ach, ti pobozni.
ja si myslim tiez, ze Jezisko patri na SK-CZ, ale takato kampan....
// diky za K-, mal si sa aspon podpisat.

To mas pravdu, ja santu tolerujem vo filmoch a aj v reklamach, ktore vznikli v amerike (coca-cola), ale zas sa mi nepaci, ze ho obchodnici tlacia do domacnosti. Som za to, aby sa svet zjednocoval, ale zaroven chcem, aby si kazdy narod zachovaval svoje tradicie. Nemusime sa vo vsetkom opicit po americanoch.kinjeril napísal:Vsetko to je o tolerancii a tradiciach. Ak niekto bude povazovat za symbol vianoc zlomene hrable, fajn. Ale pomyslim si o nom svoje.![]()
A k tej "kampani", skor si myslim, ze je to recesia.
pred vianocami som bol v myslim ze palace a santa tam naozaj vysedaval.. takze toto sa uz deje.. to pisem torsku ako keby to bola skaza svetami-chau napísal:Moj kamarat nedavno povedal ze by nebolo zle keby tak ako to byva zvykom v USA aj u nas v obchodnych centrach vysedavali Santovia.. to a od vtedy to uz nieje moj kamarat.
tak ale ide aj dost o to, ze ked sa jezis narodil, nebol to stary chlap v slipoch, ale male dieta v koliske (to len taka mala oprava)jimino napísal:tak tak. vsetko to suvisi aj s predstavitostou. Co si dieta lepsie zapamata, co lepsie vyzera pri noseni darcekov? - mily dedko v cervenom s peknymi nevinnymi ocami, so sobami a velkym vrecom, ktoreho mozu vidiet aj v reklamach a obchodoch, alebo nejakych chlap, ktory ma na sebe len slipy a vidi ho maximalne na obrazoch a nikdy nie v dnesnom modernom svete?
prepacte za taku hyperbolizujucu predstavu jezisa. tym, ktorych sa to dotklo, sa ospravedlnujem