Arch Enemy - spevacka ???

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

pryja:nezvyknem kritizovat nieco, co som nevidel/nepocul, pretoze by som na to nemal pravo...nie, nepaci sa mi to a to co doraba ona, nie je spev. Ja nikomu neberiem, ze sa to niekomu paci ako kapela, to nie, proste pojem spev pre mna znamena nieco uplne ine, par prikladov som aj uviedol. Je jasne, ze tam nechcem mat opernu spevacku (nepaci sa mi ani spev Tarji, ale to je uz o inom), ale to, co robi Angela ja za spev povazovat nikdy nebudem :P

//mi-chau: http://downlode.org/Creative/Writing/No ... satrap.jpg :wink:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

angela ma najlepsi zensky, harsh aky som pocul... mnoho chlapov moze len snivat o takom hlase.. arch enemy nic moc, chyti to, ale je to tak na dva pocutia.. ale angela je sleha skratka.. a song nemesis.. no mnamka
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

je to jej hlas ... a v metalcore by si chcel mat co ? spev opernej spevacky ? :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Flinstone napísal:je to jej hlas ... a v metalcore by si chcel mat co ? spev opernej spevacky ? :lol:
v com? preboha clovece arch enemy je melodic death metal.. to ma od metalkore na mile..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

seth82 pokial to je vreskot.Vrieskat dokaze kazdy tak nam daco take zavrieskaj ;-)
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

brainwirm napísal:v com? preboha clovece arch enemy je melodic death metal.. to ma od metalkore na mile..
da sa o tom polemizovat maju aj metalcorove prvky ... ani jedna kapela nehra vkuse to iste ..
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

lol ako si vôbec môžeš už len myslieť že by hrali na playback a v štúdiách jej hlas menia. kks toto asi nikdy nepochopím. Samozrejme že je to jej hlas. Táto krásna dáma má absolútne normálny hlas ako každý iný človek.
a to že spieva takým hlasom akým spieva tiež nie je nejaká neviem aká záhada absolútne normálne dnes.

A poprosím autora témy aby nikomu nehovoril že Arch Enemy spievajú cez playback pretože ak natráfí na nejakého človeka čo premýšľa triezvo a z metalu sa mu páči aspoň čo to a nezavrhuje metal tak ho buď vysmeje alebo mu nebúcha :roll:
Flinstone napísal:da sa o tom polemizovat maju aj metalcorove prvky ... ani jedna kapela nehra vkuse to iste ..
Klikni si na môj myspace, choď na stránke nižšie až k mojím priateľom a nad nimi budú dve videá. A porovnaj to s Arch Enemy. Mám na mysli štýl. Pretože to čo tom uvidíš má k metalcoru viac než Arch Enemy :)
skodde
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa skodde »

takze problem solved. angela tam nespieva od zaciatku.

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=77NK4aPayIU
//edit
mne osobne sa viac paci hlas toho typka (Johan Liiva) ako angely
Napísať odpoveď