Pokial mame hovorit vo vseobecnosti, na zakony, resp. ich kvalitu mam svoj nazor. K comu by sme vsak dospeli, pokial by sme zakon povazovali za len "nejaky papier" (vid lacko)? Pokial vsak hovorime o zakone konkretne, t.j. v pripade kauzy Vinica... Ak zakon uz od obdobia, kedy bol Fico v opozicii(!) jasne hovori, ze Ficov pozemok nie je stavebny, Dzurinda&Co. jednoducho klamu, ak sa snazia ludi na zaklade jedneho uzemneho planu, ktory ma nizsiu pravnu silu ako zakon presvedcit, ze Ficov pozemok je stavebny. Jednoducho toto je uz priam smiesne a preto sa necudujem, ze sa od tejto kauzy distancuju aj opozicni partneri SDKU. Urobit z 8(!) aroveho pozemku kauzu a zakryvat nou nedavny postoj sucasnej vlady ku kauze neporovnatelnych rozmerov je jednoducho az prilis priehladne- z politologickeho hladiska sa tato kauza vratila SDKU ako bumerang. That´s itt0m4s3 napísal:Tomasito, snazis sa ho usmernit spravnym smerom, ale naozvaj veris v nasom state v nieco ako zakony? A zrovna pre tych co o nich rozhoduju?
V tejto suvislosti predsa nejde o nejake porusenie zakona, ale p.i. o to, ze Gyppo&Co. jednoducho klamali, pretoze pri svojich interpretaciach kauzy uplne ignorovali to, co je napisane v zakone, resp. to, co hovorili kompetentne urady. Kazdy tak mohol v priamom prenose vidiet, ako si Gyppo napriek vsetkemu stale taral o svojom, ako menil svoje vyjadrenia, prip. ako sa doslova varil vo vlastnej stave. Definitivne ho umlcala snad az kritika z vlastnych- opozicnych- radov. A ty tuto frasku znova otvaras?lacko napísal:Tomasito ja som tym nechcel povedat ze niekto porusil zakon, ved to som ani nenapisal, len tolko, ze fico ma moc, aby to urobil vramci zakona. A neda sa mi tvarit, ze dnes je vacsia spravodlivost, ako za predoslej vlady. Stale nechapete, ze my sa tu nesnazime obhajovat tvrdenia nejakeho dzurindu, ved tema je predsa antificoNejde o to, ci verit dzurindovi, ale o to ci verit ficovi. Len tak na margo este, je zvlastne namyslat si, pokial dzurinda okradal tento stat tak, aby neporusoval pritom zakon, ze fico to nedokaze tak isto, alebo mozno este lepsie.
Pokial ide o zvysok, ide o subjektivny dojem, ktory mozem akurat zobrat na vedomie ; ) BTW. uz som sa tu k tomu vyjadroval