Naozaj smiešna a infantilná predstava o rozpade Československa. Všetci sme sa milovali, prišiel zlý Mečiar a rozdelil rozprávkovú krajinu, toto mohli dať do Dobšinského výberu rozprávok a čítavať to deťom pred spaním.Uhorsko: predstav si, ze Uhorsko je krajina tvorena 2 velkymi narodmi, ktore sa maju radi, maju minimum problemov a ich mensiny nevyskakuju, vsetko relativne pekne funguje
niekto si povie, co tak zarobit?!?! a uhorsko rozdelia na 2 krajiny, spokojni su len ti co krajinu rozdelili a par debilov, ktori chcu na tom vytlct politicke body => rozpad je s odstupom casu negativne hodnoteny
Spolužitie Čechov a Slovákov nebolo zďaleka také ideálne ako ho opisuješ. Môžem začať napríklad pri ukradnutých 7 tonách Slovenského zlata po 2 sv. vojne a skončiť napríklad pri odburávaní zbrojárenského priemyslu zo Slovenska alebo pri tom ako nás česká národná banka ošudila pri delení federácie a tiež môžem spomenúť aj americkú pomoc po vojne z ktorej Slovensko videlo minimum.
Nemôžem za to, že neštuduješ históriu a namiesto toho sa zaoberáš nejakými rozprávkami o búchaní sa do pŕs nacionalistami.
Nikto z nacionalistov sa nebúchal do pŕs ale každý narozdiel od teba vedel o podlých českých podvodoch na Slovenskom národe a jednoducho Slováci už nechceli byť za debilov a neustále klamaní z českej strany.
Keď sa hlásiš za katolíka hlásiš sa k Vatikánu a pápežovi a hlásiš sa aj k učeniu že potrat je podľa katolíckej cirkvi vražda. Tu opäť nieje čo riešiť! Ak sa Radičová chce hlásiť k Bohu nech z Cirkvi odíde a slobodne si verí čomu chce.to ze ma niekto rad Boha este neznamena, ze musi suhlasit so vsetkym, co cirkev predpisuje
viera v Boha vs. cirkev - veeeelmi vela rozdielov
Pokiaľ si dobrovoľne v nejakej organizácii určite súhlasíš s jej pravidlami inak by si tam nevstupoval.
Čo na tom nechápeš? Nemáš dostatočné IQ na to aby si pochopil jednoduchú logiku? Ak s organizáciou nesúhlasím - nie som v nej!
Radičová podvádzala v parlamente pri hlasovaní, za čo bola prinútená aj odísť!
V čom zavádzam? Radičová podvádzala pri hlasovaní čo je ľahko overiteľný fakt.zavadzas
zavadzasHlasovala proti vzniku samostatného Slovenského štátu!
Hlasovanie bolo nasledovné: Hlasovať môže človek buď za vlastný štát alebo za zachovanie štátu s Čechmi. Ak hlasuje za zachovanie štátu s Čechmi automaticky hlasuje proti vytvoreniu vlastného štátu. Čo na tejto jednoduchej logike opäť nechápeš?
odmietanie je asi tak vsetko, co proti tomu mozes robitLegálne a legitímne bude odmietnuť poslušnosť vláde
Odmietnutie a vzbura - občianska neposlušnosť.
A navyše mám na to plné právo z dôvodov, ktoré som spomenul vyššie.