Autorské práva
-
vajda65
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Autorské práva
Ahojte takáto vec ked sme robili s programátorom stránku nechali sme sa inšpirovať konkurenciou
www.arbe.sk
naša stránka www.biometric.sk
oni však zistili že ich podiel na trhu klesá veľmi rýchlo vdaka nám a preto sa snažia robiť problémy inak ako riadnou súťažou.
Otázka znie môžu vyhrať ak by napadli autorské práva na ich stránku?
Z akej časti musí byť podobná, a podobné veci kto sa vyzná asi chápe na čo narážam.
www.arbe.sk
naša stránka www.biometric.sk
oni však zistili že ich podiel na trhu klesá veľmi rýchlo vdaka nám a preto sa snažia robiť problémy inak ako riadnou súťažou.
Otázka znie môžu vyhrať ak by napadli autorské práva na ich stránku?
Z akej časti musí byť podobná, a podobné veci kto sa vyzná asi chápe na čo narážam.
-
krija
VIP
porovnaj to so strankou, ktora robila ich web:
http://www.fdc.sk/
podobaju sa, ze
po tejto stranke by asi neuspeli, lebo aj napriek tomu, ze za tuto sluzbu spominanej firme zaplatili, nie su autorom ani php, flash...
texty? nie som si isty, ale toto nie su piesne od britney, ani basne ci romany...
obrazky? od toho isteho dodavatela? skoda slov...
http://www.fdc.sk/
podobaju sa, ze
po tejto stranke by asi neuspeli, lebo aj napriek tomu, ze za tuto sluzbu spominanej firme zaplatili, nie su autorom ani php, flash...
texty? nie som si isty, ale toto nie su piesne od britney, ani basne ci romany...
obrazky? od toho isteho dodavatela? skoda slov...
-
vajda65
Medium Professional
no podľa mňa tiež texty ako také pokial na nich nemá ochrannú známku tak nemôže nič, ale v každom prípade texty aj obrázky ktoré som nenašiel nikde inde na nete sú zmenené (tie ktoré sú od jednotného dodávateľa nie je o čom...)
V podstate zhodné ostáva iba to že úvodná stránka je riešená podobne, ale nárokovať si právo na rozloženie obsahu na stránke je myslím nevymožiteľné...
V podstate zhodné ostáva iba to že úvodná stránka je riešená podobne, ale nárokovať si právo na rozloženie obsahu na stránke je myslím nevymožiteľné...