viem že táto téma tu už bola ale u jedného užívatela to nedospelo k výsledku a druhý čo mal rovnaký problém používal operu. lebo tiež mi vypisuje že pripravený ale nič neprehrá. používam najnovčí Firefox a mám najnovšie kodeky a WMPlayer 10. v jednom príspevku hovorili o inštalovaní nejakých pluginov, ale v tom sa nevyznám a ani neviem aké
archív markízy
archív markízy
neviete ako pozerať video z archívu markízi?
viem že táto téma tu už bola ale u jedného užívatela to nedospelo k výsledku a druhý čo mal rovnaký problém používal operu. lebo tiež mi vypisuje že pripravený ale nič neprehrá. používam najnovčí Firefox a mám najnovšie kodeky a WMPlayer 10. v jednom príspevku hovorili o inštalovaní nejakých pluginov, ale v tom sa nevyznám a ani neviem aké
myslím že problém nebude v tom že nemám najnovší WMP- ten ani nechcem a tiež si nemyslím že bude treba vypať Firewall lebo videá z youtube mi idú v poho. takže poradte mi nejaký postup please!
Re: archív markízy
nooo,ono ide o to,ze ten archiv na markize ma dost caste vypadky,,uz som aj ja bol na pomykove,ci mam nieco posrate v nastaveniach/kodekoch a nakoniec vysvitlo,ze vypadok je na druhej stranemito85 napísal:neviete ako pozerať video z archívu markízi?
viem že táto téma tu už bola ale u jedného užívatela to nedospelo k výsledku a druhý čo mal rovnaký problém používal operu. lebo tiež mi vypisuje že pripravený ale nič neprehrá. používam najnovčí Firefox a mám najnovšie kodeky a WMPlayer 10. v jednom príspevku hovorili o inštalovaní nejakých pluginov, ale v tom sa nevyznám a ani neviem akémyslím že problém nebude v tom že nemám najnovší WMP- ten ani nechcem a tiež si nemyslím že bude treba vypať Firewall lebo videá z youtube mi idú v poho. takže poradte mi nejaký postup please!