Okej viete mi poradit kde najdem to Reald 3D (ak som to spravne pochytil) v okoli? Rakusko, Madarsko alebo Cesko je alternativa. Verim ze v Prahe by sa dalo najst ale to mi je moc daleko.
Vieden, Brno prinajhorsom Budapest by som zbehol, pricom Rakusko nie az tak preferujem, sice viem po nemecky ale oni vsetko dabuju a ja radsej original, takze tu by bola podmienka aby to bolo v originali.
edit: tak som pogooglil a apollo kino vo Viedni ho vysiela asi Reald 3D lebo som sa tam dopracoval cez ich stranku a oni spominaju imax technologiu, takze to by vcelku mohlo byt ono. Teraz len zistit ci to budu davat v originali, lebo viem, ze vsetko dabuju do nemciny a do toho sa mi moc nechce. Ozvem sa az zistim viac.
Vieden, Brno prinajhorsom Budapest by som zbehol, pricom Rakusko nie az tak preferujem, sice viem po nemecky ale oni vsetko dabuju a ja radsej original, takze tu by bola podmienka aby to bolo v originali.
edit: tak som pogooglil a apollo kino vo Viedni ho vysiela asi Reald 3D lebo som sa tam dopracoval cez ich stranku a oni spominaju imax technologiu, takze to by vcelku mohlo byt ono. Teraz len zistit ci to budu davat v originali, lebo viem, ze vsetko dabuju do nemciny a do toho sa mi moc nechce. Ozvem sa az zistim viac.
-
twardykamen
Medium Professional
tak som cerstvo z kina....odporucam kazdemu chodte na to 3d...je to vynikajuci vizualny zazitok...dej je dost predvidatelny ale film nie je tupy ako podobne vysokonakladove filmy od M.Bay-a. aj ked na svoje si pri tomto filme pridu urcite aj fanusikovia akcnejsich kuskov.Film som pozeral so svk dabingom a musim povedat ze mi nevadil..dokonca si myslim ze bol celkom dobry najme co sa tyka dabingu hlavnej zenskej postavy.
moje hodnotenie 9/10
tento film bezkonkurencne vyhra zopar oskarov
moje hodnotenie 9/10
tento film bezkonkurencne vyhra zopar oskarov
Tak prave som sa vratil z kina sice som bol len na obycajnom premietani a ziadnom 3-D ale aj tak to vo mne nechalo vynikajuci dojem.Na to ze Cameron 12 rokov pomaly nic nenatocil tak tuto sa predstavil v plnej parade.
Filmu som nemal co vytknut akurat tka max kinu ze by tie sedacky mohli usposobit na filmy, ktore trvaju dost dlho
Filmu som nemal co vytknut akurat tka max kinu ze by tie sedacky mohli usposobit na filmy, ktore trvaju dost dlho
osobne by som za to peniaze bal dat. niesom velky fanusik sci-fi a to, ze si dal urobit specialne kamery pre mna neznamena nic. Kosturica ci Almodovar vedie tocit velmi kvalitne filmy aj bez toho...
po case si mozno pozriem daku stiahnutelnu a pozeratelnu verziu, ale po inej ako technickej stranke si od toho vela neslubujem.
po case si mozno pozriem daku stiahnutelnu a pozeratelnu verziu, ale po inej ako technickej stranke si od toho vela neslubujem.
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teraz som sa vrátil z ofic . priemery v cinemaxe v KE
moje zavery :
Príbeh medzi dobrom a zlom je na dokonalej úrovni
Postavy sa dokonale vyvijaju počas deja
Zápletka je perfektná hoc niekedy som nechápal ako to vytvorili to všetko a prečo tam tazia ten suter
Strasne krásne vytvorený svet a rovnováha toho sveta
Hudba no mam soundtrack origo : P
a použitá technológia
z týchto faktorov tomu dávam 5 z 5 a nominujem na film roku je tam zahrnute všetko od lásky citov smrti všetky ludske city a kazdy si z toho zoberie nieco ine , Cameron tých 6 rokov neplytval zbytočne je to fakt umenie čo vytvoril
PS: a najviac sa tesim z toho ze som to videl skôr nez amici
Príbeh medzi dobrom a zlom je na dokonalej úrovni
Postavy sa dokonale vyvijaju počas deja
Zápletka je perfektná hoc niekedy som nechápal ako to vytvorili to všetko a prečo tam tazia ten suter
Strasne krásne vytvorený svet a rovnováha toho sveta
Hudba no mam soundtrack origo : P
a použitá technológia
z týchto faktorov tomu dávam 5 z 5 a nominujem na film roku je tam zahrnute všetko od lásky citov smrti všetky ludske city a kazdy si z toho zoberie nieco ine , Cameron tých 6 rokov neplytval zbytočne je to fakt umenie čo vytvoril
PS: a najviac sa tesim z toho ze som to videl skôr nez amici
No treba pozriet ake je platno. Ak to premietaju na imaxackom platne tak to moze byt zaujimavejsie, predsa len to platno je x-krat vacsie.meffisto napísal:uz som napisal ze v techike ktoru pouzivaju v palace cinemas a RealD 3D neni takmer ziadny rozdiel, tak neviem co tu riesite.
Rovnako..k 3d filmu v original zneni. No citat titulky na 3d filme si snad ani neviem predstavit.
Inac hej, citam az teraz, ze inac tam rozdiel nieje, takze to mozno nakoniec risknem aj u nas.
No a o titulky mi nejde, ide o to ze anglicky rozumiem a tie vykony su vacsinou lepsie ako dabing a pri animovanych veciach byva aj cela mimika napasovana na to.
-
lekoklatik
VIP
Myslím si že toto je film ktorý je stvorený pre plátna. Presne na takéto filmy chodím do kina. Pretože inak sa to pozerať ani nedá. Nasralo ma len to, že 3D okuliare ma obrali asi tak o 30% farebnosti, takže veľa krát som mal okuliare zložené keď boli v prírode a vychutnával som si to popravdeo niečo viac. Nebolo to tak temné ako s okuliarmi. To ma naštvalo...
Inak nakoľko to bol dnes moj prvý 3D zážitok, musím povedať že je to super. Film je faaaakt uber a veru ani príbeh nebol tak jednoznačný. Akože nejdem písať o tom kto zvíťazil, to nám bolo jasné, ale bolo tam pár scén ktoré som nečakal
Hudobný doprovod bol podľa mňa fakt slabý na takýto film. Nápad úplne úžasný. 12/10 Veľmi sa mi to páčilo : ) Ale inde ako v kine si to už pozrieť nechcem.
Inak nakoľko to bol dnes moj prvý 3D zážitok, musím povedať že je to super. Film je faaaakt uber a veru ani príbeh nebol tak jednoznačný. Akože nejdem písať o tom kto zvíťazil, to nám bolo jasné, ale bolo tam pár scén ktoré som nečakal
Hudobný doprovod bol podľa mňa fakt slabý na takýto film. Nápad úplne úžasný. 12/10 Veľmi sa mi to páčilo : ) Ale inde ako v kine si to už pozrieť nechcem.
Dá sa to raz nejak pozrieť, no druhý raz by som si to nepozrel ani keby mi zaplatili. Bolo to aj dosť dlhé, už som sa nemohol dočkať nech sa to už skončí. Začiatok bol zaujímavý, potom sa to ale všetko dialo podľa typickej šablóny, keď hlavný hrdina ... nechcem píslať spoiler.. bla bla no ako to už zvyklo byť, nič nové pod slnkom, 5/10.
Tak ja som bol vcera vecer v Cinemaxe v PP na tento film .. po dlhej dobe som bol v kine a i ked som to videl len 2D kedze nablizsie 3D mam az v KE nelutujem...mne to pripadalo ako rozpravka pre celu rodinu malych aj velkych kazdy si tam nasiel to svoje..dabing mi vobec nevadil a v zdravi som ho prezil
a filmom hodnotim jednoznacne 10/10 .. pre mna tohtorocny najlepsi filmovy zazitok ..mozno tam bolo kopec klise a dej nebol nijak bombasticky ale ta priroda, prechadzky nou, romantika, akcia, proste vobec som sa nenudil a ci uz to je tym hype-om reklamou alebo cimkolvek je mi to vlastne jedno, mna to oslovilo vrelo odporucam a zakupujem letenky na pandoru 
Vcera som na tomto filme bol samozrejme v 3D.
Zazitok bol neskutocny, Cameron to opat roztocil, tentokrat naozaj vo velkom. Herecke vykony ako aj efekty boli neskutocne, na 10/10 ale hudba bola celkom slaba... Hudbe by som dal 6/10, celkovy zazitok z filmu je vsak 10/10...
Snimok, ktory naozaj stoji za pozretie, hlavne v 3D
Zazitok bol neskutocny, Cameron to opat roztocil, tentokrat naozaj vo velkom. Herecke vykony ako aj efekty boli neskutocne, na 10/10 ale hudba bola celkom slaba... Hudbe by som dal 6/10, celkovy zazitok z filmu je vsak 10/10...
Snimok, ktory naozaj stoji za pozretie, hlavne v 3D
-
seth82
Darca
http://www.boxofficemojo.com/alltime/wo ... enings.htm Avatar už trhá prvé rekordy. Má deviaty najlepší opening weekend v histórii, ale samozrejme pred ním na prvých 8 priečkach sú pokračovania už predtým úspešných sérií, takže Avatar je ako jediný, ktorý takto vyskočil z nuly bez predchádzajúcej fanúšikovskej základne. Predpovede sú 232 miliónov USD, čo splatí skoro celé náklady na film, takže podľa mňa Cameron aj tento krát trhne miliardu po celom svete...
--ešte na záver, rozhodol som sa, že naň pôjdem do kina ešte raz, tento krát ale do IMAXu, škoda len, že to mali na celý víkend až do utorka vypredané...
--ešte na záver, rozhodol som sa, že naň pôjdem do kina ešte raz, tento krát ale do IMAXu, škoda len, že to mali na celý víkend až do utorka vypredané...
-
zuzkazuzka
VIP