ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
poi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa poi »

vies co znamena ked je v grafe uhol ostry alebo tupy a podobne veci alebo mi tu teraz budes hovorit od veci?
A preco posilnuje?:) Lebo od nastupu sucasnej vlady vlada tazi z veci minulej vlady? asi preto :?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

poi napísal:vies co znamena ked je v grafe uhol ostry alebo tupy a podobne veci alebo mi tu teraz budes hovorit od veci?
A preco posilnuje?:) Lebo od nastupu sucasnej vlady vlada tazi z veci minulej vlady? asi preto :?
Do nastupu sucasnej vlady tazit "z veci minulej vlady" mozne nebolo? Aby SKK zacala posilnovat, to musel prist 4. jul 2006? Alebo zeby predsa na tej dlhodobej nestabilite byvalej vladnej koalicie nieco bolo?

Pokojne si tu dalej snivaj sen o tom, ako uvedeny graf s posilnujucou SKK voci EUR je odzrkadlenim "hospodarskej" krizy...

... napriek tomu, ze dnes pomaly uz aj male dieta vie, ze prave EUR pomaha krajinam eurozony lepsie vzdorovat globalnej financnej krize a odborna verejnost sa zhoduje na tom, ze prave z tohto dovodu EUR pre SR nemohlo prist v lepsom case:

Euro nemohlo prísť v lepšom čase
Slovensko má šťastie, že euro zavádza v čase krízy
Euro je pre Slovensko ako talizman pre šťastie
atd.

Napokon, staci sa pozriet na meny okolitych krajin (CR, MR, PL), alebo na taku GBP do GB:
Libra sa potápa, nadol ju tlačí kríza
Obeťou roka 2008 je britská libra
atd.

// zahada je vyriesena- prave som si precital zopar tvojich prispevkov v inych temach. Uff...
poi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa poi »

si citaj laskavo co pises ty =) Vies tu clovek nemoze mat iny nazor lebo hned ma .... v karme pisane a hned ho tu osocuju. Narozdiel od tvojich dristvo viem aspon rozmyslat. Amen
hirwils
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hirwils »

Slay normalne som sa pytal je to si myslim podstatne...nemusis hned pisat ci ma to ukoji :) Ludia v tvojom okoli musia mat z teba radost...Skus napisat rozdiely ktore konkretne vidis a tykaju sa ta...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

poi napísal:si citaj laskavo co pises ty =) Vies tu clovek nemoze mat iny nazor lebo hned ma .... v karme pisane a hned ho tu osocuju. Narozdiel od tvojich dristvo viem aspon rozmyslat. Amen
:lol:

Tak toto malo ist do vtipov

PS, iny nazor sa toleruje, len tie tvoje radobi vtipne poznamky bez nejakej vecnej argumentacie sa nejak odzrkadlit predsa musia.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Padraic Fallon si Ivana Mikloša váži špeciálne z dvoch dôvodov:
„Veľmi povzbudzujúca je rovná daň, o ktorú sa zasadil. Vážim si ale aj spôsob, akým kritizoval Nemecko a Francúzsko, keď porušili maastrichtské dohody. Nevidel som veľa ministrov z krajín, ktoré sa uchádzali o členstvo v Európskej únii, aby sa na niečo podobné odhodlali. Bolo to nielen úprimné, ale aj odvážne.“
z ozivenia pamate: http://www.finance.gov.sk/Default.aspx?CatID=4112
Bratislava 12. novembra 2003 (TASR) Slovensko môže prehodnotiť svoj pôvodný plán prijatia eura a odložiť ho na koniec desaťročia v prípade, že súčasní členovia eurozóny budú pokračovať v uvoľnenom prístupe k rozpočtovej disciplíne. Povedal to dnes pre agentúru Reuters minister financií SR Ivan Mikloš.
...Minister povedal, že je mierne znepokojený zlyhaním Francúzska a Nemecka pri udržiavaní rozpočtových deficitov pod kontrolou.
Obe krajiny, ktoré ostro kritizuje Európska komisia (EK), podľa prognóz prekročia povolený limit rozpočtového deficitu aj v roku 2004, teda tretí rok v poradí.
no a teraz SR:
Zákon NR SR č. 598/2003 Z. z. o štátnom rozpočte na rok 2004
Celkové príjmy štátneho rozpočtu na rok 2004 sa rozpočtujú sumou 250 miliárd Sk.
Celkové výdavky štátneho rozpočtu na rok 2004 sa určujú sumou 309,6 miliardy Sk
Schodok štátneho rozpočtu na rok 2004 sa určuje sumou 59,6 miliardy Sk.
http://openiazoch.zoznam.sk/info/zpravy ... wsID=14418

realitu si pozrite v prilohe!!!

1. otvaral si hubu, lebo to iste kritizovala aj EK.
2. vino pije a vodu kaze!

//autoeditácia príspevku ( 07 Jan 2009, 16:16 )
skoro som zabudol. navrh rovnej dane je z dielne KDH!!!
Prílohy
saldo.png
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

hirwils napísal:Slay normalne som sa pytal je to si myslim podstatne...nemusis hned pisat ci ma to ukoji :) Ludia v tvojom okoli musia mat z teba radost...Skus napisat rozdiely ktore konkretne vidis a tykaju sa ta...
jasne.. ci dzurinda ci fico.. uplne jedno vsakze.. preto ma dneska smer 40 .. a sdku 10.. alebo kolko.. to presne preto ze je to vsetkym jedno a nikto nevidi rozdiel.. si ty ale genius.. to az z teba musia mat ludia radost.. sasovia boli stale oblubeni :wink:
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Pan novinar Krivosik zase vsetko uplne trefne vystihol.
http://www.aktuality.sk/spravy/komentar ... 9f05b35a97
T3e5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa T3e5 »

k tomu clanku sa da povedat len: AMEN!
slay
Addict
Addict

ty vole .. tak toto mazec :shock: .. vysvetlite mi niekto ako moze byt ten komunista taky primitivny ???? Uz mu nacisto kvape na karbid?

http://ekonomika.sme.sk/c/4305083/dph-m ... telov.html

Vyborne robert! :aasmile29: v case hospodarskej krizy presne toto slovensko potrebuje.. :slap: , nie lenze neuvolnuje danove bremeno ale hlupak ho este zvacsuje.. aby si nahnal do rozpoctu prachy na rozhadzovanie

Fico asi este nepochopil, kto ma v tejto krize problem a komu treba nahanat zdroje.. ist proti podnikatelom je ta najlepsia cesta pomoct ekonomike..

velke :minus: pre roberta .. lavicovo nacionalisticka vlada sa naozaj hodi len do obdobia ked niekto pre nimi rozbehol ekonomiku, navzajom sa poklonkovat .. to dokazu.. vcase krizy je vsak robert po dvojrocnej necinnosti uplne bezzuby.. smola.. toto ma fakt nasralo.. nehovoriac o chyroch ze rozmysla aj nad druhym pilierom.. treba ho dat vysetrit na syfilis.. mozno mu uz zacina sibat ako leninovi
Tomasito
VIP
VIP

slay napísal:ty vole .. tak toto mazec :shock: .. vysvetlite mi niekto ako moze byt ten komunista taky primitivny ???? Uz mu nacisto kvape na karbid?

http://ekonomika.sme.sk/c/4305083/dph-m ... telov.html

...
Az na taky "maly detail", ze s tymto Fico nema nic spolocne - tu hranicu sme museli posunut nizsie kvoli pravidlam EU.

Nabalovanim DPH, ktoru si neplatitel "skryl" do svojej "bezDPHceny", dochadza k tomu, ze spotrebitel vlastne v konecnom dosledku plati DPH z DPH.

- aj preto unia plosne znizuje tuto hranicu.

PS: Kedy zacnes clanky, na ktore nas odkazujes aj citat (a to az do konca!), no najma pouzivat to, co nosis medzi usami?
slay
Addict
Addict

:oops: oops.. tentoraz mas pravdu.

//

:D som sa rozhodol ze sa ospravedlnim Hip Hopom pre Fica..

http://i.sme.sk/datamm/6/79/7916/MC_Ple ... Robert.mp3
26lukas26
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa 26lukas26 »

MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Tu je pekne odpocitavanie.
http://www.fair-play.sk/index.php
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa molotov356 »

Dnes sa Fico v parlamente opäť vyznamenal vyhlásením že za Dzurindová vláda spôsobila že dopady krízi na Slovensku su také aké sú. Bože to je KKT
Tomasito
VIP
VIP

molotov356 napísal:Dnes sa Fico v parlamente opäť vyznamenal vyhlásením že za Dzurindová vláda spôsobila že dopady krízi na Slovensku su také aké sú. Bože to je KKT
A takto vznika politicky bulvar...

Nebolo to nahodou tak, ze "za krízu podľa Fica môže tridsaťročný neoliberalizmus. „Ten, ktorý sme mali osem rokov na Slovensku,“ skritizoval Dzurindove vlády Fico"?
Alebo kto podla teba na Slovensku 8 rokov presadzoval a obhajoval neoliberalnu ekonomicku politiku, na cele s I. Miklosom?

Len pre zaujimavost (odporucam precitat az do konca):
Stiglitz: Kríza je dôsledkom neoliberalizmu
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

cize podla teba za to nemozu dzurindove vlady, ale tie vlady, ktore tu 8 rokov "sirili" neoliberalizmus?
molotov356
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa molotov356 »

Netvrdím tu že za Dzurindu sa na Slovensku všetko robilo správne ale určite viac ako za Fica. Môj prípevok som myslel tak, že Fico čo nič neurobil ešte kritizuje niekoho kto urobil aspoň niečo.

A ten članok je to názor ďalšieho profesora a takých člankov je na fore okolo miliona.. Každy ten profesor vie prečo vznikla kríza ako ju odstarniť ale aby nič pre jej odstarnenie okrem napisania članku nerobí.
FX4087
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FX4087 »

Dj Kuno napísal:To prve, lebo ako jediný nespravil nič zlé, a aspon niekto im tam pi**** ked to nerobí Mečiar alebo komunisti. Celá opozícia sa im je*e do riti a jediný Fico sa im tam snaží robiť bordel aby sa konečne rozpustili a nastala konečne neaká iná vláda ako su tí poje**ný Dzurindovci.

Moj názor a nikto ho nezmení !!!
Amen bratu, no nie že by som bol nejaký zažraný komunista abo tak...ale v tomto s ním musím súhlasiť! Štát má byť všemohúci
Tomasito
VIP
VIP

molotov356 napísal:A ten članok je to názor ďalšieho profesora a takých člankov je na fore okolo miliona.. Každy ten profesor vie prečo vznikla kríza ako ju odstarniť ale aby nič pre jej odstarnenie okrem napisania članku nerobí.
Samozrejme, takych Stiglicov, nositelov Nobelovych cien za ekonomiu je milion, iba molotov356 je jeden. Tebe zrejme pojem autorita vela nehovori...

Cital si ten clanok vobec?
beardie napísal:cize podla teba za to nemozu dzurindove vlady, ale tie vlady, ktore tu 8 rokov "sirili" neoliberalizmus?
Problemy so slovencinou? Precitaj si, co napisal molotov a co Fico realne povedal. Predpokladam, ze ten citat hovori za seba.
FX4087 napísal:Štát má byť všemohúci
Ale tak to snad zase nie...

I ked sloboda je diskutabilny pojem, bez slobody nie je zodpovednost, iba poslusne plnenie prikazov... a o to ti urcite nejde.
Napísať odpoveď