Toto nerob,ze sa opytas na dej,potom ti to len skazi zazitok+ten kto to tu napise,napise spoiler,a vela ludi,co to pozera nebude rada.Naruto shipuuden su este lepsie casti nez Naruto.Vychadzaju kazdy stvrtok v Japonsku,ale ty asi nevies JAP,takze si pockas na piatok,kedy to vyjde s eng titlami a jedna stranka robi vzdy preklad prave vydanej casti este v ten den.hondzo napísal:mam taku otazocku...ja teraz ficim na Narutovy a niektori tu spominaju nejakeho Naruta Shippuuden. Co to vlastne je?? nejake volne pokracovanie Naruta?? a ako vlastne skonci obycajny Naruto?? videl som ten zapas pri saskemu ale neviem ako dopadol...za odpovede diky
Anime
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozem lne suhlasitOpak napísal:Naruta zobral Jiraiya-sama na 2-ročný tréning...Naruto Shippuuden je pokračovanie Naruta po tréningu už skoro s dospelým Narutom...vynikájuce časti shippuuden
anime je podla mna skvela vec...
a vobec to nieje tak, ze by to bolo len o mačoch ako je naruto, alebo ichigo v bleachi...
taky honey and clover, to je perfektny vysokoskolsky doják, a grves of fireflies je film, ktory zachytava dej posledneho dva druhej svetovej vojny a jeho obeti, fakt silny pribeh.
my neighbor totoro ani nehovoriac, to je prca
a vobec to nieje tak, ze by to bolo len o mačoch ako je naruto, alebo ichigo v bleachi...
taky honey and clover, to je perfektny vysokoskolsky doják, a grves of fireflies je film, ktory zachytava dej posledneho dva druhej svetovej vojny a jeho obeti, fakt silny pribeh.
my neighbor totoro ani nehovoriac, to je prca
mozno som urobil blbost,a asi to bude povazované za reklamu 
Ale na stránke http://daiphyer.com/ sú prekrásne anime seriály kazdého tipu
Ale na stránke http://daiphyer.com/ sú prekrásne anime seriály kazdého tipu
-
Hulkm
Professional
pred chvilou som dopozeral VEXILLE 2077 a velmi sa mi to pacilo...hudba bola perfektna a grafika bola tiez dobra...mozny koneic japonska a aj celeho sveta bol podany pekne a akcnost bola na kazdom rohu...67sk vyhodenych za tento kusok v DATARTE teda nelutujem a na dvd s ceskym dabingom sa to velmi dobre pozeralo 
-
Fatall
Medium Star
...67sk vravisHulkm napísal:pred chvilou som dopozeral VEXILLE 2077 a velmi sa mi to pacilo...hudba bola perfektna a grafika bola tiez dobra...mozny koneic japonska a aj celeho sveta bol podany pekne a akcnost bola na kazdom rohu...67sk vyhodenych za tento kusok v DATARTE teda nelutujem a na dvd s ceskym dabingom sa to velmi dobre pozeralo
-
AXO
Professional
ja som aktivny konzument vyssie spominanych mačov
nevedeli by ste mi poradit nieco ako naruto+shippuden, bleach, shaman king, alebo este fate/stay night ??
prve tri(resp. druhy a treti, lebo o narutovi neviem) maju taku vlastnost, ze su akoze s pritomnosti, ale behaju tam s rucnymi zbranami(meče, sekery, palice atd...)
alebo popripade aj Elfen Lied ma bavilo, skoda ze to malo len 13 casti a skoncili s anime(nedotiahli ani uz spravenu mangu)
prve tri(resp. druhy a treti, lebo o narutovi neviem) maju taku vlastnost, ze su akoze s pritomnosti, ale behaju tam s rucnymi zbranami(meče, sekery, palice atd...)
alebo popripade aj Elfen Lied ma bavilo, skoda ze to malo len 13 casti a skoncili s anime(nedotiahli ani uz spravenu mangu)
anime som kukal kedysi trocha v telke, viac som to začal sledovať až keď ma na to namotal spolužiak na výške.
spomeniem niektoré tituly, čo som už zhliadol:
Monster Rancher, Kickers, Kamikaze Kaitou Jeanne, Yu-Gi-Oh! -toto sú z tých prvších.
Naruto, Full Metal Panic Fumoffu, Elfen lied(ale tento žáner moc nemusím, aj keď to malo zaujímavý príbeh
), Shaman King a ešte zopár dielov niekoľkých anime čo púšťal spolužiak, ale neviem názvy 
spomeniem niektoré tituly, čo som už zhliadol:
Monster Rancher, Kickers, Kamikaze Kaitou Jeanne, Yu-Gi-Oh! -toto sú z tých prvších.
Naruto, Full Metal Panic Fumoffu, Elfen lied(ale tento žáner moc nemusím, aj keď to malo zaujímavý príbeh
-
miki690
Medium Professional
Pozeram a myslim si ze tiez mam zdravy rozum... anime sa mi paci ovlea viac ako nejake filmy, pretoze je velmi malo dobrych filmov, ale samotna vyroba anime nieje taka zlozita ako natocenie filmu, preto je tam krajsie rozpracovany pribeh, a aj preto sa mi to paciinflater napísal:nie, mam este zdravy rozum[15rocny, a nepocuva hip hop, rap, techno a nepozera anime a manga. K-?
]
Ked sme uz pri tej hudbe z anime ... strasne sa mi paci pesnicka ktora bola v Narutovi 1.serii na konci ked isli titulky Akeboshi - Wind:LOLCATS napísal:Tento song z FMA je uplne uzasny. Sranda je to ze je v rustine (hladal som japonsku verziu lenze blbec som zabudol citat ze takto to je aj v seriali)
Je uplne super :
a z Bleach taka klasika no Hazel Fernandes - Number One: