populizmus, slubotechna, lzi...su v politike od nepamati. to len ty si si to zacal uvedomovat az v roku 2006. ako ta moze iritovat fakt, ze fico nic nerobi? ved ta naplnaju fantasticke reformy tvojich milacikov. takze ak nic nerobi, nic nepokazi. potom podla teba, co ma robit, ak vsetky reformy boli take dokonale? a vsetko funguje tak ako ma? ale s5 k populizmu. v slovenskej podobe s nim po rozdeleni federacie prisiel ako prvy vlado. nasluboval svajciarsko, 200 000 novych pracovnych miest...v jeho stopach pokracoval ten tvoj miki. uz zname dvojnasobne platy...ale toto nebol vrchol slovenskeho populizmu. ten prisiel kratko pred volbami v roku 2002. dzurindova vlada nechala v tomto obdobi schvalit v parlamente tzv. socialny balicek zakonov. pocet tychto zakonov prevysoval cislo 20. bolo to ako som spomenul, tesne pred volbami, aby na to ziadny potencionalny volic ani nahodou nezabudol. volby sice ten zmrd nevyhral, ale vladu zostavil. len na miesto sdl uz bolo v koalicii ano. ale co sa nestalo potom ako obsadili o5 viac ako polovicu parlamentu. vsetky, opakujem vsetky zakony, socialne zakony zpred volieb 2002 nasledne zrusili, a to dojedneho, opakujem dojedneho.slay napísal:Su ini.. nerobia nic.. a na ich cele stoji najvacsi kecal v historii slovenskej politiky.. stupajuce preferencie..? tomasito predpokladal som ze si dost inteligentny nato aby si vedel nieco o efekte POPULIZMU.. ficove sluby maju krasne indexy populizmu.. a ako z ucebnice sa to prejavuje na spokojnosti naivnych slovakov... krasaa.. kto su ti hlupacikovia v prieskumoch co si myslia ze sa maju lepsie? hhhhh
vsetci vieme ako to stalo pred tymito volbami. nakrocene na vitazstvo v nich mal smer, aspon co sa tyka predvolebnych prieskumov. na jednej strane to prinieslo mikimu volicske hlasy a na strane druhej to bola obycajna pasca pre buducu (mozno) ficovu vladu. v politickych a novinarskych kruhoch sa tomu vravi minove pole. ale sa poponahlali ho odminovat, ked zistili, ze tu budu *j*bavat narod dalsie styri roky.
takze tolko k populizmu. fico je iny. lepsi! lebo taketo spinave tahy moze spravit iba cigan!
a pokial ty nebudes objektivny a mat na oboch politikov rovnaky meter, tak radsej ani nepouzivaj v jednej vete spojenie fico=populizmus.
///co spravil miki za prve styri roky svojej vlady sem postnem v priebehu dnesneho dna. (cierne knihy tam nebudu).