francek: mne to pride tiez pride trapne, ze stale pisem tie iste veci, ale holt, su to pravdepodobne jedny z najlepsich volieb
kedze sa este auto nevyjadril k mojim dotazom, skusim aspon nieco vybrat z tych hatchbackov...
padla mi do oka ta mazda 3, ale za 5 to bude celkom velky problem, ale bola by to jednoznacne najlepsia kupa... akurat by trebalo dolozit aspon tych 1500...
co sa tyka fiesty, je to na moj vkus strasne malicke auticko, zaradzujem ho do kategorie aut nevyuzitelnych na nejake dennodenne jazdenie, aj ked kvalitu si drzi na vyssej urovni...
fikus je urcite popri mazde dalsia vyborna volba, sice si nemyslim, ze zrovna kvoli motoru, ako pise kolega nadomnou, pretoze nemam dovod urcovat kvality auta na zaklade motorizacii...
svistik dotvara trojicu mojich favoritov, teda pokial sa nan budem pozerat iba zvnutra, pretoze z vonku je to podla mna strasne skarede auto

urcite nesmieme zabudnut ani na siedmy civic ep1, almerku n16, atd. atd. ... ako hovorim, moznosti je neurekom...
corollka by bola v tomto pripade volba srdca, ta 9. generacia je paradna, v mojom pripade jednoznacna volba, kedze na mazdu 3 bohuzial nemame rozpocet...