Česť jeho pamiatke. Nebol zbabelec, ako ten náckov z Austrálie.
V boji s Islámským státem zemřel 18. března 2019 anarchista Lorenzo Orsetti.
Ahoj. Pokud čtete tato slova, tak to znamená, že už nejsem na tomto světě. Nebuďte ale příliš smutní. Ničeho nelituji, zemřel jsem při tom, co jsem považoval za správné - bránil jsem slabší a byl věrný ideálům spravedlnosti, rovnosti a svobody.
Navzdory mému předčasnému odchodu byl můj život úspěšný a jsem si téměř jistý, že jsem odešel s úsměvem ve tváři. Nemohl bych si přát vic.
Přeju vám všechno nejlepší na světě a doufám, že se i vy se rozhodnete jednoho dne obětovat svůj život pro druhé (pokud jste tak již neudělali), protože to je jediná možnost, jak změnit svět.
Jenom bojem proti individualismu a egoismu v každém z nás můžeme dosáhnout změny. Jsou to těžké časy, já vím, ale nezoufejte, nevzdávejte se naděje, nikdy! Ani na vteřinu.
I když se zdá, že je všechno ztraceno, když se zlo, které trápí Zemi a lidstvo jeví jako nepřekonatelné, musíte najít sílu, povzbuzovat sílu u svých soudruhů. Jsou to ty nejtěžší chvíle, kdy nejvíce potřebujeme vaše odhodlání.
A vždy si pamatujte, že "každá bouře začíná s první kapkou". Buďte tou kapkou.
Miluji vás všechny, doufám, že si budete vážit těchto slov v nadcházejících časech.
Serkeftin!
Orso,
Tekoşer,
Lorenzo.