mas uplne jedno, ten kupon ma penaznu hodnotu, ktoru uplatnis v alze.
A zda sa mi, ze Uplink to uz vyuzil (ak sa nemylim, pisal o tom v nejakej teme).
A zda sa mi, ze Uplink to uz vyuzil (ak sa nemylim, pisal o tom v nejakej teme).
-
guess.whoo
Redeemer
len ci sa to oplati, ked mas zaplatit % cast tovaru, aby si tu sluzbu mal a potom dostanes len zlomok ceny nazad v podobe kuponu..
-
Michaelo
Hardcore addict
Ak vies ze to chces do dvoch rokov vymenit, tak sa ti to moze oplatit.
Napr. u tohto booku http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g580- ... 398668.htm to mas za 30€ (treba kliknut na Kupit, potom vyhodi moznosti) a ked ho vratis napr. 2 tyzdne pred koncom zaruky, dostanes 171€.
Keby ze to slo so vsetkym co si kupis u alzy, tak by to bolo pre nich nevyhodne.
Napr. u tohto booku http://www.alza.sk/lenovo-ideapad-g580- ... 398668.htm to mas za 30€ (treba kliknut na Kupit, potom vyhodi moznosti) a ked ho vratis napr. 2 tyzdne pred koncom zaruky, dostanes 171€.
Keby ze to slo so vsetkym co si kupis u alzy, tak by to bolo pre nich nevyhodne.
-
PAuLi3
Darca
576€ -->dnes
172€ - 30€(poplatok za buyback) --> za 2 roky
----------------------------------------------
Cize za dva roky dostanes 142€ za tento notebook, ak bude v dobrom stave
Osobne si myslim, ze niekde v bazari by si za neho dostal viac urcite
dobrý stav
172€ - 30€(poplatok za buyback) --> za 2 roky
----------------------------------------------
Cize za dva roky dostanes 142€ za tento notebook, ak bude v dobrom stave
Osobne si myslim, ze niekde v bazari by si za neho dostal viac urcite
dobrý stav
Tovar má kompletné príslušenstvo, ktoré bolo dodané poskytovateľom s tovarom (káble, stojan, diaľkové ovládanie, manuál v českom a slovenskom jazyku, ovládače/SW atď.) a jeho stav zodpovedá bežnému používaniu s prihliadnutím k bežnému opotrebeniu. V prípade spotrebného materiálu je tento dodaný v plnej kapacite.
-
Soviet
Darca
No pri tych podmienkach by som si to isto nekupil:
http://www.alza.sk/specifikace-sluzby-b ... rt5989.htm
Stav dobry a stav zly + identifikacne stitky a pod. Jasne, ze pri roku a viac bude daky notebook opotrebovany a teda vela ten clovek nedostane.
http://www.alza.sk/specifikace-sluzby-b ... rt5989.htm
Stav dobry a stav zly + identifikacne stitky a pod. Jasne, ze pri roku a viac bude daky notebook opotrebovany a teda vela ten clovek nedostane.
-
guess.whoo
Redeemer
presne tak, keby to bolo take vyhodne tak to urcite neponukaju.
-
uplink
VIP
Som vzal sebe na ASUS Transformer Infinity zlatý z 560 eur na 270 eur buyback po dvoch rokoch, podľa mňa na 100% nepredám ASUS Transformer Infinity za 2 roky za viac ako 150 eur, čiže mi príde 270 ako "cool dohoda".
-
Michaelo
Hardcore addict
Ja som nikde netvrdil ze to neponukaju.
Po 11 mesiacoch dostanes 280€, ak odratame poplatok tak 250€ a to si myslim ze naozaj v bazari dostanes za ten book o cosi viac, mozno rovnako, ale nemusis pri kupe doplacat 30€.
Samozrejme ze by to neponukali, keby ze to pre nich nebolo cenovo vyhodne. Oni tie veci potom predavaju dalej. Casto sa najde nejaky vyrobok pod ktorym je napisane Bazar a ma leno nieco nizsiu sumu ako original.
//Edit:
Ja som vedel ze ty si to raz pouzil. Ja by som to bral na moj Galaxy Note 10.1, no na alze ho mali o 40€ drahsie ako inde a este doplacat za BuyBack?
Tak to ne
Po 11 mesiacoch dostanes 280€, ak odratame poplatok tak 250€ a to si myslim ze naozaj v bazari dostanes za ten book o cosi viac, mozno rovnako, ale nemusis pri kupe doplacat 30€.
Samozrejme ze by to neponukali, keby ze to pre nich nebolo cenovo vyhodne. Oni tie veci potom predavaju dalej. Casto sa najde nejaky vyrobok pod ktorym je napisane Bazar a ma leno nieco nizsiu sumu ako original.
//Edit:
Ja som vedel ze ty si to raz pouzil. Ja by som to bral na moj Galaxy Note 10.1, no na alze ho mali o 40€ drahsie ako inde a este doplacat za BuyBack?