ANTIFICO

Diskusie na politické témy...
slay
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa slay »

ak by som mohol rozdavat karmu, tak mas K:minus: ako prasa..

KRIJA tym to si uz po x-ty krat usvedceny z toho, ze ty jednoducho taras sprostosti, vobec (ale naozaj vobec) nemas paru o tom co rozpravas, tvoje urputne nahadzovanie a machrovanie s pojmami dokazuje, ze napriek tomu, ze uz tu roky poctivo studujes kadejake blbosti, davas mnoho postov s mnohymi cislami, tvaris sa mudro.. tak napriek tomu vsetkemu stale vies prd a fakt velky.
Dzurinda vyhnal celkový schodok k 50 % HDP .
nevyhnal :slap: ziaden schodok, nieco vyhnal :lol: ale schodok to nebol... ale fajn ze "vies" o com hovoris
Za Mečiara schodok k HDP , v roku 1996 31,1 % schodok k HDP ... atd
Schodok k Hdp 31 percent? :slap: Z toho jasne vidno ze nerozumies tomu cislu ani tomu co hovoris. Keby boli take percenta schodkov, tak by ti logicky malo dopalit v tej tvojej sikovnej palici ze uz by sme davno 40953krat zbankrotovali. V skutocnosti ide o radovo nizsie percenta ak by si mal ozajstne cisla k statnemu rozpoctu. Tieto su tiez realne ale k niecomu inemu ovsemze, a k comu to ti neprezradim, aby si sa aj sam trosku potrapil, mozno sa nieco naucis.
Dzurinda zvýšil infláciu aj schodok platobnej bilancie bla bla
Jedno aj druhe su explicitne javy vyplyvajuce z toho co sa v ekonomike deje, nikto ich nezvysuje ani neznizuje. Pokial ide o inflaciu, jej rast mal objektivne priciny.. ale uznavam ze vziat cislo a onanovat nad nim je jednoduchsie, hlavne ked nevies ani co to znamena vsakze. A pokial ide o platobnu bilanciu, chlapce tak do toho sa nepustaj, ty mas problem zjavne s interpretovanim tych najprimitivnejsich veci. A ta pocas celeho obdobia dvoch vlad klesala stupala. Ale aj keby stupala, tak to nieje ziaden makroekonomicky ukazovatel dpc., v platobnej je milion uctov ktore su spolu prepojene, a z jedneho poondiateho cisla nevies povedat uplne nic, jeho interpretacia ku tomu ci niekto spravne vladol alebo viedol dobre ekonomiku nejestvuje, je to blud, tak to spojenie uz radsej nepouzivaj.
Keď si od Dzurindového rastu odrátame infláciu a prejedené peniaze z privatizácie a zadlžovania, tak nám ostane pravda o hlbokom prepade a ťažkej kríze, ktorú Dzurinda prekryl prejedaním.
Opil si sa alebo co? Aku inflaciu chces odratavat od rastu ak hovoris o raste Realneho Hdp??? :slap: A prejedene peniaze s privatizacie? Tie sa podla teba neako priamo zaratavaju do rastu hdp? alebo nebodaj do prijmov statneho rozpoctu? Si v poriadku? 400 mld z tych privatizacnych slo na splatku statneho dlhu, co niako zvlast chvalit nechcem, lebo viac menej zatiahol len co pouzil, ale nepouzil to na prejedanie ako fico (a nefandim si po tom co si predviedol ze vobec vies posudit co je prejedanie a co nie), ale na ozdravenie ekonomiky, upratovanie bordelu otrasneho po meciarovi, ozdravovanie bank a reformy, a odovzdal krajinu s rovnakym zadlzenim ako prebral.
V roku 1998 malo Slovensko na konci Mečiarovej vlády dlh okolo 210 miliard SKK no po skončení éry Dzura-tru.. a Mikloša-nikt.. malo Slovensko dlh 620 miliard SKK
:slap: hlavne ze trepes o inflacii a raste hdp.. ale toto uz neako do tych svojich ciseliek nevies zaratat (vyzerali by asi menej vhodne co), co ma neprekvapuje, kedze ani nemas paru ake cisla pouzivas.. a uistujem ta ze kazda nasledujuca vlada bude mat vyssie cislo, a vies vdaka komu VDAKA TVOJMU BABRAKOVI ROBERTOVI... lebo ten nas posunul tak, ze vracat to bude velikansky problem..

Na zaver uz len dve veci, za prve sklamal si ma, za druhe sprav si statistiku aj za fica prosim ta.. hlavne za 08 09 .. ak budu dostupne udaje.. si naozaj guru :aasmile29: :king:
tehla

Príspevok od používateľa tehla »

Slay, zato ty si opäť nesklamal, mohol by si sa konečne zrieknuť toho osobneho osočovania, ku ktoremu sa tak rad uchyľuješ a reagovať aj vecnymi faktami, keď chceš niečo vyvratiť, lebo zatiaľ si to neurobil...
slay napísal:A pokial ide o platobnu bilanciu, chlapce tak do toho sa nepustaj, ty mas problem zjavne s interpretovanim tych najprimitivnejsich veci.
Nie, to ty maš tento problem....
Ak si mysliš, že keby sedel na tej stoličke niekto iny ako fico, že by dlh nenarastal, si až neskutočne naivny.Opakujem, toto je problem všetkych krajin sveta, nielen SR. Pokiaľ viem, nevyjadril si sa ešte napr.o maďarskom zakone o zakaze privatizacie štatnych monopolov, podobne ako v inych krajinach, prečo mysliš, že tento zakon existuje? Zo srandy? A ani k niekoľkonasobnemu zvyšovaniu cien po privatizacii a zniženemu štatnemu zisku z činnosti tychto podnikov, lebo aj tieto fakty tu už boli a ty si ich nevyvratil, zase si naserviroval len zaležitosti typu chlapče, synku, ovca, exot.... Ked si taky „veľky ekonom znaly veci“, mohol by si zdôvodniť aj niekoľkotisicmiliardove dlhy najbohatšich krajin sveta voči istej skupine ľudi. (niekde si spominal, že sučastna zadlženosť krajin je uplne normalna bežna vec a podobne nezmysly)
Nehovorim, že ja sa nejak veľmi vyznam, ale nie som predsa take pako, že budem obhajovať take elementarne zaležitosti ako rozpredavanie najdôležitejšieho priemyslu vlastnej krajiny do zahraničia, platenie miliardovych dlhov nejakym cudzincom a podobne.

Ďalši kabaret:
sudiš podľa toho, že mikloš nedava tak ostentativne najavo svoj majetok, nema tryskača, elektru, alebo igelitku so 40 milionmi, že je oproti mečiarovi alebo slotovi chudak...Po tom , čo všetko sprivatizovali a ake veci vychadzaju najavo ti musi byť už aj logicky jasne, že tento človek chudak nebude.
slay napísal:ich ministri jachtuju s financnymi zralokmi?
To je tiež pravda, ale zaroven je pravda aj to, že I.Mikloš chodi na stretnutia slobodomurarov bilderberg group, no to už ti zrejme neprekaža.

Inak maš veľmi jednoduchu logiku ak si mysliš, že byť proti SDKU zo mňa automaticky robi privrženeca Ficovej vlady.
slay napísal:Menuj mi uprimne pozitiva ktore pocitujes po Ficovej ere oproti 02 06
Nepociťujem žiadne pozitiva
slay napísal:ty si asi zastanca toho aby sa podnik neprivatizoval a tak lepsie fungoval ale aby ho rozkradli meciarovi divoki privatizeri
Inu alternativu nemaš?
juho
Star
Star

Príspevok od používateľa juho »

slay napísal:
Menuj mi uprimne pozitiva ktore pocitujes po Ficovej ere oproti 02 06
no hlavne zrusenie nemoznych a nezmyselnych poplatkov u lekara pre ktore sa ich "tvorca" doslovne vyjadril ze: "Ja som to dobre 'vymyslel' ta reforma bola nastavena dobre,(a teraz ta dolezita cast) vsak vo Francuzsku a Nemecku to funguje". tak keby si ten mlady mudrlant najprv uvedomil ze Slovensko nieje FR, alebo Nemecko no tak neviem no...
Hrozili spoplatnenim denneho studia na vysokych skolach teda okrem internatov rozmyslali zeby aj to dali platit. A ficova vlada to razne odmietla..napriklad preto som za zvolenie smeru proti tym hajzlom co nevedia ako ziju obycani ludia ktori maju 15 hrubeho a nie jak oni ze 100 cisteho. A okrem toho ine veci...ako madarizacia zo strany SMK s ohradenim sa ostatnych stran(KDH,SDKU) ked vytiahli autonomiu bolo malo.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

juho: Nemusíš platiť dvacku u lekára. Vivat! Ale to, že nemocnice sú v ťažkých dlhoch a každý mesiac zápasia s exekútormi nikto nevidí.
Nestačí skritizovať predošlé reformy, zrušiť ich a nechať sytém ďalej hniť..

A čo keď Dzurinda? Hovno. Nekukajte dozadu, ale dajte si tú námahu a pred voľbami si dobre premyslíte a preštudujte koho budete voliť (pomôcka: Nie Smer).

Všetci by chceli zdravotníctvo zadarmo, školstvo zadarmo, zrušiť spotrebnú daň z palív, vysoké dôchodky (zaručene z I. piliera). Ilúzia! Zdravotníctvo nie je zadarmo ani školstvo nie je zadarmo a aj na dôchodky musí niekto zarobiť.

Alebo stačí jeden tajtrlík, čo každý týždeň zopakuje, čo ľud trápi? Áno má pravdu! Idem ho voliť. :slap:
slay
Addict
Addict

Slay, zato ty si opäť nesklamal, mohol by si sa konečne zrieknuť toho osobneho osočovania, ku ktoremu sa tak rad uchyľuješ a reagovať aj vecnymi faktami, keď chceš niečo vyvratiť, lebo zatiaľ si to neurobil...
Do toho sa radsej Ty nemiesaj prosim.. nemas s tym nic. Osocovanie je tu zasluzene, lebo niekto si zoberie cisla, ktore ani nevie ku comu patria a ohana sa nimi. Tu naozaj nemusim nicim argumentovat..
Ak si mysliš, že keby sedel na tej stoličke niekto iny ako fico, že by dlh nenarastal, si až neskutočne naivny
Ja si to nemyslim, ja to viem a som si tym isty.. nemusel by narastat, mohol byt aj splacany pocas boomu, mohol by narastat, nie takym tempom a hlavne nie na take kraviny mohli byt pouzite peniaze ale na veci na ktore by naozaj mali byt..
Pokiaľ viem, nevyjadril si sa ešte napr.o maďarskom zakone o zakaze privatizacie štatnych monopolov, podobne ako v inych krajinach, prečo mysliš, že tento zakon existuje?
Necital som si ten zakon, po madarsky neviem, nemam cas si to zhanat kvoli tomu aby si ty bol spokojny, a z neakeho novinarskeho resume si nazor nespravim. A nevidim potrebu sa k tomu vyjadrovat, madari mozu mat zakony ake chcu, aj fico si takych mohol vymysliet 25 ..
A ani k niekoľkonasobnemu zvyšovaniu cien po privatizacii a zniženemu štatnemu zisku z činnosti tychto podnikov, lebo aj tieto fakty tu už boli a ty si ich nevyvratil
Ach nebud hlupy, zvysovanie cien? Myslis ze sa zvysuju len tak ledabolo? Mas tu protimonopolne urady, urady pre regulaciu sietovych odvetvi a bla bla, oni si nemozu davat ceny ake si zmyslia.. na kazde zvysenie cien sa predsa podava navrh a musi byt opodstatnene. Ty vydis iba zvysenie cien, ale nevidis strukturne zmeny podniku vplyvom privatizacie, investicie obnovy, svetove ceny, a tisic inych faktorov.. Statny zisk sa znizil, ale len papierovo ako cisty cashflow ktory prudi z podniku, v skutocnosti stat dostava cash z tej polovice co ostala, plus zdanuje este aj tu co ziskava investor, plus investor investuje do obnovy a vyvoja co si stat nemoze dovolit, plus firma lepsie prosperuje lebo neda sa tunelovat ako statna a neda sa tam dosadit rezes menezment, plus investor ma odbornikov a medzinarodne zazemie ktore nema stat, plus ma vacsie vyjednavacie moznosti lebo je nadnarodny a velky., plus stat ziskane peniaze pouzil na ozdravenie ekonomiky, jej podporu, a reformy z ktorych je dlhodobo radovo vacsi zisk ako keby mu kvaplo par supiek rocne zo zastaraleho zkorumpovaneho podniku na ktorom by mal svoju dobytkovu znacku. Pozri su to primitivizmy nieje tazke ich pochopit.. len vy cerveni tu nafore ste fakt tvrdohlavi.. opat nic tu netreba vyvracat.
mohol by si zdôvodniť aj niekoľkotisicmiliardove dlhy najbohatšich krajin sveta voči istej skupine ľudi. (niekde si spominal, že sučastna zadlženosť krajin je uplne normalna bežna vec a podobne nezmysly)
Ved stale vravim ze ich zdovodnenie je uplne jednoduche, a sice rozhodovanie na zaklade politiky nie ekonomie. Je to stara pravda.. To ze si Bush pozicia na vojnu s irakom nieje zalezitost ekonomie, ani to ze Obama sa pusti ozlom krky uplne nespravnym sposobom do zachrany a len rozhadze peniaze nieje vec ekonomiky, to ze Fico je komunista a ako vsetci populisti a laviciari nehladi do buducnosti ale sustredi sa na svoje 4 roky aby si teraz spravil popularitu a tak neuveritelne zadlzi stat nieje problem ekonomie ale opat POLITIKY. 99 percent sucasnych problemov ekonomik vyplvyva z POLITIKY, cize nespravne ekonomicke rozhodnutia, lebo su tvorene na zaklade politickych vstupov. Je to tak jednoduche, ze si pripadam ako papagaj to stale opakovat. To len vy stale spajate ekonomiku a politiku do rozhodovacieho celku. Rozmyslate presne tak ako ti ktorych kritizujete. Zadlzenie krajin je ano, v tomto zmysle bezna vec.. a nieje zle ked si krajina pozicia za predpokladu ze peniaze dokaze lepsie zhodnotit a vrati sa jej na splatenie plus este zarobi. Je chybne ak fico dokaze dat miliardy na vianocne prispevky, stadiony a kktiny .. z toho sa nikdy nic nevrati len to budeme mnohonasobne splacat, tak ci ja jeto chyba? Systemu? Zidov? nie nie kamarat je to zle rozhodnutie neschopnej vlady.. to je vsetko. Lebo ekonomia dnes nema slovo, ale ma ho politika a populizmus. Ale tak uz to chodi, musis na to nazerat ako na nieco prirodzene abysi to pochopil.

Nehovorim, že ja sa nejak veľmi vyznam, ale nie som predsa take pako, že budem obhajovať take elementarne zaležitosti ako rozpredavanie najdôležitejšieho priemyslu vlastnej krajiny do zahraničia,
Ak by si poznal strukturnu politiku, a chapal strukturnym zmenam hospodarstva po pade socializmu pochopil by si preco museli krachovat a preco sa rozpredavali. Ale chapem ze z pohladu nezainteresovaneho sa to javi ako nezmysel.. ( a nevravim ze sa to nezneuzilo, ale ked sa rube drevo lietaju triesky)
sudiš podľa toho, že mikloš nedava tak ostentativne najavo svoj majetok, nema tryskača, elektru, alebo igelitku so 40 milionmi, že je oproti mečiarovi alebo slotovi chudak...Po tom , čo všetko sprivatizovali a ake veci vychadzaju najavo ti musi byť už aj logicky jasne, že tento človek chudak nebude.
Krija mu tu prisudil uz diamantove bane a neviem ake vyslovene kktiny a bludy, pomaly ako vesmirni lide mi uz pripadal. To ako fakt si myslis ze miklos keby mal tolko penazi by tu este stracal cas? a hnil v parlamente? Ty keby si mal nahanobene miliardy tak by si si natriasal nervicky sedenim v laviciach ako deges? Co si myslis ze caka na starobu az bude chory stary a impotentny a potom si zacne uzivat co nahanobil? Ved to je nezmysel... Dzurinda nevedel sto rokov ani jeden pokakany domcek zrekonstruovat. Nehovorim ze je chudak, a ani si nezasluzi byt.. bol ministrom a podnika v mnohych oblastiach, je vzdelany a sikovny clovek, neviem preco by mal byt chudak. Verim ze je bohaty a je bohaty opravnene. Ale urcite nema miliardy ani diamantove bane ani tajny zivot jamesa bonda, .. pozri si top 10 najbohatsich ludi na slovensku alebo aj top 20 kde je tam miklos ty mudrc? kde? a pozri odkial maju peniaze oni a ako ziju a uzivaju.. tak tu uz ozaj nesplietajte.
To je tiež pravda, ale zaroven je pravda aj to, že I.Mikloš chodi na stretnutia slobodomurarov bilderberg group, no to už ti zrejme neprekaža.
Stretnutia slobodomurarov, bildenberg? Co ti je preboha? Akych slobodomurarov.. myslis ze neaky miklos je vyznamny? Pozvali ho na stretnutie ako ministra ako mnohych ministrov. Ministrom sa mozes stat aj ty, dneska uz barsaki sedliaci z kravina aj co chodia na povozoch sa stali ministrami, a mozno budes mat stastie a zavolaju ta.. a uvidis nic sa tam nebude diat. Veris tym moc zvelicenym bludom, ktore niekto nafukol lebo sa to hodi a da sa na tom vytlct.
dakujem ani ja..

..............................................................................................
no hlavne zrusenie nemoznych a nezmyselnych poplatkov
ach uz som myslel ze s takym prezitym nazorom tu niesu jedinci a predsa.. toto nema zmysel komentovat.. mozes si zatlieskat, neplatis 20 korunove poplatky, ale budes splacat tisicami a tisicami celu ficovu vladu a to ze za 4 roky posunula slovensko do zadu, nic nespravila a zadlzila.. zatlieskaj si, no pod.. smelo do toho.. si skvely, .. toto snad neje ani pravda, zaco ma trestas boze.

http://primar.sme.sk/c/5038087/nase-zdr ... urope.html
Hrozili spoplatnenim denneho studia na vysokych skolach teda okrem internatov rozmyslali zeby aj to dali platit
teraz to mas zadara vsak :lol: , skoly funguju na vzduch :wink: .. toto sa vola KRATKOZRAKOST.
madarizacia zo strany SMK s ohradenim sa ostatnych stran(KDH,SDKU) ked vytiahli autonomiu bolo malo.
dalsi blud, madarska karta je cisto produkt smeru a sns, zamerne vytvaranie problemov na prekrytie vnutrostatnych tem o tom ze ekonomika sa rozpada a vlada nic nerobi, .. a kedze jedna strana vladnej koalicie nema absolutne ziadnu inu agendu okrem madarov tak cosi len musi robit tie 4 roky vsakze..

takze zhrnute spocitane, smer sns len zhorsili vztahy, zvysili napatie, narobili problemy, lebo sa nevedia spravat, nevedia viest diplomaciu, nevedia udrziavat standardne bilateralne vztahy..

autonomia je nezmysel, ak by si mal trosku rozumu vedel by si ze toje cisto provokacna tema ktora nikdy ani keby SMK malo 30 percent a bolo v koalicii nepride do reality, chapes? je to blud, blud na burcovanie takych oveciek ako si ty, tak teraz chod a daj hlas Slotovi, nech ten clovek co patri do basy , alebo pri najlepsom do krcmy, dalej kradne, a ukazuje svoju neschopnost v podobe nezvladnuteho vladnutia a vracania slovenkska do praveku. .. tri krat bravo takym nazorom.. este raz si zatlieskaj.. :wink:
tehla

Čitam, čo pišeš, ale vidim len bla bla bla. Veľa si napisal, ale nič si nepovedal, len nejake tvoje nazory, ktore su mylne. Fakty 0 bodov.Tym padom pre mňa tato diskusia konči. Voľte si koho chcete, nezajem, každemu, čo mu patri. Niektori slovaci su proste nadšeny, že mu vladne cigan, žid a madari, ktori na nich zvysoka kašlu, a jedine čo vedia je kopirovať protislovenske obrazky a basničky zo sme. Fakt klobuk dole pred vami, užite si to :smt023
Prílohy
sm-002-0208-cparlos.jpg
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

slay, to co tu pises o Ficovi a sucasnej vlade s tym suhlasim. Dokonca ak by so mmal odpovedat na otazku ci citim volake pozitiva by som odpovedal ze citim viac negativ, najma v oblasti slobody a vsetkym s tym suvisiace opatrenia proti ani poriadne nedefinovanemu tzv extremizmu, su za sucasnej vlady ovela tvrdsie. Ale niektore reci co tu ty davas su uz fakt len obycajne dohady a suvisia skorej uz z tvojej chorobnej az fanatickej nenavisti k Ficovi. Napr.
slay napísal:Krija mu tu prisudil uz diamantove bane a neviem ake vyslovene kktiny a bludy, pomaly ako vesmirni lide mi uz pripadal. To ako fakt si myslis ze miklos keby mal tolko penazi by tu este stracal cas? a hnil v parlamente? Ty keby si mal nahanobene miliardy tak by si si natriasal nervicky sedenim v laviciach ako deges? Co si myslis ze caka na starobu az bude chory stary a impotentny a potom si zacne uzivat co nahanobil? Ved to je nezmysel... Dzurinda nevedel sto rokov ani jeden pokakany domcek zrekonstruovat. Nehovorim ze je chudak, a ani si nezasluzi byt.. bol ministrom a podnika v mnohych oblastiach, je vzdelany a sikovny clovek, neviem preco by mal byt chudak. Verim ze je bohaty a je bohaty opravnene. Ale urcite nema miliardy ani diamantove bane ani tajny zivot jamesa bonda, .. pozri si top 10 najbohatsich ludi na slovensku alebo aj top 20 kde je tam miklos ty mudrc? kde? a pozri odkial maju peniaze oni a ako ziju a uzivaju.. tak tu uz ozaj nesplietajte.
A ked Fico tak strasne toho nakradol a Slota s Meciarom sa vyvazaju na autach a lietadlach, tak preco tu aj oni sedia v parlamente, preco uz davno neodysli?

Kradne kazdy to je nam snad jasne obom, lenze ty sa tu snazis vysvetlit ze Miklos s Dzurindom az tak strasne nekradol a ze v konecnom dosledku okrem svojho blaha im islo aj o nejake to male blaho slovenska, ked nie tak nechapem to tvoje obhajovanie Dzurindu citujem:
slay napísal:Dzurinda nevedel sto rokov ani jeden pokakany domcek zrekonstruovat. Nehovorim ze je chudak, a ani si nezasluzi byt.. bol ministrom a podnika v mnohych oblastiach, je vzdelany a sikovny clovek, neviem preco by mal byt chudak. Verim ze je bohaty a je bohaty opravnene.
Clovece ako to moze zapadat do tvoej teorie prirodzeneho vyvoja a jednoznacneho ludskeho egoizmu. Preco drbes cas na volakom hojku kritizovanim tejto vlady a nemas ani najmensie odhodlanie to menit a v podstate uplne rezignujes? A to nehovorim o tom ze ziadne riesenie neponukas. A na druhu stranu povies ze je bohaty orpavnene. To ako by znamenalo ze v zivote nic neukradol a je uplny svetec.

Dalsia vec ta tzv madarska karta alebo madarsky problem a podobne. Neni to vobec problem SNS aj ked je pravda ze natom moze ziskavat preferencie. Uplne ignorujes mentalitu madarov a ich hrdost a neschopnost sa asimilovat. Pocet ucastnikov na pochodoch Madarskej gardy bol aj by som povedal ze asi 10 nasobne vacsi ako napr na pochode SP (to uz musi nieco vypovedat o mentalite obycajneho radoveho madara). A zrejme nechces pochopit ze zrusenim SMK by tu zrejme ziadny madarsky problem nebol, mozno iba na uzemi Madarska a zo strany madarskych vladnych predstavitelov. Sam musis uznat ze hlavne existencia SMK sposobuje tento problem.

O tejto probematike sme sa tu uz bavili a urcite to neni problem slovenskych stran. Problemom len je ze slovneske strany madarsky problem nevyvolavaju lebo ho nemusia vyvolavat ale skorej ze ho nechcu riesit.
IvanSk
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa IvanSk »

Kauza diamantová bana a prepojenia Mikloša sú celkom jasné takže ty slay ani názory iných nezainteresovaných sú úplne irelevantné. Ja zaujímavé ako rýchlo si utiekol do faktov k dohadom keď si napísal že diamantová baňa je blud, ja sa ťa pýtam čo o tomto blude vieš? Aké máš dôkazy že to nieje pravda? Ako môžeš hovoriť, že je niečo blud keď si to v živote nevidel. Pre zmenu sa smejem ja tebe z tvojho pokryteckého stanoviska a neznalostí ktoré sám na tomto fóre kadekomu vyčítaš. Táto kauza bola predložená aj slovenským súdom a taktiež aj súdom v zahraničí. Myslím si že zahraničné súdy sľubujú aj výsledok.

Odporúčam každému sledovať túto kauzu pretože táto kauza sa netýka len Mikloša ale celej politickej "elity" Slovenska.

www.diamantovabana.sk

Slay ak vieš akokoľvek kauzu spochybniť ja si počkám. Pretože auor predkaldá množvo materiálov a taktiež aj telefonické rozhovory. V právnom štáte by si myslím obstáli aj pred súdom.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

slay napísal:...
prepac ani som to nedocital. tazko je diskutovat s niekym kto nevie citat a potom sa tu rozpise a tliacha same peachoviny. vari nezacina cely moj prispevok takto?

"Dzurinda vyhnal celkový schodok k 50 % HDP"

mrzi ma len fakt, ze takych, ktori nevedia citat je tu viac :? .

ale musim sa ospravedlnit. v case odoslania predmetneho prispevku som nemal moc casu. tak som to sem vlozil iba copy & paste bez uvedenia zdroja.

original je tu: diskusia pod clankom dennika SME. co to som aj upravil na aku taku spravnu mieru. rozdiely mozte porovnat v mojom prispevku a v povodnom prinzovom na sme.sk. vsetko som opravovat uz nestihol, takze slayov narek nad mojou nekompetentnostou a nedovzdelanostou je uplne irelevantny.

co je podstatne tie cisla si mozte sami overit a je jedno ci to prinz doplietol, alebo nie. dolezite su prave tie cisla. nic ine!

ved si kliknite na slayov odkaz http://www.zadlzili.sk/ . vari na vas nevybehli prave s cislami, ktore su na stranke najvacsie. cisla a statistika hovoria jasnou recou a to v neprospech modrej rozkradackej bandy. preto tu uz po niekolky krat opakujem, ze nik tak neokradol tento narod ako dzurinda a company.
slay
Addict
Addict

tehla, popisal som ti to az velmi pekne, skoda ze si to ani necital.. jednoduchsie to uz vysvetlit nemozno.
krija.. bravurna pojmologia, ak vies ocom bola rec tak si odmysli od mojho postu tych par vyhrad k tebe a zvysok plati mr. prinz
tehla

slay napísal:jednoduchsie to uz vysvetlit nemozno.
Ved prave, mohol by si to trocha skomplikovať, daj nejake čisla, fakty, niečo, čo by potvrdzovalo tvoje slova, lebo inak su to len obyčajne a zbytočne taraniny bez realneho zakladu, ktore nikoho nezaujimaju, možno par deti tu na fore.
slovenčina 0 bodov.. a cigán, žid a Maďar ti vadia?
Neviem čo si zač, či si slovak, ale zaujimave, že ťa sere jedno y/i v slovenskom slovičku, ale to, že si nechaš ciganmi židmi a maďarmi skakať po hlave v svojej zemi ťa už nesere, zaujimavy rebriček hodnôt.
Nemam proti nim v principe nič, pokiaľ sa nesnažia v mojej vlastnej krajine rozhodovať v ich prospech a v neprospech slovakov. Neviem prečo by som mal zo svojich peňazi podporovať maďarske iredentisticke strany, neprispôsobivych ciganov, ktori napadaju a okradaju slovakov (vratane Dzurindu) a podriaďovať sa nejakym židovskym spolkom, neviem prečo by mal byť maďar predsedom slovenskeho parlametu a ministrom školstva vlady SR, neviem prečo by sa malo kašľať na slovakov a ciganom by sa mali davať novučičke byty z peňazi, na ktore sa im skladaju slovaci, atď. Ak chcu žiť v našej krajine, kde ich nikto nevolal, nech sa oni prispôsobuju slovakom, to je cele.
(To, že par ľudi nema gule ani na to, aby si chcela spravovať svoju vlastnu krajinu , volia hajzlov a nechaju zo sebou mavať pomocou medii je ubohe, ale ako som povedal (vlastne to povedal niekto iny, mudrejši ako som ja), každemu čo jeho je.)
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Tehla zaujima ma co si myslis o SNS??? Su prospesny ked rozkradaju Slovensko a kradnu z Eurofondov??? Kauzy ako nastenka, emsie a podobne isto poznas...
Keby nebolo to tvoje "protislovenske" SME tak by sa na rozne kauzy a zlodejiny ani neprislo, vid. taky Slotov podpis.
Radsej mat v Slovenskej vlade ciganov a zidov, komunistov, ekoteroristov ako zlodejov z akoze narodnej SNS.
Ti tvoji vseliaky cigani a zidia su, ktory sedia v parlamente su obciania SR, maju Slovensku narodnost, ludia si ich volili tak kde vidis problem?
To, ze SME a media odhalia miliardove zlodejiny strany, ktora sa nazyva Slovenska Narodna strana je zle??? Preto su media protislovenske??? A tieto zlodejstva SNS, ktore okradali SR a EU su akoze dobre???
Logicky my vychadza, ze protislovenska je SNS. Kvoli nej nam hrozilo aj stopnutie Eurofondov, nie kvoli SME a mediam.
Samozrejme, radsej budeme citat narodny "odpad" Nove Slovo kde ked maju rozhovor s niekym z SNS tak o kradnuti nic.
Inak ja som pocul, ze je Kalinak zid tak pozor na to!!!

No a ohladom kradnutia tak taky Slota sa tu vyvaza na jachtach, lietadlach a neviem com...takze je jasne kto kradne. O Ficovi ci Dzurindovi som nic take nepocul...

Jedine co je dobre na tejto vlade je boj proti extremizmu. Mne je smiesne ked sa nackovia schovavaju pod slobodu slova...
slay
Addict
Addict

Ved prave, mohol by si to trocha skomplikovať, daj nejake čisla, fakty, niečo, čo by potvrdzovalo tvoje slova, lebo inak su to len obyčajne a zbytočne taraniny bez realneho zakladu, ktore nikoho nezaujimaju, možno par deti tu na fore.
Cituj neake moje tvrdenie ku ktoremu su ti tam potrebne cisla.. a povedz mi co z povedaneho nie su fakty? alebo co tam nema realny zaklad?

lebo posledne posty tliachas naprazdno len ty..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Je sranda, že sa tu niekto oháňa tliachaním iných, pritom jeho jediný ( pardon, dva ) argument je akýsi blábol o protislovenskosti a klasické reči o Maďaroch, Židoch a cigánoch. :roll:
juho
Star
Star

Frikso napísal:juho: Nemusíš platiť dvacku u lekára. Vivat! Ale to, že nemocnice sú v ťažkých dlhoch a každý mesiac zápasia s exekútormi nikto nevidí.
Nestačí skritizovať predošlé reformy, zrušiť ich a nechať sytém ďalej hniť..
pozri ja viem co je politika tak som rozumny a nekricim a neutocim spatne.
len vies, teda zil si pred par rokmi? 20SK? to si o robil kde si zil ? ono to bolo 20 sk za navsetvu, teda za to ze si len prisiel do ordinacie potom 50 ak sa pamatam ci 30 to bolo? za to ze na papierik ti napise jeden liek ci kolko sa to mohlo a ked boli dva papiere tak dvarazy tolko. a okrem toho aj zato ze lezis v nemocnici na lozku a to bolo take ze ta nechceli pustit proste sa vyhovoreli nato ze nemozes ijst na domovsku liecbu musis tam ostat si predstav ze si stary clovek alebo ze si mlady a mas vela chorob ale nie take zeby si tvoril tu vynimku co tam bola ta janskeho plaketa a tak a to je tiez take ze niektori ludia to nemali povinne ale museli sa preukazat to je tomu sa vravi diskriminacia..a to fakt ked uz je to diskriminacia ze sa nemozu robit zaznamy o kriminalite ciganov(teda romov ci z akeho klanu su oni).

ja neviem ci ty si ten mladoch co to hovoril ze sak v Nemecku to funguje...ako SR povazovat za Nemecko no pchh

no k tomu dlhu si myslim ze pozri sa na ostatne krajiny vymenuj ktore nemaju zadlzene zdravotnictvo . o takych krajinach chcem vediet.

a k tomu ze koli tym poplatkom co isli od ludi ktore mali zachranit podla teba zdravotnictvo nebolo to nahodou tak ze ked si zaplatil 20 tak tomu lekarovi dala poistovna o tych 20 menej za vykon? ja som take nieco pocuval cely polrok co to vysvetlovali aj to ze je to urcene aby ludia nechodili naschval za doktormi pre jak to je PN(prace neschopnost) no to je dlasia chyba pretoze ked isli na neopravnenu PN tak doniesli vzdy nieco ako vinko alebo tak ...aspon v nasom meste sa to tak robi a v okoli co som pocul.
ale sak ja neviem presne ale skus si zistit ze ci to nebolo tak ze poistovne platili menej o tych 20 a 50 korun tym ambulanciam takze to co si pisal je uplne mimo a ze ci tym nechceli nejak pomoct zdravotnej poistovni(oddlzit ju dovie kto ju ovlada) ked zdravotne poistenie sa nezmenilo.
ale sak si to zisti a daj vediet ked sa mylim no sak dobre to je politika tak sa potom opravim a nieco sa naucim
a jasne ze to bol riadny nezmysel to nema vyznam platit ci uz by platili aj ludia a poistovne by platili tolko isto cize by si lekari zarobili o tych dajme tomu ze 1000SK denne viac nepomohlo by to oddlzit ani nic by to nepomohlo a ked sa ti to nezda tak sem daj ich platy a hlavne platy tych co tak bojuju za vyssie kolko maju a niektore ich sestry zdravotne len zivoria.
tehla

Pozeram, že na mňa zautočila protiteroristická jednotka :lol:

Slay:
povedz mi co z povedaneho nie su fakty? alebo co tam nema realny zaklad?
No ak mam uviesť priklady z tvojho predošleho prispevku napr.:
Necital som si ten zakon, po madarsky neviem, nemam cas si to zhanat kvoli tomu aby si ty bol spokojny
Žiadny argument prečo v inych krajinach existuje zakon o zakaze privatizacie štatnych monopolov, ktoru obhajuješ, zjavne väčšina normalnych ekonomov s tym nesuhlasi, vratane napr. držiteľa nobelovej ceny za ekonomiu J. Stiglitza
http://www.hojko.com/antifico-t47333-3060.html (ten druhy moj prispevok na tej strane, nie ten prvy)
oni si nemozu davat ceny ake si zmyslia..
už tu bolo aj uvedene ako to funguje v praxi,
už som tu daval priklad, je to tiež v tom hornom poste

Statny zisk sa znizil, ale len papierovo ako cisty cashflow ktory prudi z podniku, v skutocnosti stat dostava cash z tej polovice co ostala, plus zdanuje este aj tu co ziskava investor, plus investor investuje do obnovy a vyvoja co si stat nemoze dovolit, plus firma lepsie prosperuje
zase len nejaka poučka, žiadny realny priklad predtym, potom, tiež tu už niekde bol priklad myslim SPP, že je to
inak...a chcel si povedať, že ten investor lepšie prosperuje, nie my

Zadlzenie krajin je ano, v tomto zmysle bezna vec..
je to rakovina ekonomickeho systemu a to su ti bankari, o ktorych tvrdiš, že to su rozpravky a zas bez realneho podkladu
tak ci ja jeto chyba? Systemu?
Ano
Lebo ekonomia dnes nema slovo, ale ma ho politika a populizmus. Ale tak uz to chodi, musis na to nazerat ako na nieco prirodzene abysi to pochopil.
A podobne nezmysly..
Krija mu tu prisudil uz diamantove bane a neviem ake vyslovene kktiny a bludy
Dôkaz, že su to bludy? Dôkazov, že je to pravda je viacero, viď Ivanov prispevok vyššie.Ako dôkaz považuješ toto?:
To ako fakt si myslis ze miklos keby mal tolko penazi by tu este stracal cas? a hnil v parlamente?
Btw. Neodpovedal si kalimu, prečo tu sedia a hniju ti, čo kradli, vedľa chudaka Mikloša so zaplatou na kolene. Prečitaj si napr. knihu od L. Mňačka – Ako chuti moc.
Dzurinda nevedel sto rokov ani jeden pokakany domcek zrekonstruovat. Verim ze je bohaty a je bohaty opravnene.
Takže dzurinda kradne opravnene, lebo je šikovny :)
pozri si top 10 najbohatsich ludi na slovensku alebo aj top 20 kde je tam miklos ty mudrc?
Ó sväté štatistiky v novom čase, tie predsa musia hovoriť pravdu,
Stretnutia slobodomurarov, bildenberg? Co ti je preboha? Akych slobodomurarov..
No a tu neviem čo si vlastne chcel poprieť, tomu sa hovori argument dovedeny ad absurdum

Ale tak ako fajn, je to diskusne forum, bavime sa, ale zišlo by sa aj tieto svoje tvrdenia niečim podložiť a obhajiť

Hughito
trafena hus zagagala :psssst: :aasmile11:

Makefake
Chcem tak veľa, aby si rozhodovali slovaci vo svojej domovine
a to vo svoj prospech a nie tí, čo nam skôr škodia? V dávnych pradávnych časoch, keď sa piesok lial a voda sa sypala, keď ľudia ešte mali sebaúctu, pud sebazáchovy a vzťah k svojej zemi, ľudia za to zomierali :?
Veď je to uplne prirodzena vec (mala by byť)

Dennik Sme ma jasne zameranie, smutne je, že o tych zločinoch „z druhej strany“ veľmi nehovori a ľudia su presvedčeny, že ide o cnostnych a veľmi šikovnych politikov....
Inak ja som pocul, ze je Kalinak zid tak pozor na to!!!
Ja som to tiež počul, Kalinak aj vyzera ako žid na prvy pohľad,
a aj Počiatek je vraj žid.
Takže nakoniec furt „volime“tych „vyvolenych“
///sa mi pači to pozor!!! na konci , konečne začinaš uvažovať spravnym smerom :D
juho
Star
Star

slay napísal: To ako fakt si myslis ze miklos keby mal tolko penazi by tu este stracal cas? a hnil v parlamente?
tak ja neviem ale asi spochybnis aj tento dokument sice neviem co by mohlo byt este pravdivejsie a faktickejsie a dokaznejsie
http://www.nrsr.sk/Default.aspx?sid=vnf ... d=MiklIvan
(inak na miklosa treba tolko A4 co na fica dzurindu pociatka kalinaka meciara slotu bugara hrusovskeho atd... spolu dokopy)
uz sa tesim ze jak sa to pokusis spochybnit ked to co tam je napisal priamo on okrem toho co utajuje te konta vo svajciarsku a na ostrovoch. ty budes fakt asi mosadsky BOT.
slay napísal: Ty keby si mal nahanobene miliardy tak by si si natriasal nervicky sedenim v laviciach ako deges?
hh to ty skade si ake nervicky ty by si mal nejake nervicky keby si len vysedaval a bral zato 60000 ci pozri si link kolko zarobil za rok ako poslanec. poslancom byt je to najlepsie co moze ziskat niekto kto toho ma uz vela a nepodnika otvorene ale cez vseliaku manzelku rodin a podriadenych a pritom este zdravy sponzoring zo strany lobby atakdalej(ja ta len ucim aby si tomu pochopil konecne)
slay napísal: Co si myslis ze caka na starobu az bude chory stary a impotentny a potom si zacne uzivat co nahanobil?
opat sa musis uvedomit ze aky si ty popleteny a zle naprogramovany (a !nahonobil!)
http://www.pluska.sk/politika/2008/06/m ... tisic.html
http://www.topky.sk/cl/10/238195/Miklos ... na-Aljaske
je tam o helsinkach aj himalajach

no a zhrnutie: napisal si tri vety po sebe a ani jedna z nich nebola pravdiva. takze tak.....
slay
Addict
Addict

tehla.. no moc si sa nepredviedol
juho.. nic extra na tom nevidim, vzhladom na to kolko podnikatelskych aktivit vyvija a kde vsade je zainteresovany, by som povedal ze zije asketicky, ja na jeho mieste serem parlament, a tych 60 by asi nezavazilo keby mal diamantovu banu nie :D.. a navyse, nie nesedel by som v parlamente mat miliardy... to by robil len idiot.
juho
Star
Star

slay napísal:tehla.. no moc si sa nepredviedol
ono sa tu nema predvadzat ale diskutovat az to nevies nemas pisat bludy vymyslene ale nazory a tvoje postoje ale ty sa tu poda tvojich slov len predvadzas .. no tak sem nepis teda
slay napísal: juho.. nic extra na tom nevidim, vzhladom na to kolko podnikatelskych aktivit vyvija a kde vsade je zainteresovany, by som povedal ze zije asketicky, ja na jeho mieste serem parlament, a tych 60 by asi nezavazilo keby mal diamantovu banu nie :D..
tak na jednej strane pises ze je chudobny a potom to zas zmenis ze vela podnika tak ked mas taketo informacie tak nanho podaj oznamenie ze podnika na nrsr je elektronicky formular nato pretoze poslanec ked podnika je to trestny cin.
slay napísal: a navyse, nie nesedel by som v parlamente mat miliardy... to by robil len idiot.
hmmm.. to je zvlastne no a uz si sa odhalil ze aky si ty (pomiklosovsky)NEKOMPETENTNY.
ani ti nebudem radit ze(najdi si 10 najbohatsich ludi(teda podla FORBESA) a to akoze ti vsetci su preteba idioti)
Nema vyznam na teba reagovat: je to ako hasit poziar petrolejom.
slay
Addict
Addict

tak na jednej strane pises ze je chudobny
kde to pisem?
najdi si 10 najbohatsich ludi(teda podla FORBESA) a to akoze ti vsetci su preteba idioti)
preco by? mas pocit ze su vsetci ministri financii a sedia cely den v parlamente? :lol:
pretoze poslanec ked podnika je to trestny cin.
Mozno v tvojej hlave :), tam je asi vela veci inak. Poslanec moze mat podnikatelske aktivity v zmysle, moze mat podiely v sukromnych spolocnostiach, ale nesmu byt v riadiacich alebo kontrolnych organoch, plus neake dalsie podrobnosti a vynimky. Takze si daj nieco na ukludnenie.

A skor ty podaj tresntne oznamenie :D ved ty sa tu stazujes a obvinujes I.Miklosa z kadecoho.. tak naco taras, nech sa paci, podavaj lol
Nema vyznam na teba reagovat
tak tak sprav mi radost a Nereaguj uz prosim ta :wink: , naozaj to nema vyznam..
Napísať odpoveď