slay: si moooc optimisticky. podla mna druha skupina ma nieco max okolo 10%
V ramci 20% skupiny 1+3 plati opat pomer 80:20 v prospech 1tky. (cize z celku su to 16% pre prvu a 4% pre tretiu), ale to su len moje nepodlozene odhady. Kazdopadne minimalne na vzorke tohto fora mi to vychadza

.
//autoeditácia príspevku ( 09 Dec 2009, 12:25 )
krija mega strucne
- som rad ze grafiky na "openiazoch..." su take lahko pristupne silne odbornej interpretacii kohokolvek a taktiez som rad ze ty uplne a poctivo zohladnujes vzdy aj prislusnu politicku a ekonomicku sitiaciu obdobia ktore analyzujes..
-
odislo za pracou do zahranicia... 200000
som rad ze aby si nesplietal povies aj aka bola situacia v okolitych statoch, som rad ze dokonale chapes pricinam preco sa take nieco dialo ako u nas tak aj dookola, taktiez som rad ze povies aj kolko tisic pracovnych miest dzurinda vytvoril za 8 rokov..
-
dzurinda sem pritiahol prakticky iba takych, ktorym predal!
Ano ostatni sem prisli len tak z dobrej vole lebo sa nechali ukecat. Som rad ze vies ocenit ak niekto vytvori v sutazi najlepsie podmienky pre investora, a ten nepostavi fabriku v madarsku polsku cesku.. si kaliber krija.
-
tato dan mesacne okrada ci uz na priam..
Som rad ze ta humor neopusta, ale toto je offtopic, to malo ist do vtipov ty nezbednik

Ale som rad ze chapes, ze je to presne naopak
-
o 6 nasobnom zvysovani spotrebnych dani na pohonne latky sa tiez uz viackrat rozpisovat nebudem
ani o tom preco fico po 5 nasobnom predkladani navrhu na znizenie ked bol v opozicii, nezrealizoval to znizenie ked prisiel k moci.. a som rad ze nepovies ani to ako nasa dan stala v porovnani s inymi krajinami europy v tom obdobi.
-
zdrazovani cien energii a ich vplyvu na rast inflacie (v nej je dzurinda tiez leader) jak by dal.
Som rad ze nehovoris ani o tom aku mal dzurinda moc nad manipulovanim svetovych trhov s energiami. Ani otom ako fico vedel hedzovat ropu a plyn ked bol v opozicii.. a dnes neako na to zabudol. A samozrejme nemozem neocenit tvoj odborny pristup k problematike inflacie.. vidim ze jasne rozumies jej pricinam a dosledkom. Som na teba hrdy.
-
prisiel dzurinda a zo ziskovej firmy k tomu pri neustale rastucich cenach energii urobil podnik stratovy.
Som rad ze podrobne rozumies preco a z coho ta strata pozostavala. A to ti dovoluje take bravurne narabanie z cislami.
-
preco ich privatizoval a predal spolocnostiam, ktore su, alebo boli vlastnene v tom case tiez statom? ale inym statom,
Zeby preto lebo prisli take ponuky? A mozno ze si aj vybral tu ktora sa mu javila najvyhodnejsia? Ach ale zabudol pri tom na ovladnutie sveta dpc.. no nic.. stava sa.
-
..elektricke kreslo!!!
Idu vianoce

neviem na co cakas? Ja pre Robka uz mam darcek, taky dlhy zaobleny 3metrovz hranol natrety olejom. Nechal som mu ho pred bejvakom, dufam ze nanho hned naskoci na stedry vecer a bude sa pomaly zosuvat dole hehehe..
-
nastavoval a pravidla urcoval ivan
A treba dodat ze vyhradne Ivan Ivan Ivan a nikto iny! A nastavil ich urcite zle.. aj ked hmm.. asi mi tu nepostnes konkretne co ma na zodpovednosti.. hmm to jej jedno.. AJ TAK to Cele to spiskal Ivan Boa jeho aj jeho diamantovu banu!