Antifa
Fuck yeah...zase chcem pocut tie debilizmi, aka je anifa blba, ze proti niecomu takemu vobec bojuje, a ze sa zas nejaky Antifak dovoli ozvat, pre takuto 'banalitu'
Premiér ďakoval neonacistovi
Ocividny debil, naschval vyholena hlava, vedel, ze tam bude kopec novinarov a ze bude na verejnosti, co s tym spravi stat? Nic....vy co vravite, ze aky to mame na Slovensku pravny system, ked na ciganoiv prava neplatia.....a na tohto preco prava neplatia?
Premiér ďakoval neonacistovi
Ocividny debil, naschval vyholena hlava, vedel, ze tam bude kopec novinarov a ze bude na verejnosti, co s tym spravi stat? Nic....vy co vravite, ze aky to mame na Slovensku pravny system, ked na ciganoiv prava neplatia.....a na tohto preco prava neplatia?
Drzost len z tvojho pohladu, podla mna len sukromny nazor do ktore teba, mna a ani medii nic.Lub0$ napísal:Chcem tym poukazat na tu vrcholnu drzost daneho cloveka, ktory mal fakt istu potrebu prpagovat neonacizmus....a poukazujem aj na danu politiku nasho statu za ktory tak bojujete.
Inak ja nebojujem za tento stat
Nazor od tial po tial....dobre vies, ze to patri medzi zakazane znaky...aj tu vo volnej diskusii, mas temu nazvanu 'zakazane znaky' a v nej prilohu s obrazkami zakazanych znakov...tak vidis....konecne sa vam to splnilo, neplatia prava na ciganov, a uz ani na bieleho cloveka...tak ok mame tu anarchiukali520 napísal:Drzost len z tvojho pohladu, podla mna len sukromny nazor do ktore teba, mna a ani medii nic.
Inak ja nebojujem za tento stat
Tie "zakazane znaky" z hladiska ludskych prav a v sirsom pinimani nemaju absolutne ziadny vyznam, a pre mna osobne toto oznacenie sluzi len na buzeraciu statom pre niektore nazory.
A k tym pravam pre bielych no proste lol, nechapem ako to mozes dava do kopy s takouto malichernostou.
PS co tak pozret na ciny toho chlapika miesto upozornovania na jeho nazory?
A k tym pravam pre bielych no proste lol, nechapem ako to mozes dava do kopy s takouto malichernostou.
PS co tak pozret na ciny toho chlapika miesto upozornovania na jeho nazory?
Ano aby som mu nezazlieval, je pekne ze urobil nieco take, ze pomahal atd...ale just musel aj napriek tomu nieco dokazat, nieco ukazat, a tym padom u mna klesol ako osobnost...a ked je toto malichernost tak ja neviem no...doraz budu po meste chodit nejaky 'Mansonovci' s hakovymi krizami vytetovanymi medzi ocami....tak potom ked dokazete poukazovat na cigansky problem, a chcete aby sa s tym nieco robila a riesilo sa to, tak preco neuznas aj to, ze tento zachranar porusil zakon a mal by byt potrestany?
Preto lebo tento zakon s tymito zakazanymi znakmi je uplne smiesny a nema vobec ziaden vyznam (a ja osobne som proti nemu).
Vsak dokazom je aj cely tento pripad kde podla vsetkeho sam Fico a aj ostatny ani nemali sajnu co ten symbol znamena. Taketo blbosti si vsimaju ozaj iba LPR alebo iny uchylni bojovnici proti fasizmu, ktori ten nacizmus uz vidia takmer vsade.
Vsak dokazom je aj cely tento pripad kde podla vsetkeho sam Fico a aj ostatny ani nemali sajnu co ten symbol znamena. Taketo blbosti si vsimaju ozaj iba LPR alebo iny uchylni bojovnici proti fasizmu, ktori ten nacizmus uz vidia takmer vsade.
Podla najnovsich sprav, sa to zacalo riesit, ze vraj mu hrozi trest odnatia slobody az na tri roky, ale ako to chodi tak daju mu tie tri roky, po mesiaci mu to znizia na polovicu, ale aj tak ho pustia po 5 mesiacoch za dobre spravanie
....
No a Kali, vies to iste mozem povedat aj ja...iba blbym nackom, ktory zatlkaju holokaust a 'nejaky' fasizmus na tych znakoch nevidia nic a povazuje takyto zakon za zbytocny.
No a Kali, vies to iste mozem povedat aj ja...iba blbym nackom, ktory zatlkaju holokaust a 'nejaky' fasizmus na tych znakoch nevidia nic a povazuje takyto zakon za zbytocny.
Čo to má spoločné s AFA ?qwerty-xyz napísal:na temu multi-kulti. Krááááááásne citanie.
http://www.sedazona.cz/2009/10/katie-pi ... le-islamu/
Inak, neviem odkiaľ berú v tom článku to, že ten útok bol motivovaný náboženstvom, resp., že dôvod útoku bola farba pleti.
-
qwerty-xyz
hughito napísal:Čo to má spoločné s AFA ?
Inak, neviem odkiaľ berú v tom článku to, že ten útok bol motivovaný náboženstvom, resp., že dôvod útoku bola farba pleti.
Akých debilkov chráni AFA ?qwerty-xyz napísal:s AFA?... asi tolko ze AFA takych debilkov brani, a druha strana by si takych debilkov ani nepustila do krajiny, o to tu ide. Ci sa ti to snad az tak paci? Lebo takto dodrbat holku je fest na hlavu ,a spravil to kto? Mas na fotkach .... A utok bol isto iste motivovany, si to precitaj poriadne...
Podľa jedného psychopata ideš súdiť všetkých ?