Assassins Creed 3

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
frajerik
Medium Star
Medium Star

Re: Assassins Creed 3

Príspevok od používateľa frajerik »

Nemtusim ci to sem mozem hodit, ak nie tak to zmazte. Mam na predaj kod z grafiky na AC3 - pravdepodobne steam. Ak by niekto mal zaujem tak napiste SS.
Jump3r-ko
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jump3r-ko »

Načo všetko sa vlastne dá použiť oštep na lane? Mám ich 5 ale používam stále len 1 akoby to bola pevná zbraň.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

K!K0 napísal:Tiež som zo začiatku mal problémy s tým páčením,teraz mi to ide v pohode ale mám taký problém že keď chcem otvoriť truhlicu s pokladom tak niekedy vypáčim celý zámok ale truhlica sa neotvorí a zámok sa zase zamkne.Stalo sa vám to už niekedy?
Nad zámkov je taká vec ktorá keď začneš páčiť ide smerom do ľava. Je to niečo ako časomiera keď to nestihneš a prejde na druhú stranu musíš znova vypáčiť.
Jump3r-ko napísal:Načo všetko sa vlastne dá použiť oštep na lane? Mám ich 5 ale používam stále len 1 akoby to bola pevná zbraň.
Mozes snim pritiahnut nepriatela ale ho obesiť na strome a ešte niečo ale neviem čo... asi 3 veci sa stým dajú spraviť :)
Santy31
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Santy31 »

Nazdar, nainštaloval som si AC3 na dva ntb-ky. Na slabšom mi to ide, ale na druhom výkonnejšom mi to spustiť nejde. Ukáže mi iba úvodnú obrazovku ´´Inspired by historic events...´´ a nič viac. V správcovi úloh mi zas ukazuje že neodpovedá. V čom môže byť chyba?
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Nad zámkov je taká vec ktorá keď začneš páčiť ide smerom do ľava. Je to niečo ako časomiera keď to nestihneš a prejde na druhú stranu musíš znova vypáčiť.
Aha ďakujem pekne :) myslel som si že tá vec je ten zámok a keď prejde úplne doľava tak zámok je vypáčený.
PtM
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa PtM »

kde sa vyhotovujú vynálezy za almanachy ? a treba ich odniesť Benjaminovi Franklinovi alebo nie ?
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Ako sa tu vlastne zarábajú peniaze? Mám mizerných 2000 a za to si nemôžem nič kúpiť.
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Peniaze nájdeš v pokladoch...hlavne poklady v pevnostiach sa oplatí otvárať.Alebo lov zver a potom to v obchode predaj.Alebo po splnení assassínskych kontraktov(tvojimi rekrutmi) dostaneš peniaze.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

hladaj truhlice, pln vedlajsie misie...
Rob3Rt0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Rob3Rt0 »

hlavne kupuj/predavaj veci, posielaj convoy-e a rob homestead misie aby si mohol kupit co najviac veci + leveluju sa ti obyvatelia a mozu vyrabat lepsie veci
ja som mal neskor uz vyse 70 000 a nevedel co s tym
Prílohy
AC14.jpg
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Našiel som kľúč, mám ísť ešte zapojiť jeden zdroj energie keď sa nemýlim, no neviem kde mám ísť.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

lukas9206 napísal:Našiel som kľúč, mám ísť ešte zapojiť jeden zdroj energie keď sa nemýlim, no neviem kde mám ísť.
xixo22
Star
Star

Príspevok od používateľa xixo22 »

kto nedohral necitat!
Spoiler
takze nie kazdy si to asi vsimol ale v podstate su 2 konce. ked clovek iba prejde pribeh bez side questov, (konkretne bez Kiddovho pokladu) desmond spadne, scernie obraz a pusti sa video s titulkami. Ak najdete kiddov poklad, teda ulomok raja, ktory bol pouzivany ako stit, spadne, scernie obraz, vyda zo seba este zvuk a ide video s titulkami. skusal som sam a je to tak ...tu su aj videa

bez ulomku

s ulomkom

takze podla mojho nazoru dokaz ze to prezil :)
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

Nevie niekto ako vypnem cierne okraje v hre (hore a dole) ? ako su napriklad vo filmoch. A nema niekto z vas velku citlivost myse? na internete som nasiel ze tych ludi je viac ale nikto neprisiel s normalnym riesenim.
lubo188
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lubo188 »

zdravim nema niekto problem stym ze mu nefunguje ovladanei v ucetni knihe? vraj tam nefunguje myska funguju len sipky na klavesnici a z tej knihy sa neda nijako vyjst len tvrdo cez alt+F4 podarilo sa to niekomu vyriesit? chcem si kupit mec ine rucho ale nic nefunguje dakujem :(
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

mufazo napísal:Nevie niekto ako vypnem cierne okraje v hre (hore a dole) ? ako su napriklad vo filmoch. A nema niekto z vas velku citlivost myse? na internete som nasiel ze tych ludi je viac ale nikto neprisiel s normalnym riesenim.
Ja som mal čierne okraje keď som mal rozlíšenie 1650x1080 a po zmenení na 1920x1080 čierne okraje zmizli. Musíš mať dobrý pomer strán, inak ti obraz prispôsobí, čoho výsledkom sú čierne okraje. Pohraj sa s rozlíšením obrazovky.

// Ako získam ďalších troch asasínov? Som v dvanástej sekvencii a mám iba troch.
leon2222
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa leon2222 »

Zdarte, mam problem s vlkmi ked nahanam indianku, utočia na mna traja, ale podla klaves ktore mi ukazuje im nič nerobim, vždy sa mi zahryznu do krku, viete niekto ako na to alebo neviete kde by som zohnal sawe aby som preskočil tuto sekciu pretože som vyskušal už všetky klavesove kombinacie a nič, stale nič hmmmmmmm zaujimave
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ďalších assassinov získaš tak isto ako prvých troch , akurát v inom meste ;) Čiže ak máš tých 3 z Bostonu , musíš ísť do New yorku a robiť to isté
Ba-Yo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ba-Yo »

Už mám štyroch, ale záchranná misia nebola na mape, náhodou som na ňu narazil. Už viem ako :wink:
chrobak
Star
Star

Príspevok od používateľa chrobak »

mozem sa opytat cim je zaujimavy multiplayer ? Rozmyslam nad originalom
Napísať odpoveď