chcel by som sa spýtať či je tento procesor vhodný pre celkom najnovšie hry ako sú napr. Assassins Creed Brotherhood alebo Battlefield Bad Company 2
a mimochodom grafiku mám Sapphire Radeon HD 6970 2GB
RAM:Corsair XMS3 4GB(1x4GB)
Zdroj:CoolerMaster Real Power 600W
tento Athlon nemám dlho ale chcel by som kúpiť nový AMD Phenom II X6 1100T alebo AMD Phenom II X4 965 (každý píše že AMD Phenom II X4 965 je lepší na hry ako ten šesťjadrový)
No veď odskúšaj, ľudia toho nahovoria, a nik z nich nemá to 6jadro... a všetko sa vyvíja. Aj výroca tých hier je upraví pre viacjadrá, ide iba o čas. A taktovanie? Na čo? Ideš s tým svetelnou rýchlosťou? Taktovači iba taktujú, a nechápu, že sú aj technologické limity, že sú dodatočné náklady na chladenie a na spotrebu, o spoľahlivosť, a v podstate ide aj o chvástanie sa typu "kto má väčšieho"...
jarda to nie je len o tom. 3500MHz sa dá považovať za mierne OC a výkon ti to naozaj citeľne zvýši. Životnosť? No dobre, dajme tomu, že ten procák vydrží 10 rokov, pretaktovaný vydrží 8 rokov.
Dimitri išiel by som do Thubana (X6). Niektoré hry ešte nepodporujú šesťjadro, to je fakt, ale čo bude po roku? Technológia ide stále dopredu a to obrovskou rýchlosťou, štvorjadro môže byť za také 2-3 roky minimum.