autocad most

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
solitary1
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

autocad most

Príspevok od používateľa solitary1 »

Zdravim. Mohol by mi niekto pomoct? V skole mam grafiku a ucitel nam dal na ulohu vytvorit v AutoCADe most. Ja konkretne som dostal Golden gate zo San Francisca. Ale akosi v tom programe neviem moc robit a ani moc nemam cas sa v nom ucit robit. Preto by som chcel niekoho poprosit ak mas cas ci by ho niekto nemohol spravit. Dakujem
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: autocad most

Príspevok od používateľa audiotrack »

ak v ňom nevieš robiť, tak ste sa to zrejme neučili. A ak ste sa to neučili, nemohli ste dostať takú ťažkú úlohu. To by bola práca na niekoľko dní ak nie týždňov ak to chceš v 3D, inak minimálne na 5+ hodín ak iba jednorozmerne. Tak či tak si na to ja netrúfam, čo som v autocade robil rok, a určite by sa ti na to nedalo vela strojárov alebo iných ľudí čo s autocadom vedia lepšie robiť. Takže:
1) ak je to fakt úloha, napíš na akej úrovni v autocade si a popíš ako to má vypadať (na akej úrovni)
2) ak to nie je úloha, tak to napíš rovno (nech ti môžme pomôcť hladať na googli)
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

Ano je to uloha. Nasa grafika vyzera asi tak, ze pride profesor a povie spravte toto a toto a najdite si to vsetko. Nechcel som aby to bolo na spickovej urovni. proste len zopas ciar v 3D aby to vyzeralo ako ten most. Nemusi tam byt ziadna mierka ani presne rozmery.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...podľa tvojich požiadaviek by toto malo stačiť...
Prílohy
Výkres1.rar
(10.71 KiB) 46 stiahnutí
solitary1
Medium Expert
Medium Expert

no zase takto jednoducho som to az nemyslel ale aj tak vdaka. skusim sa este s tym potrapit nejako a ak by som mal nejake otazky tak sa popytam ze co ako spravit. diki zatial
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

hmm....no tak to ak mate takeho ucitela "odbornika" tak dakujem pekne, sa aj vela pri takom naucite :roll:
Napísať odpoveď