ATI xpress 1270

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Rosinoo
Expert
Expert

ATI xpress 1270

Príspevok od používateľa Rosinoo »

Zdravim
Takze:
po 1.) potrebujem stiahnut Catalyst na tuto grafiku lenze na oficialnej stranke som ho nenasiel.
po 2.)Mam s nou takyto problem ze pri hrani aj solavych starych hier ako je CSko na 800x600 napr je jedno na akom rozliseni mi po case hrania zacne sekat obraz a seka takych 30 sekund. potom zase ide v pohode no po takych 5 minutkach zase toto sa opakuje dookola. Neviem co moze byt chyba. Catalyst som stahoval tento

Kód: Vybrať všetko

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html
EDIT: ta grafika je v notebooku. Mozno si pomyslite ze hrat hry na notebooku je blbost ale tak CSko by mal zvladat hocijaky šrot. no teda skoro
Notebook mam MSI ER710X
AMD Athlon X2
2 gb RAM
ATI xpress 1270 - ZEVRAJ 265 mb sa mi nechce verit

Kód: Vybrať všetko

http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&maincat_no=135&prod_no=1177
:)
Duffiii
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Duffiii »

to neni grafikou necim inym aj ja som tom al z nicoho nic 15sekund xekalo a a potom v pohode do teraz som to mal a z nicoho nic prestalo
Rosinoo
Expert
Expert

Duffiii napísal:to neni grafikou necim inym aj ja som tom al z nicoho nic 15sekund xekalo a a potom v pohode do teraz som to mal a z nicoho nic prestalo
mne to praveze z nicoho nic zacalo. mam notebook asi 3 mesiace a tak po mesiaci mi zacalo sekavat. a robi to doteraz inac komp bezi rychlo vsetko nacitava rovnako len toto ma stve ze to seka. a catalyst mam dobry ?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Nemáš náhodou na pozadí pustený internotový browser. Lebo mne presne toto robí keď mám pri hraní zapnutý browser. Je jedno či FireFox alebo Operu ( IE som neskusal ). Každých pár minút sa to na chvíľu "rozseká" a potom prestane. Keď browser vypnem, hned problémy zmyznú..
Rosinoo
Expert
Expert

nene nemam spustene nic. a zaujimave je ze sa mi to stava az po case hrania. mzoe byt ze sa prehrieva ? ale predtym mi to nerobilo poradte pls
Napísať odpoveď