ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ved zit sa tu da, ak niesi spokojny chod na Kubu či KĽDR
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Linkman napísal:ved zit sa tu da, ak niesi spokojny chod na Kubu či KĽDR
Vraj kuba je taka chudobna, ze dochodky su takmer nulove a zije len z turizmu a Fico povedal, ze je daleko v predu :D ...jasny bolsevik
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

p4ra napísal:Tomasito: Od ludi, kt. ho poznaju az moc dobre a vedia o nom toho mnoho. Patri medzi najbohatsich ludi v BA, co ale vie verejnost, to je druha vec.
Robert Kalinak zdaleka nie je chudobny, ale rovnako zdaleka nepatri medzi najbohatsich v BA... samozrejme pokial medzi najbohatsich ludi v BA neradis kazdeho bohateho obyvatela BA. To co ti narozpravali tvoji znami jednoducho nie je pravda- pravdepodobne nemaju predstavu, kolki a najma ako bohati ludia ziju v BA- ale pohodlne ver comu verit chces. A este nieco...

Cit. "Presne viem, ze urcite nema "len" poslanecky plat, a ze ma "zopar koruniek" naviac. Pohybuje sa medzi ludmi, kt. nerobi problem ani jedna minuta tisic koruna. Neviem, co chces vediet viac." Toto predsa neznamena, ze RK patri medzi najbohatsich muzov v BA, aj ked je pravda, ze "dan. priznania" najbohatsich ludi BA som nevidel. Nabuduce skus vazit slova (nic v zlom).
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Tomasito napísal:Robert Kalinak zdaleka nie je chudobny, ale rovnako zdaleka nepatri medzi najbohatsich v BA... samozrejme pokial medzi najbohatsich ludi v BA neradis kazdeho bohateho obyvatela BA. To co ti narozpravali tvoji znami jednoducho nie je pravda- pravdepodobne nemaju predstavu, kolki a najma ako bohati ludia ziju v BA- ale pohodlne ver comu verit chces. That´s all
Ja som pocul ze vlastni okrem ineho celu siet restauracii v BA...
Tomasito
VIP
VIP

tomexx, ano, ide o siet restauracii Steam & Coffe, ktorych je v BA 5 (ak sa mylim, nech ma niekto opravi). BTW. dobra restika.

... vlastni aj Audi S4, choppera, jeden luxusny byt v BA II atd. atd. ... niekto tu vsak hovoril o najbohatsich muzoch (!) v BA a zrejme mu usli mena ako napr. Siroky, Rozin, Takac, Jakobovic, Prielozny a mnoho inych. Ktokolvek chce radit Kalinaka do tejto katerorie ludi, zrejme nema sudnost. Ale nechcem sa tu s nikym hadat... dovolil som si len prejavit svoj nesuhlas. That´s all
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Tomasito: Siet restauracii, auto, byt, chopper atd. je to, co vie narod, ale ver mi, nemam dovod si vymyslat, ale je pravda, ze pan Kalinak jednoducho patri k tym bohatsim.
Tomasito
VIP
VIP

p4ra napísal:Tomasito: Siet restauracii, auto, byt, chopper atd. je to, co vie narod, ale ver mi, nemam dovod si vymyslat, ale je pravda, ze pan Kalinak jednoducho patri k tym bohatsim.
To predsa nikde nespochybnujem, no kto tu zatial dal konkretne informacie som bol ja (zrejme na vsetko by si mi napisal, ze to verejnost vie). Akokolvek, "patri k tym bohatsim" neznamena "patri k najbohatsim" (dufam, ze netreba vysvetlovat ten rozdiel).
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Smer chystá vyššiu daň pre monopoly

Príspevok od používateľa LubosZ »

Smer chystá vyššiu daň pre monopoly

Slovnaft, plynári, distribútori elektriny či Slovak Telecom by mali podľa predstáv Smeru platiť vyššiu daň, približne vo výške 25 percent.

Strana Smer v prípade vstupu do vlády bude presadzovať vyššie zdanenie monopolných spoločností, bankových a finančných podnikov. Strana chce opäť zaviesť aj daň z dividend, ktorú súčasná vláda Mikuláša Dzurindu zrušila, povedal predseda Smeru Robert Fico.

Šéf Smeru nechcel spresniť, akú výšku týchto daní by si strana po voľbách predstavovala. "Pokiaľ ide o konkrétne sadzby, to by som nechal na konkrétne rokovania a kompromisy," povedal Fico.

V tlačovej správe však Smer uviedol, že výška samostatnej dane pre monopoly by mala byť "približne 25 percent". To znamená o šesť percentných bodov viac, ako je súčasná rovná daň z príjmov.

Podľa Fica by okrem finančných spoločností mala viac platiť rafinéria Slovnaft, Slovenský plynárenský podnik, regionálni distribútori elektriny ZSE, SSE a VSE, Slovenská elektrizačná prenosová sústava, Slovenské elektrárne a dominantný poskytovateľ pevných telefónnych liniek Slovak Telekom.

Predseda najsilnejšej opozičnej strany nepovedal, ako vysoká má byť daň z dividend. Povedal však, že ročný výnos z nej by mohol prispeť štátnemu rozpočtu asi siedmimi až ôsmimi miliardami korún.

Dzurindove vlády podľa Fica nebrali pri predajoch štátnych podielov vo veľkých podnikoch a bánk ohľad na prospech obyvateľov. "Čo mali ľudia z takej privatizácie?" konštatoval. Ako negatívny príklad uviedol Slovenskú sporiteľňu a Slovnaft, pri ktorých podľa neho štát prišiel privatizáciou a zrušením dane z dividend o miliardové sumy.

Návrhy Smeru na zvýšenie podnikovej dane pre velké firmy a zavedenie dane z dividend už v minulosti kritizovali zástupcovia podnikov aj ekonómovia. Podľa nich nízke dane a zjednodušenie daňového systému pomáhajú rozvoji podnikania a lákajú do krajiny zahraničných investorov.

Zdroj: pravda.sk
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ano vyborne. Ficko drbne Telekomu o sest percent vyssiu dan a potom si zase mozeme vsetci pouzivatielia internetu a telefonov siahnut hlbsie do vrecka... Co mu uz pecie na tu jeho komunisticku hlavu ci co?? Co este nevymysli... Nech si ide na tu svoju Kubu robit taketo sprostosti... :roll:
Ali N
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ali N »

Zvysovat dane konkretnym podnikom sa mi zda nesystemove. To teraz zakazdym ked tu vznikne prosperujuci podnik zvysi mu osobitne dane? A co ked ten podnik zacne krachovat alebo vznikne konkurencia? Zase ich znizi? To pochybujem. Boli by s tym stale len byrokraticke problemy
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jj a aj drahsi benzin kedze aj slovnaftu :( dakujem pekne za komunisticke antireformy a znarodnit by to nahodou nechcel ? :evil:
"Pokiaľ ide o konkrétne sadzby, to by som nechal na konkrétne rokovania a kompromisy,"
čiže kto ho podplatí s tým sa dohodne...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Dve dôležité správy:

1. Dnes na Markíze v Site bude Dzurinda a Fico kukajte

2. Antifico.sk spúšťa novinku - Kto do teba Ficom ty do neho Tričkom - navrhni antificovské tričko a vyhraj 1.cena 3000 sk 2. cena 2000 Sk a 3. cena 1000 Sk
Obrázok
POiNTER
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

To je robene v paintbrushi?...vyzera to teda dost zle :cry:
a_tommi
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa a_tommi »

nedavno som bol susedou "prinuteny" aby som fukal ficove balony na reklamne ucely, som sa hambil ako pes musel som mat na sebe tricko smeru,rozdaval som balony smeru a dokonca lizatka smeru a dostal som aj 100 8) SK a tricko- vymenim ho za tricko SNS :hehe: so slotom je aspon sranda ked uz vsetci ajtak kradnu

hehe ze antiFico...
podla mna demagog a ko*ot
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

a_tommi napísal:nedavno som bol susedou "prinuteny" aby som fukal ficove balony na reklamne ucely, som sa hambil ako pes musel som mat na sebe tricko smeru,rozdaval som balony smeru a dokonca lizatka smeru a dostal som aj 100 8) SK a tricko- vymenim ho za tricko SNS :hehe: so slotom je aspon sranda ked uz vsetci ajtak kradnu

hehe ze antiFico...
podla mna demagog a ko*ot
Za 100Sk by som sa Ficovi ani celom neotocil...
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mozno vam ak ste si niekto objednavali nalepky dojdu uz blizku dobu lebo sa vcera pripravovalo asi 200 zasielok sympatizantov a zajtra sa odosielaju
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

tak to ano, fico hard sux, taky menej inteligentnejsi ludia mu skocia na vsetko ! a tych je dost ked pozeram spravy .
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Linkman napísal:mozno vam ak ste si niekto objednavali nalepky dojdu uz blizku dobu lebo sa vcera pripravovalo asi 200 zasielok sympatizantov a zajtra sa odosielaju
Jo máš pravdu, včera dorazili, dnes som ich lepil :wink: :smt023
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

Linkman napísal:mozno vam ak ste si niekto objednavali nalepky dojdu uz blizku dobu lebo sa vcera pripravovalo asi 200 zasielok sympatizantov a zajtra sa odosielaju
Mne este nedosli, ale trpezlivo cakam :wink: ...
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Novinky na www.antifico.sk : Už sú známe výsledky súťaže Kto do teba ficom, ty doňho tričkom (oplatí sa vidieť) a je k dispozícii už aj nový komiks Malý princ ( :lol: ) Taktiež je vyhlásená ďalšia súťaž ANTIFICO fotka roka :D Takže všetcdi povinne klik na www.antifico.sk :wink:
Napísať odpoveď