ja mam english verziu, nedokazem si zvyknut na ceske hry a tiez obcas hodia francuzsku hlasku ludiaAXO napísal:az na male nedostatky, ze tam nie je len CZ dabing, najlepsie to je vidno, ked sa prewchadzas po meste a ti obycajni ludia ti niekedy zahlasia aj po EN/DE/FR...
Assasin`s Creed
Haló ľudia.. Táto hra konci zabitím svojho majstra? Lebo uz som to spravil aj mi ukazalo tie zvyšné ,úlomky raja' vyšiel som z toho blbeho stroja odišiel aj ten profesor a jeho sekretárka a ja som ostal sam v tej divnej miestnosti.. Len teraz neviem ci to ma fakt taký prid.baný koniec alebo sa tam dá este niečo robiť.. Prosím poraďte amatérovi... Ďakujem
-
lekoklatik
VIP
Ja som to od nudy ani nedohral takze neviem.Vguru napísal:Haló ľudia.. Táto hra konci zabitím svojho majstra? Lebo uz som to spravil aj mi ukazalo tie zvyšné ,úlomky raja' vyšiel som z toho blbeho stroja odišiel aj ten profesor a jeho sekretárka a ja som ostal sam v tej divnej miestnosti.. Len teraz neviem ci to ma fakt taký prid.baný koniec alebo sa tam dá este niečo robiť.. Prosím poraďte amatérovi... Ďakujem
-
Hulkm
Professional
- Kontaktovať používateľa:
pozri volake strany dozadu, urcite to tu uz bolo riesene...po zabiti a vy stupeni zo stroja by sa malo dat este pozriet do pocitacov a v miestnosti asi kde spis pomocou Eagle V. by si mal neico vidiet na stene...ja som to este nedohral ale apson neico take tu spominali ostatniVguru napísal:Haló ľudia.. Táto hra konci zabitím svojho majstra? Lebo uz som to spravil aj mi ukazalo tie zvyšné ,úlomky raja' vyšiel som z toho blbeho stroja odišiel aj ten profesor a jeho sekretárka a ja som ostal sam v tej divnej miestnosti.. Len teraz neviem ci to ma fakt taký prid.baný koniec alebo sa tam dá este niečo robiť.. Prosím poraďte amatérovi... Ďakujem
-
profik
Light Professional
ano, je to presne tak, pojdes do tej miestnosti kde spis a das eagle tam sa ti na stene za postelou nieco zobrazi a pojdu titulky-cize THE ENDHulkm napísal:pozri volake strany dozadu, urcite to tu uz bolo riesene...po zabiti a vy stupeni zo stroja by sa malo dat este pozriet do pocitacov a v miestnosti asi kde spis pomocou Eagle V. by si mal neico vidiet na stene...ja som to este nedohral ale apson neico take tu spominali ostatni
-
->slavo<-
Addict
AXO napísal:az na male nedostatky, ze tam nie je len CZ dabing, najlepsie to je vidno, ked sa prewchadzas po meste a ti obycajni ludia ti niekedy zahlasia aj po EN/DE/FR...
-
aviceN
Guru
ty brainz0r tak ti to nepada asi preto lebo mas "fixnutu" verziu hry on ma staru ktora v jeruzaleme pada cize si musis stahnut novu cize tu "fixnutu"
//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 11:44 )
chalani mam jeden problem proste ked uz bijem toho predposledneho "bossa" tam jak idem najprv na koni zosadnem a musim vela vojakou pobit a potom na konci je ale vzdy ked sa bijem tak ked drzim ako obranu tak ho vzdy iba kopne alebo udrie ale nezabije ho mecom... neviete jak to spravit aby zomierali? plz
//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2008, 11:44 )
chalani mam jeden problem proste ked uz bijem toho predposledneho "bossa" tam jak idem najprv na koni zosadnem a musim vela vojakou pobit a potom na konci je ale vzdy ked sa bijem tak ked drzim ako obranu tak ho vzdy iba kopne alebo udrie ale nezabije ho mecom... neviete jak to spravit aby zomierali? plz
ked ho zvalis na zem priskoc k nemu (medzernik) a potom ako sa zdviha tak ho iba doraz...ClicK napísal: chalani mam jeden problem proste ked uz bijem toho predposledneho "bossa" tam jak idem najprv na koni zosadnem a musim vela vojakou pobit a potom na konci je ale vzdy ked sa bijem tak ked drzim ako obranu tak ho vzdy iba kopne alebo udrie ale nezabije ho mecom... neviete jak to spravit aby zomierali? plz
pls mam problem hram Assassina na CPU Intel C2D 3,0 Ghz, 2GB RAM, geforce 8600gt 256 MB, hra ide plynule aj na plne detaily, ale vzdy ked idem niekoho zabit sa mi hra sekne asi na 20 sek. Skusal som nove ovladace, znizenie rozlisenia, ale ono to robi aj na 640x480 a najmensie detaily. Pls help!Ostatne hry idu v pohode.........
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe