Amplitube + MSI notebook
-
ToRtiK
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Amplitube + MSI notebook
servuste. Potreboval by som poradiť ako poriadne nastaviť softík amplitube a noťas aby mi to išlo ako to má
nejak mi to nechce spolu fungovať. Gitaru som zapojil do MIC vstupu ale z programu ide len šušťanie a keď aj nejaké "zvuky" vydáva tak sú oneskorene. Má s tým niekto skúsenosti?
Ponastavovat si to musis sam neviem ci je amplitube standalone alebo nie nepouzivam to no nemoze to byt nic zlozite, na tu latenciu (oneskorenie) pouzi ASIO4ALL driver http://www.asio4all.com/, alebo si kup poriadnu zvukovu kartu.
-
ToRtiK
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
1. : je to standalone 
2. : mám line in - vyskúšam
3. : ďakujem za soft nainštalujem a opáčim
hádam pôjde
4. : thx opáčim aj ten druhý softík
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2009, 18:36 )
ok nainštaloval som všetko avšak stále tam je veľká odozva a väzbenie. Vie mi niekto poradiť ako nastaviť tan AISO? teda aký buffer size dať poprípade koľko samplov in a ou a pod... hral som sa s tým aj sám ale nejak mi to vždy hodilo BSOD (Blue Screen Of Death) keď som na tom neuvážene šteloval... vopred veľká vďaka to all
2. : mám line in - vyskúšam
3. : ďakujem za soft nainštalujem a opáčim
4. : thx opáčim aj ten druhý softík
//autoeditácia príspevku ( 11 Aug 2009, 18:36 )
ok nainštaloval som všetko avšak stále tam je veľká odozva a väzbenie. Vie mi niekto poradiť ako nastaviť tan AISO? teda aký buffer size dať poprípade koľko samplov in a ou a pod... hral som sa s tým aj sám ale nejak mi to vždy hodilo BSOD (Blue Screen Of Death) keď som na tom neuvážene šteloval... vopred veľká vďaka to all