AMD alebo Intel

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...

AMD alebo Intel ?

AMD
225
53%
Intel
156
37%
obidve...
27
6%
je mi to jedno...
13
3%

Celkom hlasov: 421

canopus
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

PACO8 napísal:Ja mam Intel 3GHz a som s nim nad mieru spokojny mam kamosov co maju AMD 3GHz a na moj sa ani nechytaju takze pre mna neny o com a vyuzivam ho hlavne na hry,filmy a nejaku tu hudbu :D
podla toho aky mas intel 3Ghz,tak tu neplet sam seba
na hry ze je lepsi Intel?fiiiha to mi je novina
ked uz niekto napise ze NENY,tak to uz svedci o nom aky je trkvas
na filmy ti staci hocijaky 1Ghz pocitac a hudbu ani nehovorim :lol: :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Caute. Chystam sa poskladat si novy comp a rozmyslam nad AMD. Doteraz verny intelu, zacinal som na DX2 486 66Mhz :D - teraz mam celeron :aasmile10: :aasmile19:
Kukam, ze teraz vsetci lubia AMD, rad by som pocul rozumne navrhy - nieco rychle a spolahlive aby to zvladalo mutimedia a internet a pod..
Ake mate skusenosti + aku dosku k akemu procaku idealne :wink: dik
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Daj rozpocet a daco sa vysklada. A este aj zameranie PC, lebo uz ako bolo spominane intel = multimedia, aplikacie, amd = hry.
Frikso
Darca
Darca

Intel necem, ten uz mam, rad by som AMD na multimedia, internet, programming samozrejme aj aby hry zvladal, ale ja sa velmi nehravam, takze tam nemam velky narok..
Ten procak s doskou aby bol do tych 11 000sk, brat budem zrejme z Agemu.. Ostatne komponenty nebudu pre mna problem..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Frikso napísal:Caute. Chystam sa poskladat si novy comp a rozmyslam nad AMD. Doteraz verny intelu, zacinal som na DX2 486 66Mhz :D - teraz mam celeron :aasmile10: :aasmile19:
Kukam, ze teraz vsetci lubia AMD, rad by som pocul rozumne navrhy - nieco rychle a spolahlive aby to zvladalo mutimedia a internet a pod..
Ake mate skusenosti + aku dosku k akemu procaku idealne :wink: dik
Si si vybral idealny cas na kupu noveho amd..
http://www.zive.cz/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=129845
:D
Frikso
Darca
Darca

Tak to si pockam az sa ta zlava prejavi aj u nas.. kazda usetrena stovecka je dobra :mrgreen:
Cassy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Cassy »

PACO8 napísal:Ja mam Intel 3GHz a som s nim nad mieru spokojny mam kamosov co maju AMD 3GHz a na moj sa ani nechytaju takze pre mna neny o com a vyuzivam ho hlavne na hry,filmy a nejaku tu hudbu :D
No ta to je sila! Takú sprostosť som už dlho nepočula. Medzi Intel 3GHz a AMD 3GHz je DOSŤ VEĽKÝ ROZDIEL... AMD je podstatne výkonejšie. Už len z toho dôvodu, že AMD procaky, ktoré bežia s frekvenciou 3 GHz, sú drahé jak sviňa (a aj rovnako výkonné). Napríklad taký Athlon 64 FX-60 - beží na frekvencii 2,6 GHz a ŽIADNY Intelácky (myslím, že najvyššia frekvenvia je 3,8 GHz) procak pre Desktop sa mu nevyrovná.
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

Cassy napísal:No ta to je sila! Takú sprostosť som už dlho nepočula. Medzi Intel 3GHz a AMD 3GHz je DOSŤ VEĽKÝ ROZDIEL... AMD je podstatne výkonejšie. Už len z toho dôvodu, že AMD procaky, ktoré bežia s frekvenciou 3 GHz, sú drahé jak sviňa (a aj rovnako výkonné). Napríklad taký Athlon 64 FX-60 - beží na frekvencii 2,6 GHz a ŽIADNY Intelácky (myslím, že najvyššia frekvenvia je 3,8 GHz) procak pre Desktop sa mu nevyrovná.
kolega asi myslel intel 3GHz a amd 3000+(teda na 1,8GHz) dosť ludi si to myli. a hlavne lami :)
daniel.daniel
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa daniel.daniel »

Intel je asi na tom biedne ked robi taketo veci http://www.svethardware.cz/art_doc-6069 ... 84CF0.html
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

daniel.daniel napísal:Intel je asi na tom biedne ked robi taketo veci http://www.svethardware.cz/art_doc-6069 ... 84CF0.html
To máš tak, mnoho ľudí si počítač kupuje kvôli hrám a Intel je na tomto poli bezmocný. AMD RULEZ! 8)
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Intel rulez :) a nikto ma nepresvedci o opaku
Intelak som uz 22 rokov a aj nim mienim ostat :)
teso
Light Star
Light Star

daniel.daniel napísal:Intel je asi na tom biedne ked robi taketo veci http://www.svethardware.cz/art_doc-6069 ... 84CF0.html
nevidim na tom nic zle, snazi sa o tom aj AMD ale bohuzial nedokaze poskytnut taky servis a stabilitu ako Intel a mozno ani take ceny.
konieckoncov toto iste robia po svete aj ine znacky (Coca Cola, Pepsi, atd.)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Teso strategiu "Konaju sice nespravne, ale robia to aj ini..." tu neskusaj ani nahodou ;-)
teso
Light Star
Light Star

t0m4s3 napísal:Teso strategiu "Konaju sice nespravne, ale robia to aj ini..." tu neskusaj ani nahodou ;-)
Ja som nepovedal, ze to je nespravne. Ja som povedal, ze na tom nevidim nic zle!
Je to klasicky postup pri distribucii. Zaviazes sa jednomu dodavatelovi za nizsie ceny a nebudes predavat inych vyrobcov. Nie len Coca Cola a Pepsi ale aj stavebny material, cestovne kancelarie, galanterie, potraviny ... tak isto to moze robil Intel alebo AMD.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

BAD NEWS pre atlonistov. intel vas rozsekal na cucky:
Ich nove jadro core duo vytrieskalo v testoch vsetky atlony.
som zastanca ATLONA ... toto som len skopcil z naseho fora ( v nasom meste )
teso
Light Star
Light Star

R1k1nko napísal:BAD NEWS pre atlonistov. intel vas rozsekal na cucky:
Ich nove jadro core duo vytrieskalo v testoch vsetky atlony.
som zastanca ATLONA ... toto som len skopcil z naseho fora ( v nasom meste )
vidiet, ze aj medzi Intelakmi su hovada
Loucher
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Loucher »

Chlapci prichadzaju zle casi pre amd, intel sa konecne spametal a tak sa zacal tvrdy boj ....no ak mam posudit kt procak je ten najlepsi tak jednoznacne Intel!!!(Core 2 Duo "Conroe") a amd si to uvedomuje coho dokazom je aj nedavne znizovanie cien cpu :D
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Loucher napísal:Chlapci prichadzaju zle casi pre amd, intel sa konecne spametal a tak sa zacal tvrdy boj ....no ak mam posudit kt procak je ten najlepsi tak jednoznacne Intel!!!(Core 2 Duo "Conroe") a amd si to uvedomuje coho dokazom je aj nedavne znizovanie cien cpu :D
Preco zle casy? :) Ved silnejsia konkurencia len bude este viac motivovat amd, aby urobilo cpu este lepsie.. a kym sa tak nestane, tak amd procaky budu jednoducho este lacnejsie.. myslim, ze urcite kazdy z toho bude mat uzitok.. ci uz intelak v podobe vykonnejsieho conroa.. alebo amdeckar v podobe lacnejsieho procaku.. ;)

(btw.. osobne uz sporim peniazky na vianoce na conroa)
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Kedze uz pre mna hry neznamenaju ic, pridavam sa k Intel-u. :)
Bohdan12
Light Star
Light Star

aa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

Jednoznacne Intel Maximalna Spokojnost
Napísať odpoveď