Konkrétna otázka: V čom bolo súdnictvo za Lipšica a predchádzajúcich ministrov lepšie ako za ministrovania Harabína ?hughito napísal: Určite som nechcel aby to vyznelo tak, že kto je pri moci ovláda súdy, ale každý striezvo uvažujúci človek človek musí uznať, že za vlády Ficovej garnitúry bolo súdnictvo ako také v katastrofálnom stave.
Uvidíme, ako to bude teraz. Inak, ja nenosím žiadnu nálepku na čele, voliť som neišiel a nie som prívržencom žiadnej politickej strany ani konkrétneho politika.
Ja osobne som bol učastníkom konania kedy bol minister Lipšic a aj Harabín a podstatný rozdiel som nenašiel, stále to isté...prieťahy, korupcia, peniaze a moc víťazia nad pravdou a spravodlivosťou....rovnaký stav pretrváva od vzniku samostatnej SR, avšak kto to na vlastnej koži nezažil, ten je ovplyvnení mediami a tie čo povedia je sväte, napr. prípad sudkyne, ktorá bola preradená na inštančné nižší súd preto, že si bol v snou v spore predseda Najvyššieho súdu Harabín, a teda nemohla rozhodovať slobodne, išlo o mediálnu kauzu, v ktorej sa dávalo za vinu sudkyni a bolo vedené disciplinárne konanie voči nej za to, že nedovolila nahrávať súdne pojednávanie ???!!! že údajne to nie je možné, taký prd to nie je možne, nech ta dotyčna sudkyňa doloží svoj zákaz nahravania na pojednavani právnym predpisom, ktorý toto nahravanie zakazuje!!! Však taký predpis neexistuje, čiže disciplinarne konanie bolo na mieste a rozhodnutie tiež, hlavná vec že média to nafukli, že v tom mal prsty Harabín (to sa ho nezastavam, človek, ktorý ma styky s bossom albanskej mafie to predsa nepotrebuje