Anti - Warcraft
podla mna je warcraft3 najlepšia stratégia akú som hral. Výborna grafika, super cz dabing (aj ked počase trochu sere), a príbeh je takisto dobrý (viac než dobrý) povedz mi, v akej strategii maš lepší dej?
tiež nemám rád niektore hry, čo všetci ospevujú (napr. starcraft), ale nezakladam anti-starcraft.... závislakov čo ani von nevindu tiež nemám rád.
tiež nemám rád niektore hry, čo všetci ospevujú (napr. starcraft), ale nezakladam anti-starcraft.... závislakov čo ani von nevindu tiež nemám rád.
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
anti-warcraft
warcraft je super a to je jedno ci sa to jedna o 1 alebo 2 dokonca ci 3.ja som mal vsetko v cestine a bolo to super a tiez aj preto lebo som vedl o co tam ide.Lebo ked som mal ang.tak som rozumel holy....
co sa tyka grafiky mozno su tam nejake nedostatky ale hratelnost je velmi dobra a aj co sa tyka efektov,a inac Blizard ma najlepsie soundtracky a videa
co som doteraz videl 
co sa tyka grafiky mozno su tam nejake nedostatky ale hratelnost je velmi dobra a aj co sa tyka efektov,a inac Blizard ma najlepsie soundtracky a videa
Re: anti-warcraft
jj blizzard a Ubisoft majú naj. sountracky...
-
lekoklatik
VIP
Re: anti-warcraft
Ten efekt nie ta efekt cize efektov (len pre buducnost) a videa ma na 100% lepsie Ubisoft. Skus si napr pozriet nejaky trailer POP alebo SC. vrelo odporucam. No ani Konami nezaostavaju s videami. Voci grafike warcraftu nemam výhrady.lollo napísal:efektou,a inac Blizard ma najlepsie soundtracky a videaco som doteraz videl
vzsvetli mi co je podla teba nuda, pretoze obtiaznost je tam dost vysoka takze nechapem ako sa pritom mozes nudit,Urcite zazivnjsie Ako comand and conquermspeedo napísal:Warcraft 3 som hral, aj singleplayer aj DOTU po nete. Absolutna nuda nechapem jak sa to niekomu moze pacit, ved to uz miny su lepsieChvilu som hral aj WoW ale to ma bavilo, keby to bolo free tak to drvim stale...
-
lekoklatik
VIP
-
R1k1nko
Darca
1.) zla sekcianicitel5 napísal:chalani chcem vitvorit server neviete ako to mam spravit?
2.)naco si chces spravit server na WOW ? ( kde budes mat 2-3 hracov )
alebo na Warcraf3 ? ( kde staci ist na btnet. pripojit sa na kanal (w3) a tam create game ( vytvorit hru ) nezabudni si vypat firewal a mas.....
ale ako som pisal zla tema.
a ty keby hras hru akoze mi chces povedat ze by si dobrovolne odisiel z toho PC a nechal mu to nech si to pozrieDanny_Vin napísal:Ja som zakladanim tejto temy nechcel rozputat hadku medzi tymi, ktorym sa Warcraft paci a hravaju ho, a medzi tymi, ktori ho proste nehraju. Ja som len reagoval na fakt, ako sa vdaka warcraftu vytvara niekolko maniakov a zavislakov. Napriklad asi dvaja tu napisali, ze co sa aktualne deje v PC herniach. Niektori "warcraftisti" dokonca vydrzia pri tom aj 12 hodin a platia za to neviem co. Nemam nic proti tym, co hraju warcraft. Mne je to uplne jedno kto co hra. Len poznam par ludi, ktori za cely den nespomenu nic ine nez warcraft a takych je viac aj na nasej skole. Ked tam vidim stvrtakov na gympli ako v PC ucebni hraju warcraft a rozkrikuju sa na celu skolu, tak to ma vie dostat, hlavne ked prave potrebujem volneho compa a potrbujem si nieco vybavit. Poziadam niekoho, aby ma na par minut pustil, ze ja hned potom odidem a on sa mi tam do ksichtu zacne rozkrikovat: "Nevidis, ze hraaam!!!". No dakujem.
A zaroven som vyjadril svoj nazor o tejto hre, co som zaroven pozadoval od vas v tejto teme.
ja mam trosku iny pribeh, do w3 som bol strasne zazrany pribeh ma dostal nakolko sa mi fest pacil, samozrejme aj frozen a vsetky knihy som povinne precital, potom som musel hrat wow:D sak warcraft z tretej osoby to si nemozem nechat ujst, zacal som na neofiku sak 500sk je dost
potom ma to prestalo bavit tak som skoncil:D potom ako droga sa to zasa objavilo a podarilo sa mi presvedcit rodicov aby som mohol hrat na ofiku mam 70 priesta teraz wowko zaplatene na pol roka (bohuzial) a absolutne ma to nebavi
uz to stratilo svoje caro proste len chodit a plnit tupe qsty bez jedineho zmyslu hry ako ak by niekto chcel priemerneho shadowpriesta co ma aj bc a vsetko zaúplatene na pol roka tak sa ozvite ale to je nepodstatne, proste chcem len povedat wowko je pekne pre HC hracov warcraftu alebo proste pre tych ktorym sa to paci ale postupne to straca zmysel a nieje to preco hrat
ako hrat to preto ze ZOMG ill have epic mount! sa mi fakt nechce...
tod vsetko odo mna:D
tod vsetko odo mna:D
-
LukasN45
Medium Expert
hm k tomu tvojmu nazoru...uz si niekedy hral Wow? ci si ho len videl a cital o nom...pretoze ak nezazijes nepochopisJurijRubanov napísal:No, čo by som sem naapísal, zhodujem sa s názvom témy. A prečo? Tu sú moje dôvody:
- - je to fantasy s lacným dejom
- pokiaľ sa jedná o W3, grafika je fakt biedna
- pokiaľ sa jedná o WOW, je to strata času, pretože to nemá dej, iba nejaké questy, ktoré môžete plniť donekonečna.
- celá hra je dosť temná, ťo je nepridáva na lesku
-
lekoklatik
VIP