ANTIFICO
Re: o
Môžem vedieť, aké máš vzdelanie? ..resp. čo si vyštudoval? ..už si skúsil sa niekedy pozrieť do učebnice makroekonomiky???MGSnake napísal:A keď si mysliš že to čo sa deje dnes je zásluhou minulej vlády tak potom prečo sme sa nemali lepšie už vtedy?Ale akoby zázrakom sa máme lepšie až po príchode Fica.Silnejšia koruna je od nástupu Fica.
BTW.. o čom písal sundevil, avšak v podaní shootyho:
http://www.shooty.sk/buxus/generate_pag ... 3267&view=
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
kto sa v tejto teme chvali s tym, ze je vzdelanejsi ako Fico?
ja ti mojim sedliackym rozumom(vysku som zial nedokoncil) mozem povedat, ze to co sa tu deje nie je dobre.. ak si ty myslis, ze rozdavanie 13dochodkov, zrusenie platenia u lekara su systemove kroky, ktore Slovensku pomozu..ja ti to neberiem
len neviem ci ti bude tak veselo ked tie trinaste dochodky a pridavky za lenivost budu splacat tvoje deti a deti tvojich deti..
ja ti mojim sedliackym rozumom(vysku som zial nedokoncil) mozem povedat, ze to co sa tu deje nie je dobre.. ak si ty myslis, ze rozdavanie 13dochodkov, zrusenie platenia u lekara su systemove kroky, ktore Slovensku pomozu..ja ti to neberiem
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
definuj pracovali, su ludia co pracovali cely zivot za napr minimalnu mzdu a su ludia co pracovali za 2nasobok priemernej mzdyMGSnake napísal:A ty si mysliš že ludia ktory pracovali cely život si nezaslužia 13dôchodok.a nechapem co si tym myslel podpora lenivosti?
preco iba ludia co mali/maju dochodok pod urcity limit dostali/nu nejaky extra dochodok?
teraz si to zabilMGSnake napísal:tak lebo celý život sa uskromnovali zato tí druhý si finančne uživali zato patri chudobnejšim aspon v starobe viac.
ale nemyslis ze ten co zarabal viac sa aj viac narobil? musel urcite viac studovat, viac na sebe pracovat, viac odviedol statu na daniach, viac odviedol odvodov na dochodkove sporenie, viac si mozno usetril, a preto nema dostat plosnu davku pre dochodcov?:roll: preto ma mat dochodok rovnako vysoky ako niekto iny?
-
pinacolada
Guru wannabe
ale odpisuj, prosim - hadam ti nedosli argumenty?MGSnake napísal:Už nikdy viac nenapišem do temy ANTIFICO lebo je tažke ked som tu sam za Fica a vy všetci proti nemu
napr by ma zaujimala tvoja reakcia na to co som napisal:
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=534433#534433
my chces povedat ze napr robotnik pri pase co cely den sklada napr 2 suciastky ma sa narobi viac ako nejaky riadiaci pracovnik?schw33k napísal:keď beriem túto tvoju vetu , tak určite nie
komunisti nam tu tlacili do hlav 40 rokov ze len robotnik to je zasluzena praca ktorej sa nic nevyrovna
ja si myslim, ze dusevna praca je omnoho zodpovednejsia a teda narocnejsia ako manualna
manualne pracovat dokaze hocikto, ale rozmyslat veru nie
inak by som to nazval zodpovednosť , to čo opisuješ vo vyšších funkciách , samozrejme , že je to náročná robota, že robotník si odrobí svoju šichtu a ide domov a vedúci musí byť online nonstop , hlavne ako píšeš psychika dostáva zabrať , ale po prečítaní pravdupovediac myslím , že nemáš absolútne šajn o tom , čo je to robotnícka práca ... a ešte k tomu , že manuálne dokáže pracovať hocikto - tiež pekná blbosťsundevil napísal:my chces povedat ze napr robotnik pri pase co cely den sklada napr 2 suciastky ma sa narobi viac ako nejaky riadiaci pracovnik?
komunisti nam tu tlacili do hlav 40 rokov ze len robotnik to je zasluzena praca ktorej sa nic nevyrovna
ja si myslim, ze dusevna praca je omnoho zodpovednejsia a teda narocnejsia ako manualna
manualne pracovat dokaze hocikto, ale rozmyslat veru nie
tak to tvrdíš zanietene , až mi to nejde do hlavysundevil napísal:kto zaraba viac sa s najvacsou pravdepodobnostou aj viac nadrie
Ktore vlady najviac zadlzili SR? Zeby prave tie Dzurindove? Pritom mali k dispozicii prijmy z financne najobjemnejsich privatizacii, ake tu kedy boli. Uz sa tu niekde o tom pisalo... pozri si statistiky vyvoja statneho dlhu od vzniku SR a kludne prepocitaj aj na pomer k HDP. Aby si nebol prekvapeny... Tymto prispevkom sa nezastavam Fica ani uzivatela MGSnake.miki24686 napísal:len neviem ci ti bude tak veselo ked tie trinaste dochodky a pridavky za lenivost budu splacat tvoje deti a deti tvojich deti..
k tomu ci je ta alebo ta skola tazsia, alebo lahsia sa nejdem vyjardovat je to velmi subjektivneMGSnake napísal:Sundevil vyjadri sa k tomu čo som napisal!
ale napr pravnici vs lekari
lekari u nas maju take male platy, ze sa cudujem, ze ich tak vela chce studovat medicinu
a teraz argument sucasnej vlady, pred volbami ked strajkovali lekari pozadovali zvysenie platovpo volbach bolo kolko? pol roka? aj viac ticho o nejakom zvysovani platov az zase pohrozili strajkom az potom sa nieco akoze navysi na platy
okrem toho lekari maju stale na vyber - sucasne platy - ktore nie su az take male, poznam trosku zdravotnictvo - statna nemocnica, resp zvysenie platov, ale PREPUSTANIE a teda znizenie poctu lekatov, s tym ze tie peniaze co zvysia pojdu na zvysenie platov
stale plati ze v zdravotnictve je obrovska prezamestnanost
a tvoje kecyMGSnake napísal:sundevil:same kecy nič k veci!
na co vlastne chces pocut reakciu?MGSnake napísal:Hej ty si mysliš že každý čo viac zaraba sa aj viac nadrie?Tak to je somarina.Taký notár sa určite viac nadrie ako lekár(štátny)?A by som povedal že lekári majú aj tažšiu školu ako právnici(notári).
a poviem to este raz, kto zaraba viac sa s najvacsou pravdepodobnostou aj viac nadrie