uz som skusal nastavovat kazdy typ cd na "no action", ale win ho stale zacne citat
viete niekto ako na to
pff ty vidíš do vnútra windowsu čo robí..BeBe napísal:mno to mi je jasne, ze mechanika, ako hw zacne nacitavat, ale mne ide o windows...ten sa totizto zacne prioritne venovat mechanike, zacne lustit, ze co je na cd a ako ma na to reagovat, aj ked su vsetky reakcie nastavene na "no action". a prave toto scenovanie celeho cd koli obsahu ja nechcem. nech si uvedomi ze je tam cd, nacita pripadne meno a smitec
Keby si bol starsi, tak by si pamatal na Win 98, kde to islo pekne vypnuttriple napísal:pff ty vidíš do vnútra windowsu čo robí..
počuj ty budeš asi NEO..![]()
Podla mna to nejde nijak zastaviť iba že si odpojíš mechaniku ako kolega poznamenal
tak taký mladý niesom.. len kým som používal 98 tak som zasranú šunku kde všetko trvalo tri hodiny takže som ju až tak nepočekoval... a čo so chcel už neviem .. jáj neviem prečo to zakamuflovali hmmGothaR napísal:Keby si bol starsi, tak by si pamatal na Win 98, kde to islo pekne vypnutA clovek na to nemusel byt ani hacker
Len v XP to uz nejak zakamuflovali, ktovie preco.