Assasin`s Creed

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blazer
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

AXO napísal:az na male nedostatky, ze tam nie je len CZ dabing, najlepsie to je vidno, ked sa prewchadzas po meste a ti obycajni ludia ti niekedy zahlasia aj po EN/DE/FR...
ja mam english verziu, nedokazem si zvyknut na ceske hry a tiez obcas hodia francuzsku hlasku ludia :)
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

akurat ze tie nemecke a francuzske hlasky maju byt v 1 aj v 2 verzii aby ukazali ze tie kriziacke vypravi boli zalezistostou viacerych narodov ci nieco v tom zmysle
Vguru
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vguru »

Haló ľudia.. Táto hra konci zabitím svojho majstra? Lebo uz som to spravil aj mi ukazalo tie zvyšné ,úlomky raja' vyšiel som z toho blbeho stroja odišiel aj ten profesor a jeho sekretárka a ja som ostal sam v tej divnej miestnosti.. Len teraz neviem ci to ma fakt taký prid.baný koniec alebo sa tam dá este niečo robiť.. Prosím poraďte amatérovi... Ďakujem
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vguru napísal:Haló ľudia.. Táto hra konci zabitím svojho majstra? Lebo uz som to spravil aj mi ukazalo tie zvyšné ,úlomky raja' vyšiel som z toho blbeho stroja odišiel aj ten profesor a jeho sekretárka a ja som ostal sam v tej divnej miestnosti.. Len teraz neviem ci to ma fakt taký prid.baný koniec alebo sa tam dá este niečo robiť.. Prosím poraďte amatérovi... Ďakujem
Ja som to od nudy ani nedohral takze neviem. :?
Hulkm
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hulkm »

Vguru napísal:Haló ľudia.. Táto hra konci zabitím svojho majstra? Lebo uz som to spravil aj mi ukazalo tie zvyšné ,úlomky raja' vyšiel som z toho blbeho stroja odišiel aj ten profesor a jeho sekretárka a ja som ostal sam v tej divnej miestnosti.. Len teraz neviem ci to ma fakt taký prid.baný koniec alebo sa tam dá este niečo robiť.. Prosím poraďte amatérovi... Ďakujem
pozri volake strany dozadu, urcite to tu uz bolo riesene...po zabiti a vy stupeni zo stroja by sa malo dat este pozriet do pocitacov a v miestnosti asi kde spis pomocou Eagle V. by si mal neico vidiet na stene...ja som to este nedohral ale apson neico take tu spominali ostatni
profik
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa profik »

Hulkm napísal:pozri volake strany dozadu, urcite to tu uz bolo riesene...po zabiti a vy stupeni zo stroja by sa malo dat este pozriet do pocitacov a v miestnosti asi kde spis pomocou Eagle V. by si mal neico vidiet na stene...ja som to este nedohral ale apson neico take tu spominali ostatni
ano, je to presne tak, pojdes do tej miestnosti kde spis a das eagle tam sa ti na stene za postelou nieco zobrazi a pojdu titulky-cize THE END
serfar
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa serfar »

ludia preco mi to seka ked dakoho zabijem uz som vymenil aj nt mam teraz nt s 8600 gt 512 vram a ramku 3 giga a stale mi tio sekne ked dakoho zabijem, skusal som preinstalovat win, drivre aj hru, iny crack a nepomohlo pls help
Takth!K
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Takth!K »

AKe to ma HW naroky staci mi povedat ci by mi to slo na

PROCESOR: intel core 2 duo 2.00ghz
RAM: 2gb ( 2x1gb )
KRAFIKA: g-force N8500 512mb
ZVUKOVA: (neviem presne ) 5+1
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

AXO napísal:az na male nedostatky, ze tam nie je len CZ dabing, najlepsie to je vidno, ked sa prewchadzas po meste a ti obycajni ludia ti niekedy zahlasia aj po EN/DE/FR...
:lol: to som si všimol ked som išiel na koni a ty vojaci namna kricia po anglicky :D Full česky dabing tam bohužial nieje , ale určite je tam kus prace :)
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

kua...vzdy v jeruzaleme mi vypne hru...neda sa to dako spravit ?
->slavo<-
Addict
Addict

Leniv3c napísal:kua...vzdy v jeruzaleme mi vypne hru...neda sa to dako spravit ?
vyskušaj preinštalovat hru ,ale savy si ulož niekam. :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

slavo: uzasna rada :roll: problem bude v tom ze ma tu staru verziu v korej Jeruzalem padal :roll:
->slavo<-
Addict
Addict

tak to je prve čo ma napadlo . mne to ide vpohode aj jeruzalem. tak neviem v čom je problem.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ty brainz0r tak ti to nepada asi preto lebo mas "fixnutu" verziu hry on ma staru ktora v jeruzaleme pada cize si musis stahnut novu cize tu "fixnutu"

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 11:44 )
chalani mam jeden problem proste ked uz bijem toho predposledneho "bossa" tam jak idem najprv na koni zosadnem a musim vela vojakou pobit a potom na konci je ale vzdy ked sa bijem tak ked drzim ako obranu tak ho vzdy iba kopne alebo udrie ale nezabije ho mecom... neviete jak to spravit aby zomierali? plz
soto
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soto »

ClicK napísal: chalani mam jeden problem proste ked uz bijem toho predposledneho "bossa" tam jak idem najprv na koni zosadnem a musim vela vojakou pobit a potom na konci je ale vzdy ked sa bijem tak ked drzim ako obranu tak ho vzdy iba kopne alebo udrie ale nezabije ho mecom... neviete jak to spravit aby zomierali? plz
ked ho zvalis na zem priskoc k nemu (medzernik) a potom ako sa zdviha tak ho iba doraz...
geimz
Novice
Novice

Príspevok od používateľa geimz »

pls mam problem hram Assassina na CPU Intel C2D 3,0 Ghz, 2GB RAM, geforce 8600gt 256 MB, hra ide plynule aj na plne detaily, ale vzdy ked idem niekoho zabit sa mi hra sekne asi na 20 sek. Skusal som nove ovladace, znizenie rozlisenia, ale ono to robi aj na 640x480 a najmensie detaily. Pls help!Ostatne hry idu v pohode.........
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

lagovala by mi tato hra na najnizsich detailoch ? AMD Athlon 3200+ [2,1ghz] , 512ram / skuste pocitat aj ked budem mat 2gb , GeForce 6600GT 256mb
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

na tej konfiguracii ani nema zmysel hru spustat.. AJ ked by si hru rozchodil na min. detailoch a nizkom rozliseni, pochybujem, ze by si z nej nieco mal. Navyse tato hra si pri manevrovani priam vyzaduje plynulost.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

aha :(((
Blaky
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Blaky »

Chcem sa spytat ci mi to pojde na 64bit viste lebo niekde som cital ze len na 32 a neako sa mi to nechce hladat :D pls odpiste :?
Napísať odpoveď