ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VY ko*oti!!!

Príspevok od používateľa deblasco »

ZenniX napísal:hej lenze to je nieco ine .... to je hazard ...a toto mal zarucit stat aby sa to nestalo ,ze to niekto vytuneluje
kto mne ako podnikatelovi preplati stratu ak sa oseriem pri nejakom obchode???
pocuj este raz a pomaly... peniaze tam dali dobrovolne...
nevedomost neospravedlnuje, ak nevedeli ze ich vklady nie su kryte zakonom, hold smola...
ak boli natolko hlupy ze uverili reklame??? co dodat...
chytila ich ich vlastna chamtivost...
ja mam platit ich stratu??? kto zaplati tu moju? ak ti je jedno kam das bubaky, poslem ti cislo uctu, mozes tam spravit trvaly prikaz...
v mojom pripade, budes hovorit o riziku podnikania, v ich o odskodneni...
prepac ale na zaklade coho!? co je to to kriterium podla ktoreho na jedneho seres a druheho chces odskodnovat!?
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

priznavam mate pravdu .... :oops: ale este jedna otazka ? naco davam statu peniaze ? asi na to aby ma uchranil pred nelegalnimi firmami alebo podvodnikmi nie ? :shock:
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

hmm,tak mi povedz nazov jedneho statu ktory by ta dokazal na 100% uchranit..>>neexistuje.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

ZenniX napísal:priznavam mate pravdu .... :oops: ale este jedna otazka ? naco davam statu peniaze ? asi na to aby ma uchranil pred nelegalnimi firmami alebo podvodnikmi nie ? :shock:
njn, dobra otazka, este lepsia je, ok, dal som mu prachy, na co presne sa pouzili???
to je jedna z nedokonalosti nasho statu... (z mnohych nedokonalosti...)
ale toto je mierne OT...
tak sorry...
ikovan
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

no pozor ... ty štátu nedávaš prachy aby chranil tvoje peniaze..
Existuje fond na ochranu vkladov ktorý tvoria banky.. Je určený na ochranu bankových vkladov.. a vies čo ti poviem .. ten fond je prázdny čo prázdny je v strate.. Banky majú doň prispievať .. ale malé na to nemajú a velké nedajú ked nedajú ani ostatné. Takže je tam sekera okolo 8miliárd ktoré hradil doteraz štát.. ale štát nemá nič spoločné s ochranou tvojich vkladov ktoré si uložil do nebankových subjektov. To je riziko možného výnosu.

Ja ked nakúpim akcie na americkej burze a akcie klesnu kto mi vrati moju stratu, ktorá nastala mojím zlým rozhodnutím ... nik :lol:
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

pekne to tu vyzera! :lol: Ja sa nestaram ani o jedneho ani o druheho politika. Vsetci su rovnaki a to ma najviac se*ie. Nehovorim, ze tato vlada je zla, ale co robi pre obcana trt. Co urobila tato vlada? Pre nas? Zvysila nam dane okrem ineho. Pravnicke osoby platia menej a fyzicke viac. Rozpredala cely stat. Povedzte mi co bude do buducna? Aj Dzurinda sluboval 2nasobne platy. Komu? Keby ste sa poniektori trochu zamysleli a porozmyslali nad sebou. Ja byt Ficom tak teraz by som nechcel vyhrat volby. Chcel by som sa tu stretnut o 2 roky a skompletizovat, ako sa zilo a zije. Da sa tu o tom vela polemizovat, ale mam taky pocit, ze bude este horsie. :?
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

trtk* :aasmile2:
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

jannndo napísal:trtk* :aasmile2:
suhlasim s tebou bracek :smt003
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

fico: zvacsa pomenuje problem dobre, niekedy da aj dobre riesenie, ale odkial na to stat zoberie peniaze to nevie,, a nepozna prislovie: minca ma dve strany.. vidi iba to svoje.. ale aj tak vyhra volby lebo "pekne" rozprava ako niekedy Vlado
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

Iný Frico ten Fico. Strašný p**o.
jannndo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jannndo »

plusminus napísal:fico: zvacsa pomenuje problem dobre, niekedy da aj dobre riesenie, ale odkial na to stat zoberie peniaze to nevie,, a nepozna prislovie: minca ma dve strany.. vidi iba to svoje.. ale aj tak vyhra volby lebo "pekne" rozprava ako niekedy Vlado
on casto ani nevie aky je vlastne problem a vytahuje problemy tak aby ich mohol populisticky podat....a po svojom implementovat....a uz vobec nevie ako ich riest....teda casto nevie...len zabrda a hra sa na uja ktory rozumie vsetkym obcanom SR a na novodobeho pokryteckeho janosika....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Fico rozprava presne to co chcu Slovaci pocut - kritika hocicoho. Slovak je uz raz taky, ze pokial by uspesnost statu a zivotna uroven zavisela od tisic veci a 999 z nich by bolo na vynikajucej urovni a len jedna zla, tak by sme cely den pocuvali od kazdeho ako to s tou jednou vecou vsetci policit sk*rvili a ako to je zle a preco to nie je lepsie a vsetci len ryzuju a podobne. No a mily Ficko robi to iste. V nedelu na STV1 zaciatok jeho vety, ked Dzurinda spomenul co vsetko tato vlada spravila (reformy), tak Ficko odpovedal nasledovne: "Nehovorne o pozitivach, hovorme o tom co tato vlada spravial zle...." (je to takmer doslovne). Takze no comment. Skutocne uz neviem koho pojdem volit.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

zozaciatku som bol za fica ale v tejto teme sa to zmenilo ako mnohy viete :oops: a este som pocul od kamarata ze fico povedal ze ak vyhra volby tak ostane v opozici aj tak ... preco ? no asi preto,ze bude silna opozicna strana ktora bude aj tak rozhodovat o zakonoch ale vinu bude mat vlada ... je to sv*na :evil:
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ANTIFICO

Príspevok od používateľa quasimoto »

Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

jj a budu aj nalepky , ja ako člen ODM sme to dnes odštartovali
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

HEJ je to super budu sa dat tie nalepky aj niekde objednat?
ci iba stiahnut :D
vendermarch
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vendermarch »

Ja už to mám ako banner na stránke :D
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Ja Fica dvakrat nemusim...ale na druhej strane...ked autor tej stranky v zivote dosiahne to co on (myslim hlavne co sa tyka vzdelania), potom si z neho moze utahovat...
quasimoto
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quasimoto »

POiNTER napísal:Ja Fica dvakrat nemusim...ale na druhej strane...ked autor tej stranky v zivote dosiahne to co on (myslim hlavne co sa tyka vzdelania), potom si z neho moze utahovat...
heh Fico ma ake vzdelanie uzasne? Ved sam nepozna poriadne zakony, minule v TV nieco nevedel jeho odbornost prava ja fakt na urovni

VS a aj pravo vystuduju tisicky ludi rocne neviem co je na tom uzasne a myslim ze ludia co cu v ODM su velka vacsian vysokoskolaci tiez
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

quasimoto napísal:heh Fico ma ake vzdelanie uzasne?
Nema vyznam tu o tom diskutovat....jedna babka povedala...blablabla
Napísať odpoveď