Anarchia

Diskusie na politické témy...

Môže anarchia existovať?

áno
30
38%
nie
48
62%

Celkom hlasov: 78

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No ked vezmeme v uvahu zidovsky rasizmus, sionske protokoly mudrcov, tak minimalne Zidovsku skupinovu strategiu
http://sk.metapedia.org/wiki/Židovská_s ... _stratégia
No ale to sú opäť nejaké dohady, to akože keď bol nejaká Žid anarchista, tak to proste hral, tie diela písal iba strojovo, neveril tomu a všetko robil len v záujme rozvrátenia ostatných národov aby Židia ovládli svet ? To je pekné sci-fi.
Takisto metapedia je v tomto silne tendenčná, je tam jasne vidieť, že to písal s človek s určitým postojom a preto nemôže byť objektívna.
A prosím ťa nedávaj mi tu ten falzifikát protokolov ako nejaký dôkaz niečoho.
K tomu tvojmu anarchokomunizmu ak som spravne pochopil plati tam myslenka kazdy kona podla svojich schopnosti ale zo spolocneho berie podla svojich potireb. No lenze toto ignoruje to ze moze exitovat skupina ktora zo spolocneho viac zobere ako dotvori, (take skupiny mozu byt napr neprisposobive etnika ako cigani napriklad). Takze tuto stratu bude muset zase niekto dotvorit a tym anarchokomusti budu pod utlakom psychyckeho vydierania neprisposobivych.
No opäť sa počíta s uvedomenosťou ľudí a nie s tým, že tam bude nejaký parazit, ktorý nerobí a iba berie, aj keď to by bolo určite nejako, skupina poctivcov by nedovolia parazitovi brať.
Celkovo z tvojcih prispevkov sa da pochopit bud ze nastane nejaka osveta ludu a ty sa budu chovat kazdy kazdemu dobre. Ale ludia niesu rozpravkoe bytosti a sam dobre vies ze toto nastat nemoze z mnohych pricin najma z tej ze clovek je clovekom a tym padom aj egoistom, ci viac alebo menej ale od prirody egoistom je. Alebo nastane nejaka diktatura proletariatu ktora umravni spolocnost na ich stanovenu mieru. Ale ako to chces dosiahnut je pre mna a zrejme aj pre teba velka dilema.
Ale anarchisti nebojujú len za konečný cieľ, ktorý je momentálne priznávam utopistický, ale aj za iné, menšie slobody.
V súčastnosti sa bojuje hlavne proti kapitalizmu, proti totálnej kontrole ( kamery, čipy ), za slobodu slova a ďalším veciam, ktoré sa líšia. Sú to také menšie slobody.
Ešte jedna vec, nejaký iný človek ( anarchista ) byt ti na tvoje otázky odpovedal lepšie, určite sú fundovanejší a múdrejší ľudia. Ja nie som žiadny mudrc a túto problematiku neustále študujem a je toho ešte dosť., takže určite mám medzery, aj mne veľa vecí nie je jasných a nemám problém si to priznať. :wink:
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

No ale to sú opäť nejaké dohady, to akože keď bol nejaká Žid anarchista, tak to proste hral, tie diela písal iba strojovo, neveril tomu a všetko robil len v záujme rozvrátenia ostatných národov aby Židia ovládli svet ? To je pekné sci-fi.
No pokial bol zid a bral do uvahy ze je zid t.j riadil sa zasadami talmudu (co je na tu dobu velmi pravdepodobne) tak istotne to pisal za ucelom dosiahnutia ich konecneho ciela, povedzme "zidovskej svetovlady" Ono samotne zidovske zdroje sa tieto ciele ani nijak nesnazia vyvratit.
Takisto metapedia je v tomto silne tendenčná, je tam jasne vidieť, že to písal s človek s určitým postojom a preto nemôže byť objektívna.
A prosím ťa nedávaj mi tu ten falzifikát protokolov ako nejaký dôkaz niečoho.
Rovanko ako ja nepodlozim pravost protokolov, rovnako ty nepodlozis ze je to falzifikat. Uzivatel makefake sa tu uz odvolalval na nejake ruske zdroje ktore udajne maju dokazovat nepravost protokolov. Ja ale tvrdim ze nato ze boli zpisane v 19 storoci tak velmi sedia do sucasneho postmoderneho kapitalistickeho sveta. Takze bud budme akceptovat ich pravost alebo tvorca musel byt jasnovidec a velmi dobry.
No opäť sa počíta s uvedomenosťou ľudí a nie s tým, že tam bude nejaký parazit, ktorý nerobí a iba berie, aj keď to by bolo určite nejako, skupina poctivcov by nedovolia parazitovi brať.
Ako to chces docielit?
Ale anarchisti nebojujú len za konečný cieľ, ktorý je momentálne priznávam utopistický, ale aj za iné, menšie slobody.
Myslienka slobody je pekna ale ako som povedal nemusi byt v konecnom dosledku ziaduca, lebo ludom ide v prvom rade o stastny zivot a to sloboda nemusi vzdy zabezpecovat.
hughito
Redeemer
Redeemer

No pokial bol zid a bral do uvahy ze je zid t.j riadil sa zasadami talmudu (co je na tu dobu velmi pravdepodobne) tak istotne to pisal za ucelom dosiahnutia ich konecneho ciela, povedzme "zidovskej svetovlady" Ono samotne zidovske zdroje sa tieto ciele ani nijak nesnazia vyvratit.
A odkiaľ máš to, že ak je niekto Žid, tak sa musí spravidla riadiť nejakými zásadami Talmudu ( to je čo, ďaľšia sfalzifikovaná vec ? )
Rovanko ako ja nepodlozim pravost protokolov, rovnako ty nepodlozis ze je to falzifikat. Uzivatel makefake sa tu uz odvolalval na nejake ruske zdroje ktore udajne maju dokazovat nepravost protokolov. Ja ale tvrdim ze nato ze boli zpisane v 19 storoci tak velmi sedia do sucasneho postmoderneho kapitalistickeho sveta. Takze bud budme akceptovat ich pravost alebo tvorca musel byt jasnovidec a velmi dobry.
A kedy akože mali vzniknúť, ak nie vtedy ? Teraz nedávno ?

Kód: Vybrať všetko

Protokoly sionských mudrců jsou zfalšovaný dokument popisující údajné plány Židů na dosažení světovlády.

Protokoly byly sestaveny ruskou tajnou policií Ochrana, aby obvinily Židy z tehdejších politických i společenských problemů Ruska. Napsat je měl Matvej Golovinskij, ruský spolupracovník cara Mikuláše II. a byly založeny na dřívější publikaci Mauriceho Joly spojující Napoleona III. s Niccolem Machiavellim. Car Mikuláš v obavě před modernizací a s cílem chránit svou monarchii zadal Ochraně připravit tento dokument a zveřejnit jej, aby byli Židé obviněni z problémů Ruska. Encyclopædia Britannica popisuje protokoly jako falešný dokument, který sloužil coby záminka a důvod pro antisemitismus na začátku 20. století. V roce 1993 vydal oblastní soud v Moskvě rozsudek, který konstatuje, že byly Protokoly podvrženy.
Ako to chces docielit?
Ja osobne by som to riešil dohovorom, ak by nepomohlo tak separáciou, vyhnanstvom, vylúčením z komunity. Pokiaľ nehráš podľa pravidiel, ktoré sú pre úžitok všetkých, vypadni. Simple.
Myslienka slobody je pekna ale ako som povedal nemusi byt v konecnom dosledku ziaduca, lebo ludom ide v prvom rade o stastny zivot a to sloboda nemusi vzdy zabezpecovat.
Tak ale pre mnohých je ten šťastný život práve tá sloboda.
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

hughito
Redeemer
Redeemer

taurus666 napísal:nieco na pobavenie http://antifasismus.wordpress.com/ :D
Trapné. :roll:
Mňa oveľa viac pobavilo to, že kopa náckov verilo tomu, že ide o autentickú stránku. :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

hughito napísal:Ja nie som žiadny mudrc a túto problematiku neustále študujem a je toho ešte dosť., takže určite mám medzery, aj mne veľa vecí nie je jasných a nemám problém si to priznať. :wink:
Nemas problem ani strielat tie 'vtipne' komentare vzdy ked sa niekde objavi slovo 'zid' a jeho varianty.. nieco o com si sam povedal ze v podstate nic nevies...

Snazis sa budit dojem cloveka s otvorenou myslou ale to ignorantstvo v urcitych otazkach (z nevedomosti) a naivita je do oci bijuca. (jeden z najvecich prikladov idiocie s ktorou sa tu pravidelne stretavam a takmer vyhradne z tej 'druhej' strany su vety typu 'ta a ta informacia je subjektivna,nepravdiva,nepodstatna pretoze je uverejnena na tom a tom webe..')

Kazdopadne, skor ako by nastala tvoja vizia anarchie tu pristane Astar Seran s celou flotilou Vesmirnych ludi, takze mozes pokojne ostat u tych 'mensich slobod'.

Bojujete proti kapitalizmu, proti statnej kontrole, za slobodu slova.

Povedz mi ako to robite?

Rozbijate vyklady, obchody? Protestujete? Co dalej a hlavne co potom?

Myslis si, ze ten zazracny prerod celeho ludstva nastane casom len tak sam od seba?

Preto je ten vas 'program' cely len o predstavach o 'lepsej spolocnosti' a viere v nej, o ziadnych realnych krokoch ktore by k nej viedli.

Z toho je jasne, ze pre system narozdiel od nacionalistov (ktory rovnako stoja proti systemu) nie ste ziadnou hrozbou. Staci sa pozriet na to kto je perzekuovany a kto ignorovany..

Naco stracas cas obhajovanim niecoho co si sam nazval utopiou a nepriznas rovno ze vasou jedinou realnou aktivitou je opozicia k nacionalisticky (SP,atp.) zmyslajucim ludom... ktory vo vasich mysliach predstavuju takisto 'hrozbu pre slobodu' :roll:
hughito
Redeemer
Redeemer

Nemas problem ani strielat tie 'vtipne' komentare vzdy ked sa niekde objavi slovo 'zid' a jeho varianty.. nieco o com si sam povedal ze v podstate nic nevies...
Mne skôr príde vtipné to videnie Žida za všetkým zlým navyše, keď čerpáte zo zdrojov z akých čerpáte ( inak povedané, silne tendečných ).
Snazis sa budit dojem cloveka s otvorenou myslou ale to ignorantstvo v urcitych otazkach (z nevedomosti) a naivita je do oci bijuca. (jeden z najvecich prikladov idiocie s ktorou sa tu pravidelne stretavam a takmer vyhradne z tej 'druhej' strany su vety typu 'ta a ta informacia je subjektivna,nepravdiva,nepodstatna pretoze je uverejnena na tom a tom webe..')
Aké ignorantstvo ? Ja proste odmietam reagovať na rôzne citácie z webov ako ODPOR, beo a pod., kde je orientácia a tým pádom aj objektívnosť daného názoru na vec jasná.
Je jasné, že na takýchto weboch sa šíria čisto propagandistické názory.
Pobavilo ma aj to, ako niekto vyvracal teóriu o pôvode človeka z Afriky a ako dôkaz dal link na neuveriteľný prop.sk, kde sa objavila teória o nordickom pôvode človeka alebo nejaký podobný žvást.
Samozrejme, celý svet a tisícky vedcov žije v nevedomosti, ale prop.sk pozná pravdu ( a to len preto, lebo my, bieli ľudia, nadrasa samozrejme nemôžeme uznať, že pochádzame z podradných a nizkointeligentných černochov ). :roll:
Kazdopadne, skor ako by nastala tvoja vizia anarchie tu pristane Astar Seran s celou flotilou Vesmirnych ludi, takze mozes pokojne ostat u tych 'mensich slobod'.
To isté môžem tvrdiť ja o vašich predstavách čistej bielej Európy a segregácii cigánov či iných nepohodlných etník.
Vy sa tu môžte hrať na uvedomelých a inteligentných nacionalistov, ktorým ide o dobro Slovákov a bielej rasy, ale nezakryješ, že vaše hnutie je z drvivej väčšiny tvorené aj tak len primitívnym náckami, ktorí tento boj obmedzia na zbitie nadrbaného pankáča na nádraží, ktorý sa vracia z koncertu ( čoho som bol už viackrát svedkom, priamym či nepriamym ).
Bojujete proti kapitalizmu, proti statnej kontrole, za slobodu slova.

Povedz mi ako to robite?
Narovinu, na Slovensku prakticky nijako, jedine priamaakcia robí rôzne solidárne akcie, ale obmedzili sa len na problémy pracujúcich.
Pozri svet.
Robia sa rôzne demonštrácie, pochody, akcie, ktoré sa snažia upozorňovať na rôzne problémy, vydávajú sa časopisy, ziny, existujú stránky s alternatívnymi dokumentami, existujú vlastné informačné kanále. Robia sa priame akcie viď ALF, ELF, Earth First atď.
Teraz najnovší prípad : V Argentíne po ôsmich rokov legalizovali továrňu Zanon, v ktorej nie sú šéfovia ani manažment, vládne tam "vláda" samotných pracujúcich, celé to funguje na anarchistických princípoch.

Akcií je veľa, to, že na Slovensku nie sú prakticky žiadne, neznamená, že sa nič nedeje.

Z toho je jasne, ze pre system narozdiel od nacionalistov (ktory rovnako stoja proti systemu) nie ste ziadnou hrozbou. Staci sa pozriet na to kto je perzekuovany a kto ignorovany..
Toto by som odporučil hodiť do rubriky vtipy.
Nacionalisti stoja proti systému koľko ?
Všetko, totálne všetko, odkukala táto nová, zreformovaná časť náckov od "nás".
Boj proti systému a kapitalizmu, rôzne sociálne myšlienky, blac bloc, formy demonštrácii a protestov, dobre o tom pojednáva aj najnovší článok na antifa.cz , teda o rozpore v hnutí práve kvôli tomuto.
Perzekvovaných anarchistov, antifašistov či iných ľudí pôsobiacich v takýchto sférach je a bolo určite viac, ako nejakých nacionalistov, ktorí svoju históriu perzekúcie prežívajú posledných pár rokov ( ak nerátame za perzekúciu aj to, že boli nazi boli zadržiavaní za hajlovačky či rasistické útoky ).
Dovtedy sa váš protest proti systému zakladal na mašírovaní po uliciach v kanadách, maskáčoch a zelených bomberách za skandovanie tupých rasistických hesiel.
Naco stracas cas obhajovanim niecoho co si sam nazval utopiou a nepriznas rovno ze vasou jedinou realnou aktivitou je opozicia k nacionalisticky (SP,atp.) zmyslajucim ludom... ktory vo vasich mysliach predstavuju takisto 'hrozbu pre slobodu'
Anarchisti momentálne určite bojujú viac proti aktuálnemu systému a totálnej kontrole, vykorisťovaniu a obmedzovaniu osobných slobôd ako za splnenie svojich ideálov, všetko treba postupne.
Najprv si musia "normálni" ľudia, t.j. majoritná spoločnosť uvedomiť, že stávajúci systém je zlý.

A odporúčam ti naštudovať problematiku nominatívu množného čísla, ty hrdý Slovák.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Mne skôr príde vtipné to videnie Žida za všetkým zlým navyše, keď čerpáte zo zdrojov z akých čerpáte ( inak povedané, silne tendečných ).

Aké ignorantstvo ? Ja proste odmietam reagovať na rôzne citácie z webov ako ODPOR, beo a pod., kde je orientácia a tým pádom aj objektívnosť daného názoru na vec jasná.
Je jasné, že na takýchto weboch sa šíria čisto propagandistické názory.
Ake nazory, zdroje?? Co ma citacia spolocne s niekoho nazorom? Nechapes stale ze o to tu nejde? Skutocnosti mozu byt podane roznym sposobom, v tychto pripadoch samozrejme kritickym, ale v konecnom dosledku vzdy ide len o jedno, ci je nieco pravda, alebo nie je. Nieco na co si pri svojom 'osvieteneckom' pohlade na realitu zabudol.
To isté môžem tvrdiť ja o vašich predstavách čistej bielej Európy a segregácii cigánov či iných nepohodlných etník.
Samozrejme ze nemozes, cista Europa tu bola ani nie storocie dozadu a v mnohych ludoch nadalej pretrvava zdrave nacionalno-socialne citenie a myslenie, nech sa to uz nazve akokolvek..
Vy sa tu môžte hrať na uvedomelých a inteligentných nacionalistov, ktorým ide o dobro Slovákov a bielej rasy, ale nezakryješ, že vaše hnutie je z drvivej väčšiny tvorené aj tak len primitívnym náckami
Nic ani nezakryvam, dost vtipne ale ze to hovoris ty, anarchista, kde vacsina 'sympatizantov' namiesto 'hrania sa na uvedomelych' radsej rovno chodi po kanaloch pripadne investuje do kvalitnych 'vin'.
Robia sa rôzne demonštrácie, pochody, akcie, ktoré sa snažia upozorňovať na rôzne problémy, vydávajú sa časopisy, ziny, existujú stránky s alternatívnymi dokumentami, existujú vlastné informačné kanále. Robia sa priame akcie viď ALF, ELF, Earth First atď.
Decke hry, mozno trochu patetickeho idealizmu a rebelstva, nic co by ohrozovalo system. Odpor moze byt opravneny ale vlastna 'alternativa' je nezmysel.
Nacionalisti stoja proti systému koľko ?
Všetko, totálne všetko, odkukala táto nová, zreformovaná časť náckov od "nás".
Boj proti systému a kapitalizmu, rôzne sociálne myšlienky, blac bloc, formy demonštrácii a protestov, dobre o tom pojednáva aj najnovší článok na antifa.cz , teda o rozpore v hnutí práve kvôli tomuto.
Nemusis znova dokazovat svoju neznalosti dejin, kde tvoj rozhlad zacina asi rokom tvojho narodenia.

Hlavne ked sa uz ohanas slovami ako 'nackovia' mohol by si nieco o ich pociatkoch aj vediet a nemusel pisat len o 'zreformovanej' casti co nieco odkukala.

Vies existovali casi ked kapitalista nebol panom, peniaze neboli bohom a blazni co si dnes hovoria anarchisti, komunisti,atd. boli tam kde patria, za ostnatym drotom. To by si mozno vedel keby boj 'proti systemu' nebol pre teba len hrou, zabavou a tvoje ciele fantaziou.
Perzekvovaných anarchistov, antifašistov či iných ľudí pôsobiacich v takýchto sférach je a bolo určite viac, ako nejakých nacionalistov, ktorí svoju históriu perzekúcie prežívajú posledných pár rokov
Perzekuovanych? Z politickych dovodov? 'urcite viac' Systemu ste na smiech.. a niektori ludia z toho 'antifasistickeho' tabora s nim nemaju problem ani spolupracovat.
Najprv si musia "normálni" ľudia, t.j. majoritná spoločnosť uvedomiť, že stávajúci systém je zlý.
Cast to uz vie dost dlho a hadaj co? Nemaju problem stotoznit sa s 'chlapcami' zo SP a inymi co prisli napriklad na nedavne demo.. Ty im skus hlasat svoju anarchiu, tvoje riesenia (ktore neexistuju) a potom sa uvidi.
A odporúčam ti naštudovať problematiku nominatívu množného čísla, ty hrdý Slovák.
Kiez by si bol aspon tak dokonaly ako obcas moja gramatika..
hughito
Redeemer
Redeemer

Ake nazory, zdroje?? Co ma citacia spolocne s niekoho nazorom? Nechapes stale ze o to tu nejde? Skutocnosti mozu byt podane roznym sposobom, v tychto pripadoch samozrejme kritickym, ale v konecnom dosledku vzdy ide len o jedno, ci je nieco pravda, alebo nie je. Nieco na co si pri svojom 'osvieteneckom' pohlade na realitu zabudol.
A ide práve o tú pravdu.
Neviem čo nechápeš, vaše argumentácie sa zväčša zakladajú na zdrojoch s jasne orientovaných postojov voči problému alebo dávno vyvrátených zdrojov.
Keď tu niekto niečo cituje v nejakej argumentácii, tak to dáva ako dôkaz jeho tvrdenia, teda jeho názoru.
Samozrejme ze nemozes, cista Europa tu bola ani nie storocie dozadu a v mnohych ludoch nadalej pretrvava zdrave nacionalno-socialne citenie a myslenie, nech sa to uz nazve akokolvek..
Ani nie 2.storočia dozadu ? :D
Toto ani nemá cenu ďalej rozvíjať, len v krátkosti.
Pozri sa, aký bol svet vtedy a aký je dnes.
Tak a teraz môžeš snívať ďalej o čistej a bielej Európe.
Nic ani nezakryvam, dost vtipne ale ze to hovoris ty, anarchista, kde vacsina 'sympatizantov' namiesto 'hrania sa na uvedomelych' radsej rovno chodi po kanaloch pripadne investuje do kvalitnych 'vin'.
Asi si myslel soc-alko-pankerov s nášivkou áčka v krúzku na bunde.
V tom prípade máš pravdu, v inom nie.
Decke hry, mozno trochu patetickeho idealizmu a rebelstva, nic co by ohrozovalo system. Odpor moze byt opravneny ale vlastna 'alternativa' je nezmysel.
:lol: A vy teda ako ohrozujete systém ? Možno sa poučím/e.
Inak, možno si sledoval situáciu v Grécku, teraz v zime. Aj to boli detské hry ?
Obsádzanie tovární, ich okupácia a boj za lepšie pracovné podmienky sú asi tiež detské hry.
Nemusis znova dokazovat svoju neznalosti dejin, kde tvoj rozhlad zacina asi rokom tvojho narodenia.

Hlavne ked sa uz ohanas slovami ako 'nackovia' mohol by si nieco o ich pociatkoch aj vediet a nemusel pisat len o 'zreformovanej' casti co nieco odkukala.

Vies existovali casi ked kapitalista nebol panom, peniaze neboli bohom a blazni co si dnes hovoria anarchisti, komunisti,atd. boli tam kde patria, za ostnatym drotom. To by si mozno vedel keby boj 'proti systemu' nebol pre teba len hrou, zabavou a tvoje ciele fantaziou.
Zato tvoj rozhľad je nekonečný a stály a samozrejme, ani o náckoch nič neviem. :shock: :oops:
A tým posledným odstavcom akože fakt neviem čo si chcel povedať, akurát čítam memoáre človeka, ktorý zažil časy, keď boli na čas pánmi stavitelia tých ostatných drôtov a poviem ti, pozitívum v tom nájsť nemôžem.

A veľmi zaujímavé je, že mňa tu dávaš do roviny neznalého decka ktoré nič nevie, zato ty máš asi 90 rokov a všetky tie "staré dobré" časy si zažil.
Takisto by ma zaujímalo, či by si našiel pre svoj boj proti systému inú definíciu ako tú, ktorú si použil na mňa.
:roll:
Perzekuovanych? Z politickych dovodov? 'urcite viac' Systemu ste na smiech.. a niektori ludia z toho 'antifasistickeho' tabora s nim nemaju problem ani spolupracovat.
No tu už moc trepeš, vidieť tvoju neznalosť veci.
Perzekúcie náckov trvajú v intenzívnej miere posledných pár rokov a už vyplakávate po nete.
Čo sa týka antifašistov či anarchistov, s perzekúciami boli tieto smery odjakživa spojené, veď si to aj ty krásne spomenul s týmto ostatnými drôtmi.
Anarchisti tiež nemali od dávna na ružiach ustlané, keď išli svojimi myšlienkami proti samej podstate systému.
A dnes tomu nie je inak.
Cast to uz vie dost dlho a hadaj co? Nemaju problem stotoznit sa s 'chlapcami' zo SP a inymi co prisli napriklad na nedavne demo.. Ty im skus hlasat svoju anarchiu, tvoje riesenia (ktore neexistuju) a potom sa uvidi.
Trapné, tá tvoja megačasť sa "stotožňuje" so SP len kvôli cigánskej otázke a problémami s nimi, majú na háku nejaké iné žvásty čo hlásajú súdruhovia od Kotlebu.
Aj anarchisti by mohli spraviť na východe SK pochod proti cigánskej brutalite a bolo by tam plno ľudí. O tieto populistické a nič neriešiace demonštrácie majú však záujem len kotlebovci a iné nacionalisticky zmýšľajúce spolky, ktoré naháňajú bodíky u obyvateľstva a hrajú sa na dobrých spasiteľov.
Kiez by si bol aspon tak dokonaly ako obcas moja gramatika..
No dostal si ma... :roll:
Jeden z najväčších rozporov vo vašej geniálnej scéne, hlásite akí ste Slováci, národovci, ako bojujete za práva Slovákov, odkazujete sa na Štúra ( ten sa pri tom musí otáčať v hrobe ), ale písať po slovensky z vás vie málo, resp. drvivá menšina ( podľa mojich skúseností ).
To ty si ešte vysoký nadštandart, nie je problém nájsť kopec chýb aj v článkoch na AN Slovensko, čo je už silná káva.
kali520
Darca
Darca

A kedy akože mali vzniknúť, ak nie vtedy ? Teraz nedávno ?
Ja som upozornoval datum vydania najma preto lebo to co je tam pisane az velmi presne opisuje dnesnu dobu.
Ja osobne by som to riešil dohovorom, ak by nepomohlo tak separáciou, vyhnanstvom, vylúčením z komunity. Pokiaľ nehráš podľa pravidiel, ktoré sú pre úžitok všetkých, vypadni. Simple.
A to uz ako neni totalita resp nemoze sa zvrhnut do totality?
Tak ale pre mnohých je ten šťastný život práve tá sloboda.
Omyl, sloboda je jedna vec, stastie druha. Sloboda nemusi automaticky zarucit stastie a to stastie je istotne prioritne.
A ide práve o tú pravdu.
Neviem čo nechápeš, vaše argumentácie sa zväčša zakladajú na zdrojoch s jasne orientovaných postojov voči problému alebo dávno vyvrátených zdrojov.
Keď tu niekto niečo cituje v nejakej argumentácii, tak to dáva ako dôkaz jeho tvrdenia, teda jeho názoru.
Bud uz konecne konkretny a vyvrat to.
Ani nie 2.storočia dozadu ?
Toto ani nemá cenu ďalej rozvíjať, len v krátkosti.
Pozri sa, aký bol svet vtedy a aký je dnes.
Tak a teraz môžeš snívať ďalej o čistej a bielej Európe.
No tazko to porovnavat ale ked si to mam tak vziat radsej by som si vybral zivot nemca v nacistickom nemecku ako slovaka v dnesnom slovensku. Otazak je preco nie?
No tu už moc trepeš, vidieť tvoju neznalosť veci.
Perzekúcie náckov trvajú v intenzívnej miere posledných pár rokov a už vyplakávate po nete.
Čo sa týka antifašistov či anarchistov, s perzekúciami boli tieto smery odjakživa spojené, veď si to aj ty krásne spomenul s týmto ostatnými drôtmi.
Anarchisti tiež nemali od dávna na ružiach ustlané, keď išli svojimi myšlienkami proti samej podstate systému.
A dnes tomu nie je inak.
Dovod je prosty, ich ideologia nebude mat nikdy pochopenia u bieleho europana.
Trapné, tá tvoja megačasť sa "stotožňuje" so SP len kvôli cigánskej otázke a problémami s nimi, majú na háku nejaké iné žvásty čo hlásajú súdruhovia od Kotlebu.
Aj anarchisti by mohli spraviť na východe SK pochod proti cigánskej brutalite a bolo by tam plno ľudí. O tieto populistické a nič neriešiace demonštrácie majú však záujem len kotlebovci a iné nacionalisticky zmýšľajúce spolky, ktoré naháňajú bodíky u obyvateľstva a hrajú sa na dobrých spasiteľov.
Nie anarchisti to nemozu spravit lebo by to bolo proti ich ideologii.
Jeden z najväčších rozporov vo vašej geniálnej scéne, hlásite akí ste Slováci, národovci, ako bojujete za práva Slovákov, odkazujete sa na Štúra ( ten sa pri tom musí otáčať v hrobe ), ale písať po slovensky z vás vie málo, resp. drvivá menšina ( podľa mojich skúseností ).
To ty si ešte vysoký nadštandart, nie je problém nájsť kopec chýb aj v článkoch na AN Slovensko, čo je už silná káva.
A typicke pre vas lavicakov ked nemate argument je obracanie sa na gramatiku :roll:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Ludia vy berete anarchiu ako fet a drogy.Pricom nic neviete o druhoch anarchizmu.

Tak ako nacionalizmus nie je o Vyholenych BoneHeadov s Thor Steinarom , tak nie je anarchia o fete a chlaste.
hughito
Redeemer
Redeemer

A to uz ako neni totalita resp nemoze sa zvrhnut do totality?
No totalita to určite nie je, je to porušenie pravidiel a následný trest a otázka, či sa to môže zvrhnúť do totality je irelevantná.
Omyl, sloboda je jedna vec, stastie druha. Sloboda nemusi automaticky zarucit stastie a to stastie je istotne prioritne.
No tak pre niekoho je šťastie aj keď mučí nejakého človeka.
Ale to je myslené tak, že ak je človek slobodný, môže robiť to, čo ho robí šťastným, nie je ničím obmedzený. Samozrejme, toto neplatí pre mojú prvú vetu, lebo tvoja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého a keď toto niekto poruší, nie je o čom.
Bud uz konecne konkretny a vyvrat to.
Čo sa dá vyvracať na vymyslených informáciach ? Sú to proste nepravdy, alebo rôzne polopravdy a zavádzajúce informácie.
No tazko to porovnavat ale ked si to mam tak vziat radsej by som si vybral zivot nemca v nacistickom nemecku ako slovaka v dnesnom slovensku. Otazak je preco nie?
No u človeka, ktorému morálka nič nehovorí je tá otázka na mieste.
Dovod je prosty, ich ideologia nebude mat nikdy pochopenia u bieleho europana.
A u vás je ten dôvod aký ? Určite nejaký honosnejší, ako napríklad, že vaše ideológia nebude mať pochopenie u Žida.
Nie anarchisti to nemozu spravit lebo by to bolo proti ich ideologii.
To som dal príklad.

A typicke pre vas lavicakov ked nemate argument je obracanie sa na gramatiku
To nemá nič spoločné s "nemaním" argumentu, to bola taká čerešnička na záver, ktorú ale pokladám za kurv* veľký ROZPOR a je mi to úprimne smiešne.
:)
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Gramatika je velmi podstatna vec kedze sa hlasate ku MEGA Slovakom.Myslim si ze gramatika by mala byt samozrejmost z vasej strany.
kali520
Darca
Darca

No totalita to určite nie je, je to porušenie pravidiel a následný trest a otázka, či sa to môže zvrhnúť do totality je irelevantná.
Opat len tvoje dohady. Kto bude mat na starost tresty? Ako zabezpecis aby tie tresty neboli zneuzivane v prospech niekoho ineho? Stale sme pri tom istom a absolutne si nevysvetlil ako zabezpecis vo svojej anarchokomunistickej spolocnosti to aby sa to nezvrhlo do totality alebo tyranie.
No tak pre niekoho je šťastie aj keď mučí nejakého človeka.
Ale to je myslené tak, že ak je človek slobodný, môže robiť to, čo ho robí šťastným, nie je ničím obmedzený. Samozrejme, toto neplatí pre mojú prvú vetu, lebo tvoja sloboda sa končí tam, kde sa začína sloboda druhého a keď toto niekto poruší, nie je o čom.
Opat to formulujes na jednotlivca a este k tomu na takeho co sa da povazovat za vinimku a odklon od normalu. Poviem inac. Lud nechce ziadnu vladu ludu ani nejaku kvazi slobodu, lud chce aby sa mu vladlo dobre. Sloboda ti je k nicomu ked nemas co zrat.
Čo sa dá vyvracať na vymyslených informáciach ? Sú to proste nepravdy, alebo rôzne polopravdy a zavádzajúce informácie.
Nula bodov tato veta.
No u človeka, ktorému morálka nič nehovorí je tá otázka na mieste.
Chces povedat ze sucany svet je moralnejsi od NS nemecka zato ze dnes sa nezabijaju zidia ale niekto iny?
A u vás je ten dôvod aký ? Určite nejaký honosnejší, ako napríklad, že vaše ideológia nebude mať pochopenie u Žida.
To zrejme nebude a ani nema, nevidim nato vobec nic zle kedze jeho domov, tradicie a kultura je niekde uplne inde.
To som dal príklad.
Tak bol velmi zly, aspon sa skus drzat realnych prikladov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Opat len tvoje dohady. Kto bude mat na starost tresty? Ako zabezpecis aby tie tresty neboli zneuzivane v prospech niekoho ineho? Stale sme pri tom istom a absolutne si nevysvetlil ako zabezpecis vo svojej anarchokomunistickej spolocnosti to aby sa to nezvrhlo do totality alebo tyranie.
Je to jednoduché. 9 ľudí z 10 robí niečo, na čom stála dohoda a je to užitočné pre všetkých, funguje je to. 1 to nerobí, naschvál, lebo sa mu nechce, ale priživuje sa.
Je logické, že príde trest, na starosť to budú mať všetci, lebo na tom všetci budú mať záujem.
Ako to zabezpečiť ? Takisto ako pri tom ničnerobení, keby sa niekto pokúšal nejako fyzicky si uzurpovať moc, tak jediná šanca je, aby mu to ostatní ( predpokladám, že väčšina ) nedovolili, akýmikoľvek prostriedkami.
Opat to formulujes na jednotlivca a este k tomu na takeho co sa da povazovat za vinimku a odklon od normalu. Poviem inac. Lud nechce ziadnu vladu ludu ani nejaku kvazi slobodu, lud chce aby sa mu vladlo dobre. Sloboda ti je k nicomu ked nemas co zrat.
Sloboda je jedna z najväčších vecí.
Takisto ti je k ničomu vláda zhora, keď nemáš čo žrať.
Ty tu opäť argumentuješ na základe svojich domnienok, že sloboda ti nezaručí nič, ale zato dobrá vláda ( taká niekde je ? ) je to pravé.

Nula bodov tato veta.
Nula bodov táto veta.
Chces povedat ze sucany svet je moralnejsi od NS nemecka zato ze dnes sa nezabijaju zidia ale niekto iny?
A kto iní sa zabíja, tak systematicky a chladne ? Stále hovoríš o len o Židov, ale za Nemecka padali za obete aj iné národy, každý, kto nesúhlasil s chorými nacistickými myšlienkami. Systémové represálie a šikana boli neustále. Takisto koncentračné tábory boli plné neŽidov ktorí tam trpeli a zomierali.
Koniec koncov, jeden môj pradedko bol tiež v koncentráku ( a Žid to nebol ) a druhý ( partizán ) mal k nemu tiež blízko, ale stalo sa niečo, čo ho od toho zachránilo.

Ale, ani svet nie je morálny, ani zďaleka.

Tak bol velmi zly, aspon sa skus drzat realnych prikladov.
Princíp bol taký istý, ja som tým chcel negovať to vaše nadšenie z toho, aká bola účasť na demonštrácii SP. Lebo to nebolo preukázanie sympatií SP, ale to, že ľudia tam išli kvôli cigánskemu problému.
Preto som napísal, že keby ten protest zvolali AJ anarchisti, alebo akákoľvek iná organizácia či nejaký súkromný človek, tí obyčajní ľudia by tam došli aj tak.
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Je to jednoduché. 9 ľudí z 10 robí niečo, na čom stála dohoda a je to užitočné pre všetkých, funguje je to. 1 to nerobí, naschvál, lebo sa mu nechce, ale priživuje sa.
Je logické, že príde trest, na starosť to budú mať všetci, lebo na tom všetci budú mať záujem.
Ako to zabezpečiť ? Takisto ako pri tom ničnerobení, keby sa niekto pokúšal nejako fyzicky si uzurpovať moc, tak jediná šanca je, aby mu to ostatní ( predpokladám, že väčšina ) nedovolili, akýmikoľvek prostriedkami.
Akýmikoľvek prostriedkami? Čiže aj vraždou? :shock:
hughito napísal:Sloboda je jedna z najväčších vecí.
Ty tu opäť argumentuješ na základe svojich domnienok, že sloboda ti nezaručí nič, ale zato dobrá vláda ( taká niekde je ? ) je to pravé.
Myslím, že v tomto bode dám za pravdu kalimu. Skús mi povedať, a úprimne, máš na výber medzi dvomi možnosťami, čo si vyberieš?
1. si slobodný, máš absolútnu voľnosť, ale si úplne sám na pustom ostrove bez jedla a pitia a hrozí, že ak sa nestane zázrak, do týždňa neprežiješ. Ale môžeš si robiť, čo len chceš.
2. makáš ako blázon, tvoj šéf ti dáva veľa práce, vo vláde sedia samí magori, ale máš pritom strechu nad hlavou, dobré jedlo do úst a skvelú rodinu.
hughito
Redeemer
Redeemer

Akýmikoľvek prostriedkami? Čiže aj vraždou?
No keby sa niekto snažil NÁSILNE si uzurpovať moc, tak jediná šanca je sa tomu násiliu postaviť násilím.

Anarchisti nie sú pacifisti, dokázali bojovať proti nepriateľom aj so zbraňou v ruke, či rôznymi násilnými metódami ( viď. rôzne bombové atentáty ).
Myslím, že v tomto bode dám za pravdu kalimu. Skús mi povedať, a úprimne, máš na výber medzi dvomi možnosťami, čo si vyberieš?
Dosť zavádzajúce možnosti.
Prečo som na tom ostrove úplne sám, bez pitia a jedla a musím zomrieť ?
Prečo na tom ostrove nie som s ľuďmi, s ktorými si to jedlo a pitie môžem obstarať a žiť ďalej?

Tým druhým príkladom si vystihol dnešnú situáciu a najsmutnejšie na tom je, že ľuďom musí stačiť to, že majú to jedlo a rodinu, to že sú pri tom zdieraní za živa už nikoho netrápi a berie sa to ako samozrejmosť. :arrow: Kapitalizmus.
kali520
Darca
Darca

Ako si prisiel k tymto cislam?
Co ak sa tej vacsine bude ten uzurpator pacit a podporja ho?
Sloboda je jedna z najväčších vecí.
Hovorime o moznostiach, neni podstatne ci taka vlada niekde je alebo neni, takze stale si ma nepresvedcil o tom ze by sloboda bola nieco viac ako stastie danej spolocnosti.
A kto iní sa zabíja, tak systematicky a chladne ? Stále hovoríš o len o Židov, ale za Nemecka padali za obete aj iné národy, každý, kto nesúhlasil s chorými nacistickými myšlienkami. Systémové represálie a šikana boli neustále. Takisto koncentračné tábory boli plné neŽidov ktorí tam trpeli a zomierali.
Koniec koncov, jeden môj pradedko bol tiež v koncentráku ( a Žid to nebol ) a druhý ( partizán ) mal k nemu tiež blízko, ale stalo sa niečo, čo ho od toho zachránilo.
Izrael v palestine pacha genocidu. Komunisti pachali genocidu na Ukrajincoch, na Srboch bola pachana genocida jednotkami UCK a podporavane USA atd atd...
Princíp bol taký istý, ja som tým chcel negovať to vaše nadšenie z toho, aká bola účasť na demonštrácii SP. Lebo to nebolo preukázanie sympatií SP, ale to, že ľudia tam išli kvôli cigánskemu problému.
No vsak koli tomu tam isla aj SP :lol:
Prečo som na tom ostrove úplne sám, bez pitia a jedla a musím zomrieť ?
Prečo na tom ostrove nie som s ľuďmi, s ktorými si to jedlo a pitie môžem obstarať a žiť ďalej?
Preto lebo potom by si uz prisiel o tu slobodu
Tým druhým príkladom si vystihol dnešnú situáciu a najsmutnejšie na tom je, že ľuďom musí stačiť to, že majú to jedlo a rodinu, to že sú pri tom zdieraní za živa už nikoho netrápi a berie sa to ako samozrejmosť. Kapitalizmus.
To ze clovekovy najviac zalezi na rodine a jej stasti istotne kapitalizmus neni. Ale chapem ze si reagoval nato zdieranie a vykoristovanie, lenze na to Iron-Eddie nechcel uozornovat aspon predpokladam.
hughito
Redeemer
Redeemer

Ako si prisiel k tymto cislam?
Podľa tvojho návrhu.
Co ak sa tej vacsine bude ten uzurpator pacit a podporja ho?
Ak sa nachádzame v anarchistickej spoločnosti, ktorá je napr. čerstvo utvorená či vybojovaná, tak je to nepredstaviteľné, popreli by všetko, kvôli čomu predtým bojovali.
A na keby keby sa hraj s niekým iným.
Hovorime o moznostiach, neni podstatne ci taka vlada niekde je alebo neni, takze stale si ma nepresvedcil o tom ze by sloboda bola nieco viac ako stastie danej spolocnosti.
Ako môže byť šťastný, niekto kto nie je slobodný ?
Ty by si bol šťastný, keby si bol vo väzení ?
Ty by si bol šťastný, keby si bol otrok na plantáži ?
Ty by si bol šťastný, keby si bol členom etnika, ktoré je utláčané, ktoré je využívané, ktoré je ničené ?

Sloboda je základný predpoklad ku šťastiu, za slobodu sa bojovalo od pradávna.
Aj za dnešnú slobodu, ktorá je však už značne okliešťovaná, sa bojovalo. Keby nie, tak sme všetci stále v boľševickej totalite.
Izrael v palestine pacha genocidu. Komunisti pachali genocidu na Ukrajincoch, na Srboch bola pachana genocida jednotkami UCK a podporavane USA atd atd...
Uznávam, robia sa aj v dnešnom svete ohromné svinstvá, ktoré nechcem nijako zmenšovať, ale nič sa zatiaľ nevyrovnalo systematickému, chladnému a premyslenému vybíjaniu Židov.
No vsak koli tomu tam isla aj SP
No nepochybne, takisto ako sa išli nepochybne priživiť na probléme ( inak by sa to tej telky ťažko dostali ).
Preto lebo potom by si uz prisiel o tu slobodu
Lebo čo ? :lol:
Ja môžem byť slobodný, aj keď musím dodržovať nejaké základné, prirodzené a rozumné pravidlá.
Pre mňa sloboda neznamená žiť bez pravidiel.
To ze clovekovy najviac zalezi na rodine a jej stasti istotne kapitalizmus neni.
To je isto v poriadku, ale v neporiadku je to, za akú cenu to šťastie rodiny je.
kali520
Darca
Darca

Podľa tvojho návrhu.
Podla akeho mojho navrhu?
Ak sa nachádzame v anarchistickej spoločnosti, ktorá je napr. čerstvo utvorená či vybojovaná, tak je to nepredstaviteľné, popreli by všetko, kvôli čomu predtým bojovali.
A na keby keby sa hraj s niekým iným.
Problem je len v tom ze nemas riesenie ako takuto spolocnost vytvorit resp ako prinuti ludi aby takto anarchisticky rozmyslali.
Ako môže byť šťastný, niekto kto nie je slobodný ?
Ty by si bol šťastný, keby si bol vo väzení ?
Ty by si bol šťastný, keby si bol otrok na plantáži ?
Ty by si bol šťastný, keby si bol členom etnika, ktoré je utláčané, ktoré je využívané, ktoré je ničené ?
Nie ja by som bol stastny ak by bolo o mna a mojich blizkych kvalitne postarane. Ty tu vytahujes opat extremi.

Je jasne ze by som si vybral slobodu keby som bol otrok ale sloboda stale neni ta hlavna a ty stale si mi nedokazal preco by hlavna mala byt. Uz mi je to vazne smiesne sa tu asi 4 krat o tom opakovat ale sloboda ti to stastie nemusi automaticky zarucit.
Uznávam, robia sa aj v dnešnom svete ohromné svinstvá, ktoré nechcem nijako zmenšovať, ale nič sa zatiaľ nevyrovnalo systematickému, chladnému a premyslenému vybíjaniu Židov.
Myslim si ze ten komunizmus bol horsi

No nepochybne, takisto ako sa išli nepochybne priživiť na probléme ( inak by sa to tej telky ťažko dostali ).
No a co?
Lebo čo ?
Ja môžem byť slobodný, aj keď musím dodržovať nejaké základné, prirodzené a rozumné pravidlá.
Pre mňa sloboda neznamená žiť bez pravidiel.
Ja mam taky pocit ze ty ani nemas jasno co to je sloboda a povazujes za slobodu len to co vyhovuje tebe. Co ak tie pravidla nebudu vyhovovat mne?
Napísať odpoveď