archív markízy

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

archív markízy

Príspevok od používateľa mito85 »

neviete ako pozerať video z archívu markízi?

viem že táto téma tu už bola ale u jedného užívatela to nedospelo k výsledku a druhý čo mal rovnaký problém používal operu. lebo tiež mi vypisuje že pripravený ale nič neprehrá. používam najnovčí Firefox a mám najnovšie kodeky a WMPlayer 10. v jednom príspevku hovorili o inštalovaní nejakých pluginov, ale v tom sa nevyznám a ani neviem aké :oops: myslím že problém nebude v tom že nemám najnovší WMP- ten ani nechcem a tiež si nemyslím že bude treba vypať Firewall lebo videá z youtube mi idú v poho. takže poradte mi nejaký postup please!
Mek
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

mne napriklad pod firefoxom nesli, ale pod IE ano. skusal si? :idea:
vilko
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: archív markízy

Príspevok od používateľa vilko »

mito85 napísal:neviete ako pozerať video z archívu markízi?

viem že táto téma tu už bola ale u jedného užívatela to nedospelo k výsledku a druhý čo mal rovnaký problém používal operu. lebo tiež mi vypisuje že pripravený ale nič neprehrá. používam najnovčí Firefox a mám najnovšie kodeky a WMPlayer 10. v jednom príspevku hovorili o inštalovaní nejakých pluginov, ale v tom sa nevyznám a ani neviem aké :oops: myslím že problém nebude v tom že nemám najnovší WMP- ten ani nechcem a tiež si nemyslím že bude treba vypať Firewall lebo videá z youtube mi idú v poho. takže poradte mi nejaký postup please!
nooo,ono ide o to,ze ten archiv na markize ma dost caste vypadky,,uz som aj ja bol na pomykove,ci mam nieco posrate v nastaveniach/kodekoch a nakoniec vysvitlo,ze vypadok je na druhej strane :wink: :idea:
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

hej skúšal som aj cez FF aj cez IE a nič a skúšal som aj viaceré relácie, nielen jednu:(
Napísať odpoveď