Auta...co na to vravite?
BMW 3 E36, ma niekto nejake rady ohladom tohto auta? Kupit radsej dake za 80tis alebo tie z tych drahsich cca 120tis?? odradza ma hlavne vela najazdenych km na BMWckach a neviem aka je tam spolahlivost..motor by mi stacil asi aj 318i no neviem, poradte daco, ide mi o prevadzkove naklady tym nemyslim spotrebu, ale vsetko ostatne co sa toho tyka 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
bude tazke zohnat E36 v dobrom stave
... 318i je na bezne jazdenie bez zavodnickych ambicii v pohode ... ak nenatrafis na olietanu plečku, tak je to pohoda, ak trafis zly kus tak do toho nalejes peniaze, to je jasne ... dielov je na mraky z nemeckych vrakacov a z druhovyroby ... treba len hladat na strankach BMW klubu, kde ostatne zistis o tomo aute vseko od majitelov
... prevadzkove naklady sa nijak dramaticky nelisia od beznych nakladov na taketo stare auto ... diely z druhovyroby su za prijatelne ceny ...
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Môj brat mal benzín a bol s ním spokojný. Žiadne investicie a jazdil dost veľa, čiže ja osobne odporúčam, i ked čo sa týka designu, sa mi nepáči...Shamway napísal:Zdravim mate niekto skusenosti s Fordom Focusom (kombi)? Chystame sa kupit auto a asi to vyzera na toto tak zhanam informacie