Anarchia
-
Začiatok Konca
Professional
-
whiteronie
Expert
Re: Anarchia
no môj avatar hovorí asi o všetkomZitePunkom napísal:Co si o nej myslite??
to je akoze nejaky kovac co kuje to A-cko alebo chlapik co sa ho praveze snazi rozbit?whiteronie napísal:no môj avatar hovorí asi o všetkom
-
whiteronie
Expert
presne tak to je Michal Kováčprosex napísal:to je akoze nejaky kovac co kuje to A-cko alebo chlapik co sa ho praveze snazi rozbit?![]()
-
Vesper
Professional
- Kontaktovať používateľa:
co to tu je?! nejaka punk miestnost? lebo anarchia to je jeden bordel chaos a proste cirocira blbost!!!
to chcu len ludia ktori nevedia co chcu
ale fakt keby nam tu zavladla anarchia tak ti co to teraz hlasaju by za chvilu boli proti tomu som si tym uplne isty
to je proste banda tupcov co sa musia silou-mocou proti niecomu postavit ale toto je fakt dost nezmysel

-
Začiatok Konca
Professional
Ty jeden chudak.. Nevies o com vlastne hovoris.. Pocuvas nejake techno a myslis si ja som kral.. Nado mna nieje.. Lutujem ta..Vesper napísal:co to tu je?! nejaka punk miestnost? lebo anarchia to je jeden bordel chaos a proste cirocira blbost!!!to chcu len ludia ktori nevedia co chcu
ale fakt keby nam tu zavladla anarchia tak ti co to teraz hlasaju by za chvilu boli proti tomu som si tym uplne isty
to je proste banda tupcov co sa musia silou-mocou proti niecomu postavit ale toto je fakt dost nezmysel
![]()
![]()
![]()
-
Dead_Warrior
Professional
Preco by mal byt chudak? Anarchia je jeden velky chaos..keby tu zavladla anarchia tak by do par dni padla popolom...lebo ludia by prisli nato aki boli sprosti a chceli by viac a tym hore by sa o nepacilo atd atd a do par dni ako som povedal by boal zvrhnuta tj. padla by popolomZitePunkom napísal:Ty jeden chudak.. Nevies o com vlastne hovoris.. Pocuvas nejake techno a myslis si ja som kral.. Nado mna nieje.. Lutujem ta..
toto svedci o vsetkom. Skratka male decko co si chce liecit svoje komplexi. Chod sa ventilovat niekde inde. Ved ked vidim tych punkacov a anarchistov je mi z toho az zle pretoze je to vacsinou banda sopliakov ktora chce niekam zapadnut. Vynimku tvoria ti co naozaj vedia co anarchia znamena a o com to vlastne vsetko je proti takym nemam vobec nic a netaraju hluposti typu: "Pocuvas nejake techno a myslis si ja som kral."ZitePunkom napísal:Ty jeden chudak.. Nevies o com vlastne hovoris.. Pocuvas nejake techno a myslis si ja som kral.. Nado mna nieje.. Lutujem ta..
Anarchia<? v principe poriadna blbost, nic nemoze fungovat bez nejakeho riadenia, nie to este stat
Ale inak je to celkom dobry prostridok na vyvolanie zmetku v state, oslabeniu vladnej moci a zaroven aj prvy krok k statnemu prevratu, to vsak len za predpokladu ze by v pozadi stal niehto cielavedomy a sikovny. Mozno vam teraz pripadam ako Hitler ale uistujem vas nacko niesom 
Je mi jasne ze v anarchi ide o to aby naboli ziadne staty a pod. Sorry, zle som sa vyjadril, namieto v prvej vete som mal namieto slova stat radsej pouzit vyraz ludska spolocnost. A dalej som to mylsel len ako nejku docasnu systemovu anarchiu. Nie taku absolutnu, ta je podla mna upne nerealna resp. viedla by k zaniku.
-
miki690
Medium Professional
Uz len samotna teoria anarchie je trochu na hlavu a sama sebe odporuje ... hlavna myslienka Kazdy si robi co chce a nieje ziaden vodca, ziadna organizacia ... proste ako sa daco take ma presadit ak ich nikto nevedie ? ako sa dostane anarchia k moci ked si kazdy robi co chce ? ... a naviac by to bol total chaos ... aj ked musim uznat ze myslienka anarchie sa mi paci ... som smutny z jej nerealnosti