ASUS K8N pomoc.
-
rg
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
ASUS K8N pomoc.
Zdravim,mam s touto doskou takyto problem. Neda sa dostat do biosu,lebo nereaguje na klavesnicu. Clovek,co mi ju dal hovoril,ze mal nejaky virus a posahalo mu to aj bios a ze odvtedy ma tento problem. Je mozne to nejako poriesit,resp. flashnut novy bios? Kedze sa mi neda dostat do biosu,tak sa neda nastavit ani s coho ma bootovat. Dik za nejake rady...
-
rg
Amateur
Stiahni si navod a pozri sa,ja som to tam zatial nenasiel.Gangy napísal:Ten jumper tam urcite je, pozri sa do manualu tam ho mas aj nakresleny. Musis vybrat jumper aj baterku, samozrejme odpojit zo siete a chvilu pockat. RTFM
Kód: Vybrať všetko
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=2-
zdenko.xxxx
Light Star
dobra rada, aj od smrada:
ked nevies najst jumper na resetovanie, vyber baterku a daj ju do dosky naopak, pockaj minutku a daju ju normalne. niektre dosky este pri tomto musia mat vypnuty zdroj.
inak koli takymto gangiho vylevom som prestal pisat na lamkach, lebo nie kazdy je king ako on a urcite nie kazdy vie citat anglicke manualy. budis
ked nevies najst jumper na resetovanie, vyber baterku a daj ju do dosky naopak, pockaj minutku a daju ju normalne. niektre dosky este pri tomto musia mat vypnuty zdroj.
inak koli takymto gangiho vylevom som prestal pisat na lamkach, lebo nie kazdy je king ako on a urcite nie kazdy vie citat anglicke manualy. budis
-
Shark NX
Addict
A nie kazdy je tak pribrzdeny aby daval Baterku naopak.
1. Ked das baterku naopak ... Nedotknes sa oboch kontaktov.
2. Keby si sa nahodou dotkol tak prepolujes CMOS a dosku mozes vyhodit.
Cize taketo "profesionalne" rady si nechaj preseba. Ked uz tak ju mozes vytiahnut. A ked je niekto tak sprosty ze nevie citat manual tak som zvedavy jak moze existovat. Hlavne manualy IT techniky ktore su pisane jak pre negramotnych.
Cize taketo "profesionalne" rady si nechaj preseba. Ked uz tak ju mozes vytiahnut. A ked je niekto tak sprosty ze nevie citat manual tak som zvedavy jak moze existovat. Hlavne manualy IT techniky ktore su pisane jak pre negramotnych.
pocuj, ty profesional, vies ako ta baterka vobec vyzera__Shark NX napísal:A nie kazdy je tak pribrzdeny aby daval Baterku naopak.
+ precnieva na druhu stranu takze, ked ju tam das naopak tak tie kontakty akurat spojis nijake prepolovanie, omg nerobil som to raz
a ku tomu manualu, cuduj sa svete su aj ludia co nevedia anglicky - ooo to je skandal, to je uncool
-
Shark NX
Addict
Ty amater a co som pisal v Prvom bode?? Bud sa nedotkne, alebo sa dotke a skratne CMOS obvod (Ja nehovorim ze sa poskodi. Len ze ho Skratne co je to iste ako keby si Resetol CMOS)
btw Viem velmi dobre aka baterka tam ide. Vo vacsine Pripadov CR2032 alebo CR2025 Litiova, Niektore pouzivali MR 2032
A su dosky u ktorych sa baterka vklada Vertikalne a tie maju naproti sebe dva kontakty. "Vlozka" je mierne klucovana ale s trochu bezmozgej sily to das bez problemu naopak a odpalis ROM a CMOS pamat.
Asus robi navody typu Usmievajuci vykricnik ti hovori ze nesmies toto a toto.
Gigabyte Nie ale zas ma vsetko napisane extremne trivialne
AsRock rovnako ako ASUS este aj Farebne obrazkove navody po krokoch.
MSI ako GB
DFI podobne
atd...
A ked tomu nerozumiem, to je taky problem dat zoznam.sk a zapnut slovnik??
Este nieco??
btw. to v SS mi pripomina porovnavanie typu ... Ja mam vacsi penis, Nie to ja mam vacsi penis
btw Viem velmi dobre aka baterka tam ide. Vo vacsine Pripadov CR2032 alebo CR2025 Litiova, Niektore pouzivali MR 2032
A su dosky u ktorych sa baterka vklada Vertikalne a tie maju naproti sebe dva kontakty. "Vlozka" je mierne klucovana ale s trochu bezmozgej sily to das bez problemu naopak a odpalis ROM a CMOS pamat.
Asus robi navody typu Usmievajuci vykricnik ti hovori ze nesmies toto a toto.
Gigabyte Nie ale zas ma vsetko napisane extremne trivialne
AsRock rovnako ako ASUS este aj Farebne obrazkove navody po krokoch.
MSI ako GB
DFI podobne
atd...
A ked tomu nerozumiem, to je taky problem dat zoznam.sk a zapnut slovnik??
Este nieco??
btw. to v SS mi pripomina porovnavanie typu ... Ja mam vacsi penis, Nie to ja mam vacsi penis
-
rg
Amateur
Mas pravdu,je to tam. V tej rychlosti som si to nevsimol. A anglicky viem,len som to nejako prehliadol. Prepac,ze si sa musel namahat mi poradit.Gangy napísal:Si snad dement? Stiahol som manual co mi zabralo 30 sec a hned ako som ho otvoril som to po par scrolloch nasiel.
A k tomu dementovi. Daj kontakt cez ss,dohodneme stretko a povedz mi to do oci.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 18:52 )
to s baterkou som skusal....salami napísal:dobra rada, aj od smrada:
ked nevies najst jumper na resetovanie, vyber baterku...
zvysok nekomentujem...
Kontakt odoslany
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 19:49 )
Taky rychly zvrat smerovania konverzacie som este nezazil
Pre ostatnych: Prisli sme na to, ze sme vlastne neprisli na nic. Ked je zapojena Usb klavesnica tak sa diody rozsvieta, co znamena ze by aj sla len nieje zapnuty USB legacy support. Preco nejde PS2 port je len jedina moznost a to ze je proste odje*any konektor. Rq ma nastastie presne taku istu dosku ktora je mrtva uplne takze ak Asus support neposkytne nejake uzitocne informacie, skusi ho vybrat z tej mrtvej a nasadit ho na tuto, ktora sa okrem neho javi ako v poriadku.
//autoeditácia príspevku ( 22 Jan 2009, 19:49 )
Taky rychly zvrat smerovania konverzacie som este nezazil
Pre ostatnych: Prisli sme na to, ze sme vlastne neprisli na nic. Ked je zapojena Usb klavesnica tak sa diody rozsvieta, co znamena ze by aj sla len nieje zapnuty USB legacy support. Preco nejde PS2 port je len jedina moznost a to ze je proste odje*any konektor. Rq ma nastastie presne taku istu dosku ktora je mrtva uplne takze ak Asus support neposkytne nejake uzitocne informacie, skusi ho vybrat z tej mrtvej a nasadit ho na tuto, ktora sa okrem neho javi ako v poriadku.