Ahoj. Tolko mesiacov od releasu Avatara uz sa na neho takmer zabudlo no stale som tento film nevidel. Vzdy som stiahol verziu so strasnym zvukom alebo aj obrazom v inom ako slovenskom jazyku. Podla tejto informacie http://www.csfd.cz/film/228329-avatar/ Na DVD od: 26.04.2010 Bonton ma vyjst AVATAR na DVD od Bontonu. Predpokladam ze pojde o DVD v spickovej kvalite plnym Slovenskym dabingom. Chcel by som si tento film uz konecne vychutnat. Myslite si ze pojde uz konecne o poriadnu verziu ktoru sa uz bude dat pozriet? Netrpezlivo cakam alebo uz je verzia ina tej podobnej vo vyssej kvalite napr. HD?
Re: Avatar
ano uz vysli 720p aj 1080 ripy
-
Space5800
Medium Professional
Ak si to chceš užiť tak určite nie SK dabing
(môj názor)
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Dogwoggle: si snad robis srandu...ved to si moze rovno sosnut nejaky low cam rip
IQpalenka: rozhodne to nepozeraj s SK dabingom, ked uz tak radsej CZ (cesky daberi su na uplne inej urovni) alebo rovno original ktory nikdy nesklame
IQpalenka: rozhodne to nepozeraj s SK dabingom, ked uz tak radsej CZ (cesky daberi su na uplne inej urovni) alebo rovno original ktory nikdy nesklame
cize oplati sa zohnat 1080p rip? alebo radsej pockat na BONTON DVD ktory vyjde 26.4.?
1080p ma vyssiu kvalitu ako dvd 
K dabingu - videl som SK aj CZ a slovensky je v tomto pripade lepsi, no original to vyhrava na celej ciare, niektore momenty s dabingom vobec nevyzneli tak, ako by mali.
Takze odporucam 1080p v originalnom zneni.
K dabingu - videl som SK aj CZ a slovensky je v tomto pripade lepsi, no original to vyhrava na celej ciare, niektore momenty s dabingom vobec nevyzneli tak, ako by mali.
Takze odporucam 1080p v originalnom zneni.
-
Space5800
Medium Professional
Plne súhlasim s GothaRom... Originál je naj
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Včera som videl so známym 1080p od amiable. Je ako blu-ray originál ten rip. Vrele odporúčam. A samozrejme potom origoš pre fanúšikov, medzi ktorých sa nerátam.
amiable je scena, takze kvalita toho ripu v ziadnom pripade nie je ako original BR