Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 12 Dec 2019, 13:11



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 
arcade automat
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.8.2006
Príspevky: 4831
Bydlisko: Bratislava - Tatoine
Karma: Level +5
Príspevok arcade automat
Cafte, neviete kde v BA alebo blizko BA je dade verejne pristupny arcade automat ?? Potrebujem si ho pomerat a tak :D


Prílohy:

14 Sep 2015, 12:32
Profil  ICQ  Pokec  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2008
Príspevky: 4572
Karma: Level +5
Príspevok Re: arcade automat
V okolí BA neviem, ale ak by ti za to stál, choď do arkádového múzea v Červenom Újezde pri Prahe ;)
http://www.arcadehry.cz

Ak ti ide ozaj len o pomeranie a nebola to irónia, tak im napíš, určite ti radi pošlú rozmery, ak napíšeš, že to je na nejaký školský projekt.


14 Sep 2015, 15:51
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.8.2006
Príspevky: 4831
Bydlisko: Bratislava - Tatoine
Karma: Level +5
Príspevok Re: arcade automat
to oni poslu aj bez toho a tam sa chystam ked pojdem do prahy :) a par rozmerov na nete je a aj dakych nakresov v sketchupe. Ale chcem si to sam zmerat a ohmatat pozret tie spoje atd proste robit to podla dakeho ale v takom zmysle ze tu predlohu realne sam uvidim :)


14 Sep 2015, 21:58
Profil  ICQ  Pokec  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 10.1.2008
Príspevky: 4572
Karma: Level +5
Príspevok Re: arcade automat
Čo robíš, vlastný automat, či len nejaký model?


15 Sep 2015, 6:40
Profil  
Expert
Expert
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 6.9.2008
Príspevky: 173
Bydlisko: Prievidza
Karma: Level +2
Príspevok Re: arcade automat
Cez víkend bude v BA comics salon a pokiaľ viem posledné roky tam mali aj arkádové automaty so starými hrami (nie som istý, či na CS alebo IstroCone), skús pozrieť program >>> http://www.comics-salon.sk/

// na letáku majú reklamu aj arkady.sk, takže tam zrejme budú :P


15 Sep 2015, 9:26
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.8.2006
Príspevky: 4831
Bydlisko: Bratislava - Tatoine
Karma: Level +5
Príspevok Re: arcade automat
jo jo robim vlastny arcade teda mame sak dade som tu hodil o tom prispevok ze ci to dakto robi :) len aktualne uz mam vsetko okrem bedne :D a chcem spravit to ze cela bedna bude podla dakeho arcade ale troska to bude upravene ze cely control panel bude odnimatelny vnutri bude aj raspi retropie cize ked ten panel pripojis k hocijakej telke mozes drtit aj na tom :D. Len toto neviem nadimenzovat bez rozmerov, ale asi sa nastvem a zoberem si daky sketchup model a spravim to z neho :)
BTW ten CS je fajn napad len nevime kao sa dostnaem v sobotu mam preteky a v nedelu neviem ci chcem davat 10 ci 15 € koli tomu len ale asi budem muset :D


16 Sep 2015, 6:36
Profil  ICQ  Pokec  WWW
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.2.2005
Príspevky: 18722
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: arcade automat
Tu mas nakres aj s rozmermi: http://www.koenigs.dk/mame/eng/draw.htm (Cabinet drawing) - pre istotu aj v prilohe
A tu je navod na stavbu: http://www.koenigs.dk/mame/eng/stepprojectmame.htm


Prílohy:
model.pdf [26.94 KiB]
99 krát
16 Sep 2015, 8:12
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.8.2006
Príspevky: 4831
Bydlisko: Bratislava - Tatoine
Karma: Level +5
Príspevok Re: arcade automat
wau nasiel som vela takychto stranok ale tento to presne riesi ako chcem ja :) vela navodov na nete nema to svetlo a repraky takto a presne takto si to pamatam :) jedien co sa mi nepaci je rozmiestnenie tukadiel tych dvoch dole


16 Sep 2015, 11:06
Profil  ICQ  Pokec  WWW
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.2.2005
Príspevky: 18722
Bydlisko: KE
Karma: Level +6
Príspevok Re: arcade automat
Ale tlacidla si mozes rozmiestnit ako chces, dolezite su skor rozmery pri pohlade zboku, aby sa na tom hralo pohodlne :)


16 Sep 2015, 11:17
Profil  
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 9.8.2006
Príspevky: 4831
Bydlisko: Bratislava - Tatoine
Karma: Level +5
Príspevok Re: arcade automat
ja viem sak ja uz take jedno demo mam postavene len som kupil velke buttony kazdy den by mi mali dojst nove :) a prave preto nechapem preco narval dole to volume a tie dalsie dve lebo to podla mna zavadza btw na stranke ma este jeden dalsi mame automat lae k tomu nedal navod :) len mi nedava zmysle ze tento jeho je o 20cm nizssi ako 95% ostatnych mame na nete. Tam vetky maju okolo 184cm tento jeho ma 166cm

//autoeditácia príspevku (30 Sep 2015, 14:50)
pred par dnami som objednal trackball a som akosi zmateny lebo oni asi cestuju v case :D - priloha 2


Prílohy:


30 Sep 2015, 13:50
Profil  ICQ  Pokec  WWW
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 10 ] 


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.171s | 14 Queries | GZIP : On ]