Aminokyseliny

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Light Expert
Light Expert

Aminokyseliny

Príspevok od používateľa Top »

Ahojte,

je tu niekto kto sa venuje cvičeniu? Potreboval by som poradiť ohľadom zakúpenia aminokyselín. Aktuálne beriem tieto Weider Amino Power Liquid. Ich cena je však dosť vysoká. Na druhej strane chápem, že za kvalitu sa platí. Otázne je však, či sú naozaj také kvalitné alebo by ste mi odporúčali niečo iné, resp. kvalitnejšie?

Ďakujem
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Aminokyseliny

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zbytocnost
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ako si sa dostal k tomu že si začal brať aminokyseliny?

Kto ti to poradil?
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Top »

Každý tréner a človek, ktorý sa venuje cvičeniu Vám ich poradí, keďže tvoria základný stavebný materiál pre svaly, tkanivá a orgány. Bez dostatočného príjmu aminokyselín by naše telo nebolo schopné rásť, obnovovať poškodené bunky a udržiavať tkanivá v dobrej kondícii.

Vrátim sa k mojej otázke, ktorá neznela, či brať alebo nebrať aminokyseliny, ale aké aminokyseliny by ste odporúčali.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

v inej téme si napisal ze máš trénera, ktorý ti zjavne radí samé múdre veci, tak sa spýtaj jeho :-)
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Top napísal: 23 apr 2024, 13:29 Každý tréner a človek, ktorý sa venuje cvičeniu Vám ich poradí, keďže tvoria základný stavebný materiál pre svaly, tkanivá a orgány. Bez dostatočného príjmu aminokyselín by naše telo nebolo schopné rásť, obnovovať poškodené bunky a udržiavať tkanivá v dobrej kondícii.
Trepeš nezmysli. Mám pocit ako keby si tu píšeme s AI botom.
Top napísal: 23 apr 2024, 13:29Vrátim sa k mojej otázke, ktorá neznela, či brať alebo nebrať aminokyseliny, ale aké aminokyseliny by ste odporúčali.
Nebrať. Neodporúčam. Máš ich dosť z tvojej pestrej stravy ktorú ti poradil každý tréner a človek, ktorý sa venuje cvičeniu.
Napísať odpoveď