apacer AU822
apacer AU822
mam mp3 apacer AU822 a ked ho pripojim do usb tak nereaguje ale na kamosovom pocitaci ide. usb urcite funguje lebo fotak tam ide a aj ine mp3 prehravace. neviem v com je problem. poradte prosim
bez urazky, ale vacsiu kravinu si uz ani nemohol napisat, ved XP si same najde ovladace, a keby to bolo ovladacmi tak by aspon isiel nabijat.triple napísal:tak máš nahovno ovládač na player naištalovaný.. skús sa pohrať s cd čo si mal pribalené
Bol som u jedneho chlapika a ten zistil ze mam stare usb sloty a prehravac ich nepodporuje, tak som kupil usb radic a uz to ide, normalne ho nacita a vsetko ide, az na nabijanie, vobec sa nechce nabijat, uz naozaj neviem co s tym moze byt
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
neni to až taká kravina ja som sa tomu tiež čudoval kým som na vlastné oči nevidel.. tiež týpek nevedel spojazdniť player a nech sa kuknem čo je s tým. a fakt som nevedel. tak som zobral cd-ko a nainštaloval soft k player a už to šlo..oggy111 napísal:bez urazky, ale vacsiu kravinu si uz ani nemohol napisat, ved XP si same najde ovladace, a keby to bolo ovladacmi tak by aspon isiel nabijat.
Bol som u jedneho chlapika a ten zistil ze mam stare usb sloty a prehravac ich nepodporuje, tak som kupil usb radic a uz to ide, normalne ho nacita a vsetko ide, az na nabijanie, vobec sa nechce nabijat, uz naozaj neviem co s tym moze byt
Inak by som neradil takto... ale s tým starím USB to by ma fakt nenapadlo.. už som zase múdrejší hh