PS: to uz Hangover, alebo UP bol u mna daleko lepsi - asi to bude tym, ze nie som fanusikom Star Cokolvek.
To musel byt tento rok strasne slaby na filmy, ze sa uvazuje o filmoch roka mimoine aj o Star Treku
.... avatara som este nevidel, ale neocakavam pribeh, ktory by ma posadil na prdel, opat zrejme pojde len o vychutnavanie audiovizualnych efektov s vypnutym mozgom.
PS: to uz Hangover, alebo UP bol u mna daleko lepsi - asi to bude tym, ze nie som fanusikom Star Cokolvek.
tento film ma uplne dostal. Osobne sa povazujem za narocneho divaka - castokrat cez rok nastevujem filmklub nostalgia, nemam rad tie tuctove americke filmy...ale Avatar vo svojom prevedeni ma nehorazne ocaril. Ako mnohi pisete,ze to ma predvidatelny dej-to je pravda,ale to ma vacsina filmou... maloktory film som prezival tak ako avatar, proste u mna top.
Inac na filme som bol 2x prvy krat som mal listky do 10 radu, druhy krat som bol v 3 rade a zazitok z 3d a celeho filmu neporovnatelne lepsi./to len taky postreh/
Inac na filme som bol 2x prvy krat som mal listky do 10 radu, druhy krat som bol v 3 rade a zazitok z 3d a celeho filmu neporovnatelne lepsi./to len taky postreh/
-
Kamilgxk
Medium Expert
ja som bollna to v poprade s dubingom. lenze som sam zo sebou vydrbal lebo som si necekol ci to je aj v poprade 3d a nebolo, film bol v pohode ale cakal som nieco viac. neviem niekto pisal ze bol nepredvidatelny dej - ja som bol vypeceny na masaker ale vedel som stale urcit co sa bude diat aj ked som u prostred film odbehol na poldeci tak aj tak som sa fvratil a nic mi nechybalo. asi si dovolim povedat ze titanik bol lepsi. i ked este si pockam na 3d ked niekam vybehnem. efekty boli dobre a krasny vztah k prirode ale to asi vsetko
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Film Parada , taka rozpravka pre celu rodinku
3D bolo celkom fajn , kedze som k tomu nedostal papierove okuliare , ale seriozne 3D okuliare so snimacom sa mi stavalo ,ze pri vyskovych scenach sa mi zaludok nadvihoval.
Ten film ma v podstate vsetko , a vsak dej je troksu piramociary a az moc prosty , co sa pri tich audiovizualnych origiach da odpustit.
3D bolo celkom fajn , kedze som k tomu nedostal papierove okuliare , ale seriozne 3D okuliare so snimacom sa mi stavalo ,ze pri vyskovych scenach sa mi zaludok nadvihoval.
Ten film ma v podstate vsetko , a vsak dej je troksu piramociary a az moc prosty , co sa pri tich audiovizualnych origiach da odpustit.
moje
moje hodnotenie.
5 z 10. nevidel som to v 3D ale efekty boli pekne+prostredie. skoda ze do dokonalosti nedotiahli i fyziku(co sa da odpustit). dej: k deju sa nevyjadrujem ale podla mna to genialne popisalo toto : http://imgur.com/JmRmb
5 z 10. nevidel som to v 3D ale efekty boli pekne+prostredie. skoda ze do dokonalosti nedotiahli i fyziku(co sa da odpustit). dej: k deju sa nevyjadrujem ale podla mna to genialne popisalo toto : http://imgur.com/JmRmb
pady
pady "vrtulnikov",pohadzovanie predmetov... niekto tvrdil ze sa to odohrava v prostredi so znizenou gravitaciou. no a blbost typu lietajuce hory... ale je to "rozpravka". a od rozpravky netreba cakat seriozne vykreslenie reality. preto vravim ze sa to da odpustit
ale je to skor tym ze ja si rad taketo nezhody vsimam
No ked som prisiel z kina, tak som pisal, ze to je pre mna film roka, no vcera som si znova pozrel Star Trek a musim povedat, ze to u mna vyhral
Avatar ma fakt "iba" tie uzasne efekty, posunul moznosti o dalsi krok dopredu, no myslim si, ze coskoro bude prekonany, ci uz svojim pokracovanim, alebo inym filmom vyuzivajucim rovnake technologie. Naproti tomu ST zostane tym, cim je aj teraz.
//pokracovanie diskusie o ST tu: http://www.hojko.com/post1334564.html#1334564
//pokracovanie diskusie o ST tu: http://www.hojko.com/post1334564.html#1334564
a to v kinách nie je ani mesiacZatiaľ štvrtý najlepšie zarábajúci film všetkých čias, ktorý už prekonal hranicu miliardy amerických dolárov.....
http://www.aktuality.sk/clanok/153765/a ... 3d-filmov/
-
kj37
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tri hodiny s 3D okuliarmi - teda nie moc pohodlne..
A celkovo, jedine, co ma dobre ten film su specialne efekty. Pribeh a najma dialogy (ktore ma cely cas iritovali) su stupidne, myslienka toho filmu je sice fajn, ale tiez videna v mnohych inych filmoch - klise
Co nepochopim je mimoriadne vysoke umiestnenie Avataru na CSFD.cz. Myslel, som, ze ludia tam maju lepsi vkus

A celkovo, jedine, co ma dobre ten film su specialne efekty. Pribeh a najma dialogy (ktore ma cely cas iritovali) su stupidne, myslienka toho filmu je sice fajn, ale tiez videna v mnohych inych filmoch - klise
Co nepochopim je mimoriadne vysoke umiestnenie Avataru na CSFD.cz. Myslel, som, ze ludia tam maju lepsi vkus
-
qwerty-xyz
efekty, NIC INEHO. zeby banda opic zvitazila nad technikou? a prehlasenie ze rakety tu nemaju navadzanie, skoro som sa zo stolicky vykotil. Kde bola znizena gravitacia? na com sa to kedy prejavilo? Kde boli zbrane? to akoze ta nedopatlatina M60 tky ??? Akoze o com je ten film? Pri prvych zaberoch som si zacal spievat I´m blue ... od eifel 65. Potom HLA!!! storje v ktorych sedia ludia? --- nepripomina vam to nahodou TIE ISTE masiny z matrixu 3??? A najvacsia bomba bola ked sa objavila ripleyova, to uz som vedel ze tam bude behat nieco velkeho cierneho a s ostrymi zubami snaziac sa niekoho zozrat. Dalej celkovy pohlad, NIKDY by tie opicky nezvitazili. Taktika? kebyze to ma byt vojna tak, mali byt pouzite biochemicke zbrane a zbrane hromadneho nicenia, ---neutronove bomby,vakuove bomby a TEPLOM navadzane rakety,.... lebo ta bitka BOLA TRAPNA... nic ineho len traposina, tento film sa moze pacit dejovo len ludom ktori su ohladne modernej zbranovej techniky uplne vypatlani (to este stale nepocitame s tym ze sa to isto iste odohravalo v buducnosti...) a nemaju predstavu o tom co jednotlive zbrane a strelivo robia. to uz radsej bitku v panovi prstenov, tam boli strany vyrovnane a mlatili sa hlava nehlava.... tieto take ze vezmem luk a sip proti modernej technike to je proste traposina, to uz ani rozpravka neni, to je proste trapne . . .