Kupovat take STARE BMW je uchylka nejedneho mladeho chalana, ja tomu hovorim DIAGNOZA KINDERMAFIAN. Pozitivne je, ze 95% z toho casom vyrastie
Auta...co na to vravite?
Ta A6 je blbost, to je kazdemu aspon trocha racionalne rozmyslajucemu jasne. Takisto ako dalsich 30% inzeratov, ktori davaju na mobile.de a autoscout24.de zlodeji, ktori chcu od ludi vydrankat cast penazi vopred (zvacsa su to Turci).
Kupovat take STARE BMW je uchylka nejedneho mladeho chalana, ja tomu hovorim DIAGNOZA KINDERMAFIAN. Pozitivne je, ze 95% z toho casom vyrastie
-
midnight_man
Guru
no myslim ze som s toho este nevyrastol a ani nevyrastiem..kedze niesom taky frajer ktory moze dat 200 000 sk na octaviu...a rozhodne ak mam dat 60 za daku feldu...alebo 60 za bavorak..tak rozhodne nemam 2x o com rozmyslatmishenko napísal:Ta A6 je blbost, to je kazdemu aspon trocha racionalne rozmyslajucemu jasne. Takisto ako dalsich 30% inzeratov, ktori davaju na mobile.de a autoscout24.de zlodeji, ktori chcu od ludi vydrankat cast penazi vopred (zvacsa su to Turci).
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
ale aj tak enrozumiem .. stare bmw si tam sice kupis za 20 000 tak ako ja by som si tam kupil mitsubishi colt 89 1.3 gti za 15 000 ale tu na slovensku to neprihlasis .. a co som pozeral tak bmw 520i rok vyroby 98 a vyssie tak to uz su celkom porovnatelne ked nie vyssie ceny ako u nas ked si zaratas aj dovoz a prepis
-
midnight_man
Guru
-
erytrocyt
VIP
Ajáj chlapče, keby si vedel ako kolosálne sa mýliš. Strýko nosí tieto autá, za tieto ceny. Za takúto cenu máš na mobile.de len pár áut, na inzeráte sú len kratučko, lebo sú okamžite predané, preto na ne musíš mať šťastie. Dôvody predaja sú väčšinou rodinného charakteru, je to predvádzacie vozidlo v predajni, alebo nespokojnosť s daným modelom, či nástup nového modelu na trhmishenko napísal:Ta A6 je blbost, to je kazdemu aspon trocha racionalne rozmyslajucemu jasne.
-
midnight_man
Guru
Mylis sa (v mojom myleni sa:)) Viem o tom dost vela na to aby som to mohol komentovat. Moj post nebol domnienkou, ale svatou pravdou. Moje aktualne auto je tiez kupene za slusnu cenu, ale treba stat nohami pevne na zemi. Pozri si este ten inzerat a povedz, ci ti pride naozaj realny. Ani jeden z tych dovodov ti neda dole cenu o dalsich 30% oproti cene za ktore dany model ide.erytrocyt napísal:Ajáj chlapče, keby si vedel ako kolosálne sa mýliš. Strýko nosí tieto autá, za tieto ceny. Za takúto cenu máš na mobile.de len pár áut, na inzeráte sú len kratučko, lebo sú okamžite predané, preto na ne musíš mať šťastie. Dôvody predaja sú väčšinou rodinného charakteru, je to predvádzacie vozidlo v predajni, alebo nespokojnosť s daným modelom, či nástup nového modelu na trh
-
midnight_man
Guru
Naschval som si kukol tu audinumishenko napísal:Mylis sa (v mojom myleni sa:)) Viem o tom dost vela na to aby som to mohol komentovat. Moj post nebol domnienkou, ale svatou pravdou. Moje aktualne auto je tiez kupene za slusnu cenu, ale treba stat nohami pevne na zemi. Pozri si este ten inzerat a povedz, ci ti pride naozaj realny. Ani jeden z tych dovodov ti neda dole cenu o dalsich 30% oproti cene za ktore dany model ide.
-
den333
Professional
no toto je velmi dobry napad aj my ked pojdeme do nemecka tak berem ejdneho otcovho kamosa mechanika....on ti predsa len najelpsie povie ze ake je auto lebo v bazaroch si myslim ze oj*bavaju...midnight_man napísal:no ved tu treba vediet popozerat auto..a tak...aby sme nekupili srotarensamozrejme zobrat so sebou sikovneho mechanika..aby sa nam na to kukol
-
krupica_dnb
Medium Professional
bez mechanika jasné ani nakrok, ale stále aj keby bolo z fabriky rátaj minimálne s výmenou oleja a rozvodov- BEZPODMIENEČNE.den333 napísal:no toto je velmi dobry napad aj my ked pojdeme do nemecka tak berem ejdneho otcovho kamosa mechanika....on ti predsa len najelpsie povie ze ake je auto lebo v bazaroch si myslim ze oj*bavaju...
A tu sa začína tá sranda kto si myslí že kúpi Bavora príp. dáku V6-ku staršiu, tak buď si dá povedať alebo potom ho predá, pričom doňho dal peňáze a nie je schopný ho uživiť. Prípadne potom keď mu prasne rozvodový remeň/ reťaz na ceste a chlapec si zloží okuliare a čuduje sa... To fakt niesú srandy, keď rátaj že auto má tak 2 krát toľko čo je na tachometri
-
midnight_man
Guru
krupica mne je to uplne jasnekrupica_dnb napísal: A tu sa začína tá sranda kto si myslí že kúpi Bavora príp. dáku V6-ku staršiu, tak buď si dá povedať alebo potom ho predá, pričom doňho dal peňáze a nie je schopný ho uživiť. Prípadne potom keď mu prasne rozvodový remeň/ reťaz na ceste a chlapec si zloží okuliare a čuduje sa... To fakt niesú srandy, keď rátaj že auto má tak 2 krát toľko čo je na tachometri
-
midnight_man
Guru
vzhladom na to ze tie auta maju 17 rokovden333 napísal:no tak tak chlapci treba chytit dobry kus a je vsetko v pohode nieco investovat a mas super auticko...
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
-
krupica_dnb
Medium Professional
vidíš, nejde len o to nájsť dobrý jus, ako sa písalo vyššie tak ten rátaj s mic. 2-3 násobnou cenou, a bez 30 litrov MINIMÁLNE (t.j. pri fakt zachovalom kuse) by som radšej dal peniaze žobrákom, na kur.vy alebo by som sa heeeč napapal ako sviňiamidnight_man napísal:a dalsi..krasavec bol na predaj....krasna vec za 35000sk problem je ze som si nevsimol CZ SPZ...no jo..tento bol dokonca aj v paradnom stave..