Ati 4890 2GB Vapor X ovládač
Ati 4890 2GB Vapor X ovládač
Ahojte. Mám grafickú kartu Ati 4890 2GB Vapor X potreboval by som na nu ovládač.Neviem ho nájsť. Mám Windows 7 64bit.Prosím pomôžte mi nájsť presný ovládač na grafiku aby to vo win 7 šlo dobre lebo ja mám knej ovládač ktorý je na Win XP.Dík
Re: Ati 4890 2GB Vapor X ovládač
Kde by som hľadal ovládač pre Ati grafickú kartu? Hmm, myslím, že najlepšie asi na stránke amd.
http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx
Už som nainštaloval nový ovládač. Prosím ťa vieš mi povedať prečo ked hrám a napr sťahujem tak skoro vždy PC sekne? Mám CPU Core i7 920 chladený Noctuou, grafa 4890 2Gb s Vapor X chladičom takže si myslím že by sa nemalo nič prehrievať aj podľa teplot je to OK. Jedine že by to bolo Win 7?Goten napísal:Kde by som hľadal ovládač pre Ati grafickú kartu? Hmm, myslím, že najlepšie asi na stránke amd.![]()
od zleho zdroja az po ramky
Ahoj. Zdroj mám Corsair 650W, Ramky Kingston 3X2GB .Zdroj by mal stačiť isto.beardie napísal:od zleho zdroja az po ramky
nehovorim o kvalite ale funkcnosti
pre zaciatok prebehni ramky memtestom
pre zaciatok prebehni ramky memtestom
Ok.Dnes som si stiahol memtest x86 v 3.5a a vypalil ako obraz dal v biose aby botoval pc z CD. Spustil sa Memtest dal sa po pár sekundách na 7% a potom som to nechal tak 55 minút. Zdalo sa mi že ten memtest nepracuje pretože obraz bol stále istý nič sa ani len nezmenilo. Funguje to? Dnes v noci to chcem nechať bežať.Ako dlho by som to mal nechať ísť?
minimalne by sa mali menit tie stringy a percenta
2 iteracie stacia, testoval by som najskor vsetky ramky, ak to vyhodi chybu, tak kazdy modul samostatne
2 iteracie stacia, testoval by som najskor vsetky ramky, ak to vyhodi chybu, tak kazdy modul samostatne
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Daj si najnovší memtest čo sa volá memtest plus [courtesy of hojko] ten nemrzne.
Ahoj. Urobil som ten test rámiek, použil som na to Memtest 4.1a otestované boli za 42 minút a žiaden error. Tak kde je chyba v mojom PC?beardie napísal:minimalne by sa mali menit tie stringy a percenta
-
Pigesko
King
Martin502: problem so seknutim PC nastal az po nainstalovani najnovsich driverov vsak??
predpokladam ze si ich instaloval bez toho, aby si stare odstranil...vsak??
Nie. Odinštaloval som ovládače staré a potom nové nainštaloval. Som z toho už zúfalý. Podľa testu ramky sú OK. Teploty CPU sú OK jedine žeby sa niako prehrievala grafa viete niaky dobrý program ktorý zaznamená teploty?Pigesko napísal:Martin502: problem so seknutim PC nastal az po nainstalovani najnovsich driverov vsak??predpokladam ze si ich instaloval bez toho, aby si stare odstranil...vsak??
-
Pigesko
King
aj zakladny CCC ukazuje docela "realne" teploty
inak to tu uz bolo par krat pisane...vsetky softy ktore ti dokazu tu teplotu ukazat si tu hodnotu teploty beru z rovnakeho "zdroja"...takze je jedno co pouzijes, kazdy soft ti ukaze +- rovnake teploty