Audio splitter?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Audio splitter?

Príspevok od používateľa Hegy »

Ahojte, neviem ci to dobre popisem, tak to aspon z-mspaintujem.../priloha/

Potrebujem cosi, co mi ulahci nasledovnu cinnost... mam doma repro k TV (Microlab Solo6C), Sluchadla k PC a planujem dalsie shelfy k PC.
Tie TV repraky ale vyuzivam dost casto aj k PC, mam potiahnuty druhy aux z druheho vstupu z Microlabov k PC ale aby som to mohol "prepnut" musim sa vzdy hrabat v kabloch vzadu pri bedni (blby pristup) a na slepo nasmatrat druhy kabel a prehodit ho do frontu v zvukovke v PC, ktora ma pozlatene konce bez nejakych rozlisovacich pruzkov takze uplne tipos bingo (i ked grif uz mam:) . Ak mi k tomu pribudnu este shelfy, tak to uz bude uplna radost...

Cize mi treba nejaku krabicku, ktora by bola dostupne umiestena, v ktorej by boli nacvakane vsetky 3 inputy a jeden output=>PC zvukovka a prepajanie zariadeni by spocivalo v prepinani nejakeho switchu miesto tyrania sa kablami.
Prílohy
zapojenie_zvukk.png
zapojenie_zvukk.png (3.67 KiB) 529 zobrazení
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Audio splitter?

Príspevok od používateľa Hegy »

ďakujem, ešte doplním - potrebujem to na jacky 3,5 , viem ze sa to da odadapterovat ale rad by som to drzal v co najjednoduchsom duchu pokial mozno s minimom strat

kedze nemam moc prehlad v praxi a je mozne, ze akasi pomyselna "stratovost" je u mna nerelevantna, tak pridavam co v tom vlastne je:

Audio-technica ATH-T500
Microlab Solo6C
tba Microlab B77

PC = ASUS Xonar DX
Napísať odpoveď