Audi - BGU / EU

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Forsaken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Audi - BGU / EU

Príspevok od používateľa Forsaken »

ahoj

mam dve otazky, negooglil som - lebo verim ze mi odpoviete lepsie :)

1. Audi s BGU - co to znamena ?

"Rozvody u tohoto vozidlá s motorom BGU sú bez výmeny a majú trvalú životnosť. "

je to realne? alebo je v tom hacik ?

2. moze byt toto auto http://autobazar.eu/pics/1241/4137363_24.jpg vyrobene v EU ked ma USA tachometer?
Noobsz DJ
Guru
Guru

Re: Audi - BGU / EU

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

1 → Rozvody s dlhou životnosťou bez nutnosti výmeny sú s reťazou. Neviem, či tento model Audi má rozvody s reťazou. Ak majú rozvody s reťazou tak áno, je to reálne a háčik v tom nebude. V tomto prípade sa menia rozvody len v prípade, že je počuť hrkotanie reťaze. Ja mám tiež auto s reťazou v rozvodoch a doteraz neboli rozvody menené. A to mám najazdených už skoro 204 000km (klop-klop).
2 → Mohlo byť vyrobené v EU pre USA trh. Pravdepodobne to bude dovoz. Len neviem, prečo by niekto EU auto dovážal z USA.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

A4 rocnik 2001 az 2005, treba si pozriet presny rok. Prave v polovice tohto modelu, teda niekedy v roku 2003 zacali do tychto aut davat retaz.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Noobsz DJ ... Dovoz auta z USA vyrobeného v EU nie je blbosť :) krstný, čo dováža autá zo zahraničia vravel, že brali nový Touareg vyrobený u nás z Ameriky. Pretože cena tu bola cca 2 milióny, za veľkou mlákou len milión ... (nemuselo to byť presne o polovicu, ale viem, že sa to poriadne oplatilo )
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Nenapísal som, že je to blbosť dovážať EU autá z USA. Napísal som, že neviem prečo by zrovna EU auto z USA niekto dovážal, keď EU áut je tu kopec.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

ok, dik za odpovede.

1. auto je 2004, BGU je engine code, - len ma zaujimalo ci moze nieco take byt ze nieco v aute ma "trvalu" zivotnost... a ci to potom neprinasana ine skryte rizika.

2. http://audi-a4.autobazar.eu/s4-30-v6-qu ... 37363.html
jedna sa o toto auto, ale teraz uvazujem ze 3.0 + spotreba je nic moc, takze je to pase.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Moze byt ze sa dany variant nevyraba pre EU trh... myslim ze niektore nedavne M5 sa s klasickym manualom vyrabali len pre americky trh napriklad.

Ked chces brat RS4 nemozes cakat vybornu spotrebu :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Forsaken: Veris tomu, ze 10 rocne auto ma najazdenych 99 500 kilometrov, teda ani nie psychologickych 100 tisic??? Ja rozhodne nie.

Fabo: O RS4 tu nepadlo ani slovo. S4 a RS4 je rozdiel. Dokonca to co dal je normalna verzia A4 s trojlitrovym benzinovym motorom.
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

az sa cudujem, ze kilometre su dolezitejsie ako stav auta... stocenica? nech, ak motor ide krasne, napravy nebuchaju, automat radi bez trhania, preco nebrat? jaaj, ma totizto malo kilometrov na palubaku... :roll:

k tej spotrebe... chces od 3.0 spotrebu v meste 7L/100km? nebud smiesny, je to normalna spotreba, s takou treba ratat pri podobnych objemoch
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

hojko napísal:Fabo: O RS4 tu nepadlo ani slovo. S4 a RS4 je rozdiel. Dokonca to co dal je normalna verzia A4 s trojlitrovym benzinovym motorom.
Aha. No ja som sa riadil podla nalepky na kufri...
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Inak akurát niekde písali, že poisťovne varujú, že na európskom trhu s ojazdenými autami sa objavujú jazdenky z USA, ktoré boli zatopené po minuloročnom hurikáne Sandy... tak ktovie, či aj toto auto nemá podobnú históriu. A pri dnešnej praxi pretáčania kilometrov sa naozaj nechce veriť, že také auto má po 10r iba necelých 100tis. km... ale napr. poznám auto, ktoré má po 7r najazdených 55tis. km.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ako spomínal Eras, predovšetkým je dôležitý stav auta, pretože u nás je národným športom stáčať kilometre a zlatú ma ten, kto "stočí" najviac... K tým kilometrom - stane sa, kto kúpi pežota po mojej krstnej bude mať 4 ročné (možno už aj 5, neviem) auto s najazdenými 10 tisíc kilometrami, nejazdené v zime, v kuse garážované :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Snad vsak neveris tomu, ze trojlitrovu A4 jazdila babka len cez leto po dialniciach. Skus mu zavolat a vypytat si VIN.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

heker... zase neverím, že takúto A4ku si v amerike kúpi nejaký mladý chalanko a behá na ňom za babami... v amerike je toto podľa mňa babské auto... si myslím. A americkej dôchodkyni je úplne jedno, aký má motor... hlavne, že to má automatiku.

:)
Napísať odpoveď