Autoreklama
-
midnight_man
Guru
all
pyramidova hra
ti prvy ktorim stihnu vyplatit tych 7000 ci kolko mesacne...sa maju ok a ked sa majitelia nabalia tak po nich neostane ani spomieneka
ved si vezmite..komu robi reklamu ta auto reklama? s coho mozu mat prijem? z nicoho...nerobia nikomu reklamu neprodukuju zisk...proste ked sa nabalia tak sa stratia....
Naco riesis to, co uz bolo povedane ?
Od vcera je koniec, takze gratulace nachytanym. Dufam, ze nepadnu v tomto pripade ani reci o tom, ze by mohli byt klienti odskodneni statom ...
Link
Btw. sef spolocnosti je zevraj mimo SR
Od vcera je koniec, takze gratulace nachytanym. Dufam, ze nepadnu v tomto pripade ani reci o tom, ze by mohli byt klienti odskodneni statom ...
Link
Btw. sef spolocnosti je zevraj mimo SR
-
SIX
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Autoreklama. moj znamy na tom slape a je to celkom dobre len maju dost dobre osetrene zmluvy.
co sa tyka toho v kladu ano je taky vysoky ale po prvom roku pri 2 rocnej zmluve ti polovicu vkladu vratiaa po druhom dalsiu, je to vlastne zaloha za nalepky.
podmienka v zmluve max 5 rocne auto a jazdyt min 30km denne.
keby som mal auto tak by som do toho isiel
co sa tyka toho v kladu ano je taky vysoky ale po prvom roku pri 2 rocnej zmluve ti polovicu vkladu vratiaa po druhom dalsiu, je to vlastne zaloha za nalepky.
podmienka v zmluve max 5 rocne auto a jazdyt min 30km denne.
keby som mal auto tak by som do toho isiel
ale preco? ludia co do toho sli na zaciatku su uz vyteseniob3l1x napísal:ako nechapem ze ludia su stale taki sprosti a naletia na taketo blbosti ... sak toto by len debil neprehliadol a vidno ze ludia si myslia ze peniaze sa daju zarobit len tak nic nerobenim ... kedy konecne pochopite ze nic nie je zadarmo ...
za 4 mesiace si v pluse, to je celkom dobra investiciaPri dvojročnej zmluve sa uhrádza suma 25 000 Sk a naša firma Vám bude mesačne platiť 7000 Sk. Garantované 2 roky.
tak isto ako bmg, ved to fungovalo XX rokov, kto tam dal peniaze par rokov skor, tak pri 40% uroku p.a. kolko rokov bral?
o svoj vklad prisli, len ludia co do toho isli neskoro, teda tesne pred tym ako to padlo, ale to je vzdy tak
ale zase ako dlho to funguje ? par mesiacov a padlo to ... niekomu sa mozno vratil vklad a mozno trosku zarobil ale za tie stresy to podla mna nestoji ... a vezmi si ludi ktori tak kupili auto a museli zaplatit 10% a teraz pridu o auto ...sundevil napísal:za 4 mesiace si v pluse, to je celkom dobra investicia
tak isto ako bmg, ved to fungovalo XX rokov, kto tam dal peniaze par rokov skor, tak pri 40% uroku p.a. kolko rokov bral?
o svoj vklad prisli, len ludia co do toho isli neskoro, teda tesne pred tym ako to padlo, ale to je vzdy tak
neviem presne ako dlho, ale na webe maju toto:
http://www.auto-reklama.sk/index.php?pa ... b=historia
http://www.auto-reklama.sk/index.php?pa ... b=historia
Naša firma bola založená v roku 1991.
V roku 2006 sme rozšírili našu ponuku pre tých, ktorý stoja pred kúpou nového motorového vozidla projekt „Nové auto“.