Anti-FIFA 200....

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Anti-FIFA 200....

Príspevok od používateľa R1k1nko »

napisal som to kvoli tomu ze ked sa lock tema o anti CS tak aj o anti W3 ...

:) basu si zasluzim ale musime tu spravit revoluciu :lol: nech aj uzivatelia dosiahnu to co by bolo spravne a nie uvazenie jednej osoby ... :) ( ( alebo dalsich 5-6 .. )
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

neviem na co je to dobre toto, komu sa nepaci nech nehra, komu sa paci nech si hra co chce
FIFA ma nejak nebavi, ked som hral kedysi proti bratovi (joypad vs klavesnica) tak to bola celkom sranda, ale inak nie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Theking napísal:neviem na co je to dobre toto, komu sa nepaci nech nehra, komu sa paci nech si hra co chce
FIFA ma nejak nebavi, ked som hral kedysi proti bratovi (joypad vs klavesnica) tak to bola celkom sranda, ale inak nie.
No ved to vie kazdy, ale mne nejde do hlavy, preco uz tema anti-warcraft nebola davno zmazana/locknuta. Ja tieto hry tiez nemusim, ale predsa nebudem zakladat temu anti-... proti kazdej blbosti, ktoru nemam rad.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

vsak ja FIFU hravam nic proti nej nemam :D len ma prva napadla :)
mne ide o to ze ked je lock CS tak aj W3 a tiez moja hlupa tema ( ktora mozno nieco dokaze :) )
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

vsetky tieto sportove hry su pre mna nezaujimave ale zeby sopm o nich zakladal anti-témy je blbosť. takže keď už modi budú zamykať toto, mohli by rocvna zamknúť aj anti-warcraft, pretože táto téma, aj anti CS, nieje o nič horšia od hentej.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Ja len ze pekne vam zaraba prispevky ten anti-warcraft. Nechapem co furt mate. Nemozete sa na to vykaslat? Na tieto vase revolucie. Nieje vam tak trochu kokodtno. :twisted: . Dalsia zavist. Som rad ze su tu taky strasne tolerantny ludia ako rikinko ci ako sa. Ked lknu temu bude dobre bubaci. uz nebudete plakat do vankusov ze oni maju a my nie. Tak prosim adminov nech to neloknu, nech len nehaju rozvijat nase Questi v teme anti-warcraft lebo nasa tema je tak seriozna ze to tu vela ludi stve.

Hrate war.... tak hrajte kto vam brani :lol: . hlavne doma nekopte do zakl. jednotiek ze aj vy kcete. :twisted: . Inak fakt ma niektory uzivatelia prekvapili aky su lahko nasratelni.

A inak fifu nemam rad lebo PES 4ever. fifa psovi nesiaha ani po clenok.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

takéto témy nemajú budúcnosť, snáď všetci chápete prečo som ju zamkol
Zamknuté