Mám menší problém s týmto notebookom. Neviem, či ja som taký totálne dementný, ale nikde neviem nájsť , ako si zmením zvuk... Na klávesnici mám na F10 a F11 ovládanie zvuku za pomoci tlačidla Fn, ale aj keď ho stlačím a snažím sa potom ovládať zvuk, nič sa nedeje. Prešiel som si celú príručku, no tam nič o tomto mojom probléme spomenuté nie je...
Vedel by mi niekto poradiť, akú kombináciu klávesou mám použiť, príp. kde sa to celé nastavuje? (nechcem ale riešenie typu: vpravo dole na lište máš reproduktor, tam si to zmeň...)
Díky
Asus F5GL
-
Exxon
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
To fn by malo fungovat, over si, ci mas poriadne nainstalovane vsetky ovladace, pripadne nejake utilitky, ktore boli k notasu prilozene...
Ale podla mojich skusenosti je to casto otazka OS a jeho aktualneho dusevneho stavu, napriklad mi asi pred tyzdnom po aktualizacii prestala fungovat klavesova kombinacia na prepinanie pesniciek, tak len cakam kedy to fixnu..
Ale podla mojich skusenosti je to casto otazka OS a jeho aktualneho dusevneho stavu, napriklad mi asi pred tyzdnom po aktualizacii prestala fungovat klavesova kombinacia na prepinanie pesniciek, tak len cakam kedy to fixnu..